Şimdi Ara

N11 İndirim kodu kapışın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
288
Cevap
9
Favori
8.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25 ve 50 lerde limit kalmamış kupon ticareti yapıp 50 tane hesap açan pintiler sayesinde...
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    hocam siparişten sonra çek verecek arkadaşa gösteririm. aptamil 2 1200gr x3 paket alıyorum, yalan atacak bir şey yok, 25 lira için kimsenin günahına girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Kupon isteyenler ne hikmetse ya bebege mama ya da bez alacak. Bana inandiri gelmiyor artik.

Bebeğiniz varmı bilmiyorum yoksa eğer olunca o konuda yalan söylenmiyeceğimizi anlıyacaksınız hocam.

• 1250/100 kalmış aldım bir tane bebek arabası alacak olursam lazım olur.

Eyvallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LAZOFLU

Çek satışta satışlar başladı. Gün sonunda ellerinde kalacakları için son saatlere kadar bekleyin. Öyle teklif edin. Ama insaflı olun.

Geçenlerde gittigidiyor 100/25 vermişti adam 3 tane çeke 5tl teklif etti, bende vermedim yaktım çekleri.

Haddini bilmeyene faydam olmasın boşver.

• Ben bebeğe mama ya da bez almayacam okula laminasyon makinesi alacam. Okula hayrınız olsun. 100/25 lazım.
  • 100/25 yakalayamadım ama 300/50 bir adet var elimde ücret talep etmiyorum kullanacak arkadaş pm atabilir.
  • 100 e 25 bıtmıs.

• ayrıca bende de 1250 üstü 100 tl varsa kullanmak isteyen varsa pm atabilir BEDAVA.
  • Reobig kullanıcısına yanıt
    PM attim hocam cek kodu icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

25 ve 50 lerde limit kalmamış kupon ticareti yapıp 50 tane hesap açan pintiler sayesinde...

hocam şimdi çek satış bölümünden 3 tl ye aldım 100/25 çek
  • quote:

Orijinalden alıntı: taygıraparkat

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtckmk

25 ve 50 lerde limit kalmamış kupon ticareti yapıp 50 tane hesap açan pintiler sayesinde...

hocam şimdi çek satış bölümünden 3 tl ye aldım 100/25 çek

zaten bıktırmış o çek satış bölümündekiler 2 tlye 3 tlye çek satıyolar burda insanlar alışveriş yapacak suç bunlarda değil ki n11 sınırlı sayıda alışverişe direk 25 TL indirim yapacak ki her bölüm örneğin ilk 100 alışverişi yapan 25 TL 50 ve katları indirim kazanır dense iş daha kolay olacak.
  • yarın da olur mu acaba arkadaşlar bu çek dağıtımı
  • Kuponların bu gün için geçerli olduğunu yeni öğrendim 1250/100 verebilirim ihtiyacı olana
  • Çekçilerimiz sömürmüş
  • 100/25 çek kullanmayan varsa verebilir mi?Çocuk bezi alacaktım :(
  • N11 ne terbiyesizmiş aldığım ürünü 100 tl kuponla aldım ürünü iptal edip fiyatını 300 tl arttırdı bu kadarına da pes doğrusu.
  • acil ihtiyac için 100/25 lazım. Hayırsever bir dosttan pm bekliyoruz
  • Kullanmayacak varsa verebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.