Şimdi Ara

N11 Kupon Satmaya Başlamış (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
11.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    farklı hesaplar açıp onlarca kupon alarak başkalarının hakkının yenmesi ve bununla kalmayıp para ile satılması haksız kazanç değilde nedir?

neyse sen kafayı yemişin sanırım artık para kazanamıyorsun diye çıldırıyor olmalısın geçmiş olsun bi soğuk su iç
  • Kötü örnek olmasın, başlığı ''başlamış'' olarak düzeltebilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezarcıların kuponları 2 dk'da bitirip asıl ihtiyacı olana parayla satmasını önlemek için güzel, ancak işin çok saçma boyutu şu:

100 TL'de 11 TL indirim: %11
    200 TL'de 22 TL indirim: %11
    1000 TL'de 45 TL indirim: %4.5

Ben senden yüksek tutarlı ürün alıyorum diye 100 - 200 TL'lik ürün alana verdiğin indirimi bana niye vermeyip beni cezalandırıyorsun? Bir de rakiplerin bu indirimi verirken... %4.5 için kimse almaz bu çekten.

"1000 TL için 222 TL'lik indirim kuponu 111 TL" ya da "155 TL'lik indirim kuponu 44 TL" vb. 111 TL indirim sağlayacak şekilde olmalıydı.
  • sikendal
  • bu kampanyayı yapan vatandaşa yeniden ilkokula gitmesini öneriyorum

• Ben şahsen çok beğendim. Çakal kupon satıcıları onlarca hesapla pusuya yatıp kullanmayacakları bedava dağıtılan çekleri toplayıp parayla millete satıyorlar. Kimse de kardeş bu bedava dağıtıldı para verilir mi demeden alıyor.

Şimdi kafam rahat en azından. Umarım bundan sonra tüm çekler paralı olur. "Normal insanlar" için zaten sorun yok bu kod satan mezarcılara para vereceğine n11'e verir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 7 Ekim 2016; 15:12:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuponu alirken cekle birlesir mi

• Bu işi böyle dandik oranlarla değil de işe yarar oranlardaki kuponlarda da yaparlarsa 10 numara olur. En azından 2 dk da kuponlar tükenmez.
  • oh oh iyi olmuş rekabet iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100₺ de 11₺
    200₺ de 22₺ Net indirim yapan kupon daha önceki kampanyalarda olduğu gibi dağıtılsaydı, al-satçılardan kupon kullanmak isteyenlere fırsat kalmazdı bu uygulama ile de al- sat mümkün misal 200₺ de 55₺ indirim yapan kuponlar toplanıp 35₺ civarında satılabilir ama bu işe bir sermaye gerek ve talep olmassa zarar riski var. Bu yüzden bazıları fena zıplıyor.

N11 madem ticaret yapacan hadi yap demiştir, İşte bunlar hep kapitalizm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bir ilk deneme olmuş. Daha önce kuponlar hemen bittiği için alışveriş yapamadığım durum çok oldu. Bence burdan güzel şeyler çıkar ilerde, hemen yargılamayalım, görelim bakalım ne yapacaklar.
  • Reco. kullanıcısına yanıt
    Onlarca klon hesap açıp, çekleri toplayıp sonra satma durumunun savunulacak bir tarafını göremiyorum.. Bu işin adı dolaylı yoldan karaborsacılıktır.. İlla da fahiş fiyatla satılması da şart değildir.. Haksız kazanca bile girer.. Fakat, hasılı kelam önlenemez..
  • acaba bu fikri düşünen bu konuyu takip ediyor mudur?
  • Beyler şimdi deneme yaptım kupon satın alıp ödeme yapınca 200 TL'ye varan kupon kampanyasından faydalanabiliyorsunuz bilginiz olsun
  • n11 i de kendimize benzettik helal vallahi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanhalim -- 7 Ekim 2016; 15:57:49 >
  • çek satıcıları alıp üzerine 1 tl koyup yine satarlar :)
  • Absürd bir durum evet ama 200 tl için %10 indirim bence gayet iyi. 200 civarında bir ürünü piyasa fiyatından alıcaksam neden %10 indirim'e hayır diyeyim ki?

benim çek bölümünden şimdiye kadar faydalanmamamın sebebi başkasının hesabına girip sipariş vermek durumunda kalmak.
    10 20 lira için neden bunu yapayım ki?

n11 bu çek oranlarını çeşitlendirmeli, bunu yaparsa hepsiburda vb. hiçbir firma duramaz önlerinde.

Ayrıca diğer arkadaşların da dediği gibi,
    şimdi çek satanlar düşünsün. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 7 Ekim 2016; 16:35:41 >
  • Yahu nesi saçmalık. Bu millete de birşey beğendirmek zor. Adamlar kupon dağıtıyor satıcılar kuponları bitirince sayıp sövüyorlar. n11 bunun önüne geçmek için kısa zamanlı ve ücretli kupon koymuş. 100 liraya 11 liralık kuponu beleşe verip kan emicilere kaptıracağına 100/22 kuponu 11 liraya satarak sadece ihtiyacı olana kullandırıyor. Tebrik ettim gerçekten iyi iş. Zamanla tabi oranlar daha makul ilgi çekici olur.
  • Sözleşmeyi okuyan varmı neden yeni sözleşme imzalatma gereği duydu bu n11?
  • Fikir güzel ama oranlar uyduruk. Yap şu indirimi reel olarak %15-%20 (mesela 100TL alışverişe 30 lira indirim için çeki 10TLye satılsa) hem çek satıcılarını bitir hem de kampanya yapmış ol! Ama yok, n11 illa taşın suyunu çıkaracak.

Bundan sonra eskisi gibi sık bedava kupon dağıtan kampanyalar olmaz, olsa da indirimler en çok bu parayla satılan kuponların oranlarında olur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kef -- 7 Ekim 2016; 16:48:16 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.