Şimdi Ara

N11 Kupon Satmaya Başlamış (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
11.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan sonraki sloganları; çek satışın uğurlu adresi n11.com olsun.

N11 Kupon Satmaya Başlamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fikri DH den aldıkları bir kere daha kanıtlandı

• Ne oldu kuponlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Ben de 250 lira kaldirmistim. Sagolsun arabanin lastiklerini degistirdik sayesinde

• Rez

• Kuponların son kullanma tarihi yoksa idare eder.

Bizim buradakilerden daha ölücü çıkmış adamlar yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

hayatımda böyle saçmalık görmedim. adamların cirosuna bak bir de nelerle uğraştıklarına...

ortalıkta çek yokken alışveriş yapmıyordu millet böylelikle her zaman çek olacak oda artı ama bedava çeki keserlerse pişman olurlar
  • aslinda indirimi kullanacak olani almasi icin dusunulmus bir secenek, alip satacak kisi 100 tane alabilir parayla satilmazsa, boyle yaparlarsa, biraz olsun bunun onune gecerler. mantikli
  • Güzel bir uygulama. Nedenine gelirsek.
    Kuponları dağıtıdığı sırada ihtayacı olan olmayanda alıyor. Kullanmıyor yada satıyor.
    Dün bir ssd aldım 114 tl ödedim. Yoksa 125 tl ödeyecektim vs. vs.

Tebrikler güzel fikir.
  • gayet guzel fikir.mezarcilar damlamis konuya : )

• Saçmalık bence çek satan biri değilim ancak böyle giderse bedavaya çek de çıkmaz çek satıştakiler satış yapamaz sadece n11 satış yapmış olur. Satış yapması kötü değil ancak bu fiyata alanın aklından şüphe ederim. Neyse gittigidiyora devam daha güvenli en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 8 Ekim 2016; 16:31:15 >
  • Çekçiler Ağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ulan kupon satıyoz diye hesapları kapıyorlardı karektersizler..şimdi kendileri satıyor...etik olma sıfır bunlarda..

Bedava kuponu alıp parayla satan vatandaş n11 e etik dersi veriyor

• Güzel bir seçim olmuş. Dh kuponcularından birkaç alışverişim oldu direk parayı hesaplarına indiriyorlar. Yaptıkları yasal değil. Ülkeye, sağladıkları kazancın vergisini vermedikleri için n11 i destekliyorum. Büyük götürenler neyse bunlar da aynısı gözümde hırsızlığın büyüğü küçüğü olmaz.
  • önce dh den birisi kuponları n11 üzerinden satmaya başlamış diye düşyündüm, linke girince n11 in kendinin satmaya çalıştığını görünce şaşırmadım desem yalan olur.
    bedava çek kupon kesilirse tanıdığım dhliler ordaki çekleri alır üsütene kar koyup yine satar burada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKNoYDN

quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

ulan kupon satıyoz diye hesapları kapıyorlardı karektersizler..şimdi kendileri satıyor...etik olma sıfır bunlarda..

Bedava kuponu alıp parayla satan vatandaş n11 e etik dersi veriyor

Satilan n11 kuponlarinin yuzde 90 i alisveris yapilip kazanilandir..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kupon alımında kupon geçerli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucretsiz dagitilan kuponu 100lerce hesabina yukleyip sonra satisa cikaranlari bende tasvip etmiyorum. Ancak belli tutarda alisveris yapip kupon kazanip satanlara neden laf atilir anlamiyorum. Sonucta cepten cikan bir para var...

• şimdi ben burda çek satıştan çek alsam bu çekle de gidip n11 den çek alsam o zaman çek içinde çek; yani çekception oluyor mu, olmuyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeser

Güzel bir uygulama. Nedenine gelirsek.
    Kuponları dağıtıdığı sırada ihtayacı olan olmayanda alıyor. Kullanmıyor yada satıyor.
    Dün bir ssd aldım 114 tl ödedim. Yoksa 125 tl ödeyecektim vs. vs.

Tebrikler güzel fikir.

çek satıştan alsaydın 110 tl ödeyecektin:)
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.