Şimdi Ara

N11 Kupon Satmaya Başlamış (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
11.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni kuponlar piyasaya sürmeye hazırlanıyorlar

20,40,70 ve 100 tl'lik çekler halinde

n11 doanım çek satışla rekabet etmek istiyorsan 100/20 çeke 5 tl ancak veririz
  • İlk parti çeklere rağbet olmayınca taktik değiştirdi n11 sanırım yeni çekler daha makul fiyattan gelebilir keza fiyatı makul seviyelere çekmedikçe tercih edileceklerini zannetmiyorum..
  • oyoyoyooy ben de n11 bize prim verir mi diye düşünürken elimizden işi almış. ama iyi piyasa artmış olacak. daha önce de söyledim şimdi de söylüyorum. önemli olan aldığınız ürünü daha ucuza almak. ha n11 ha çek satış. eskiden alcağım birşey olunca çek satıştan uygun hesap ve çek alır siparişimi geçerdim. sıcak fırsatlara takıla takıla nerde kupon nerde çek nerde puan nerde indirim takip eder oldum. eee alışverişte bir yere kadar daha sonra elinde kalan indirim kupon çek vs satmak istiyorsun bir bakmışsın satıcı olmuşsun benim gibi. ::))) tekrar söylüyorum cebinizden çıkacak paraya bakın.
  • Bu sefer ucuza açacak gibi

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Adamlar çek satış tayfasının egosunu ve kibirini kırmaya niyetli haydi N11 destekliyoruz
  • Isabet olmus. Bu konuyuda bildirelim.

• Kalpazanlar ağlaşmaya başladılar.
  • Kesin burayı takip ediyorlar fikir buradan çıkmıştır 😀 ama kötüde olmamış yani al satçı kurnazların ekmeği kesilir😅

• Dh satıcısı n11 kuponunu kullanana para bile veriyor rekabet zor :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mukemmel ya

• Referanssız satıcı...

• Son kullanıcı yani bizler için rekabet güzeldir. Ben ürünü nasıl ucuza aldım ona bakarım n11 de ticari işletme bizim çek satıcılarıda:)

• Telif alacaksın aslında n11 den
  • İşlem sonrası hesap geri alınacaktır.

Ödeme: Enpara , Nesine :)
  • Çek satan adam yine alır n11 den satar bize. N11 in ilk önce sınırlı sayıda kupon muhabbetinden vazgeçmesi lazım. Asıl konu bu

• Çekler zaten alışverişe teşvik olsun diye veriliyorken bu çeklerin firma tarafından parayla satılması... Çelişki.
  • alın arkadaşlar beleş 150/15 n11e rakip çıkalım. 10000 adet ile sınırlı bitmeden hesabınıza yükleyin sonra çek-satışa gelirsiniz.

http://www.n11.com/kampanyalar/zubizu-indirim-kodu-kampanyasi?icid=200501_b_zubizu-indirim-kodu-kampanyasi
  • Tic toc vardi alt limitsiz 50

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

ilan detaylarına pazarlık mesajlarına cevap vermiyorum yazsalar daha şık olurmuş

+ binlerce satış yaptım referanslarımıza bakabilirsiniz yazsınlar :)))
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.