Şimdi Ara

N11 Kupon Satmaya Başlamış (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
11.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Riski seven satışcılar , alsın da üstüne 5 lira koysun .

Ama gece yarısı heyecanla bekleyip , aslında ihtiyacı olmayan şeyleri alan ekstra müşteriler , bu oranlara gelmez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    N11 de onlarca hesap açıp sende kupon al alabiliyorsan.

Adam onlarca hesap açıyorsa zaman harcıyor senin gibi sadece sıcak fırsatlarda boş boş dolanmıyor :)

Çek satışı kötü bir olay olsaydı donanımhaberde senelerdir olan ana konusu durmazdı. İşinize yaramıyorsa indirimsiz ürün alırsınız, kimse size bedavaya bir şey vermek zorunda değil.

• Cek saticilarina isyan edenler 50 liralik ceki 15 e alip indirim aliyolar.. 30 liralik ceke 12 odeyim indirim kazaniyolar.. bu forum bu ticarete izin veriyor bende cek satiyorum hicbir zaman fahiş fiyata vermedim.. indirim isteyenede yaptim.. digiturkplayden macta izlettim..

Ama suda var bende n11 hepsiburada ceki aldim bende digiturkplaye 2 hafta once para verip izledim..

Alan memnun satan memnun.. dedigim gibi bu forum yerinde konu basliginda yapildigi surece zaten cek alisverisine izin veriyor isyaniniz kime?? Sanki ceki alan zararda ceki alan ulan bedava ceke para verdik mantiginda hep.. kardesim vaktinde zamaninda yerinde olsaydin sende kapsaydin ceki..

Lafim tek seferde 50-60 tane stoklayanlara degil onlar ölücü bile degil onlar baska bisey..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyatlarla d.h çek satış olan rağbeti artırırlar 😂

Google da arat bi n11 bi d.h çıkar fiyatlarda biz daha iyiyiz😂

• Bu çek satıcılarına kıl olanlar elimde n11 100/30 indirim var.Piyasasi 15 size 10 a bırakırım.Ayagınız alışsın 😂 ödeme;enpara😂

• Oranları biraz daha mantıklı hâle getirirse faydası olacaktır.

• Arkadaş zaten adam salak mı piyasası üzerinden çekle ucuza aldıracak. O fiyatı vs şişirir, millette ooo ucuz aldım diyor. Aslında yaptıkları şey, ihtiyacımız olmadan birşeyler almak.

• Benceç oktan bitmiştir o kuponlar. Sonuçtaherkesin alışveriş hitiyacı var. 20 lria bile kar ettirecek olsa alırlar.
  • son kullanma tarihi çok erken en azındna 1-2 hafta yapsalardı benim kredi kartımın hesap kesim tarihi 12si bunlar ayın 9una kadar kullanın diyor zaten bu ay baya doldurdum kartı başka bir harcama yapamam yoksa 100/22 olanı alacaktım 11 tl indirimde yeterdi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

Cek saticilarina isyan edenler 50 liralik ceki 15 e alip indirim aliyolar.. 30 liralik ceke 12 odeyim indirim kazaniyolar.. bu forum bu ticarete izin veriyor bende cek satiyorum hicbir zaman fahiş fiyata vermedim.. indirim isteyenede yaptim.. digiturkplayden macta izlettim..

Ama suda var bende n11 hepsiburada ceki aldim bende digiturkplaye 2 hafta once para verip izledim..

Alan memnun satan memnun.. dedigim gibi bu forum yerinde konu basliginda yapildigi surece zaten cek alisverisine izin veriyor isyaniniz kime?? Sanki ceki alan zararda ceki alan ulan bedava ceke para verdik mantiginda hep.. kardesim vaktinde zamaninda yerinde olsaydin sende kapsaydin ceki..

Lafim tek seferde 50-60 tane stoklayanlara degil onlar ölücü bile degil onlar baska bisey..

Bazı eziklerin çok zoruna gidiyor işte bu durumu anlayamıyor adam kafa almıyo

• Gereksiz...

• Kupon alırken indirim kuponu kullanabiliyor muyuz?

• N11 de çek satışa başlamış.

• İndirim ve çekleri kullanım bazında takip edip sistemi düzeltecekleri yere çek satmaya başlamışlar

• Kuponların gerçek değeri belli oldu

• Bugün bu konuya ödeme sayfasındaki sözleşmenin bir kısmını kopyala yapıştır ile koymuştum. n11'in yapmış olduğu ufak bir hataydı.
    Kuponu satan mağaza olarak gözüken kupon11 mağazası bilgilerinde n11 çalışanlarından birinin hotmail mail adresiyle cepteli yazıyordu.

Şimdi baktım. Mesajım bu konudan silinmiş. Herhangi bir bildirim yok hesapta. Nasıl silindiyse meçhul. n11de sözleşmeyi değişmiş.
    Demekki n11 buradaki mesajları okuyor. Gerekirse anında müdahale ediyor. Ve donanimhaber de de istediğini yaptırabiliyor.

Tabi bu arada bu mesajda birazdan ne olduğunu anlamadan uçabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok akillica, stogun onune gecer.

• n11in dh hesabı var şuan tüm yorumları okuyorlar

• zaten alışveriş yapacak olanlar için güzel.
    misal bugün 1000 tl lik alış veriş yapacak olan birisi önce çeki satın alır sonra alacağı ürünü ve daha ucuza almış olur
    lakin hiç bir şey almayacak olan biri için" gel bak kampanyadan yararlan bir şeyler al" havası yok tutmaz o yönden
    ayrıca çek satış bölümü ile bu çok farklı. bu kendi çekini satıyor çek satış bölümü ise elinde olup ta kullanılmayan çekleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Kupon alırken indirim kuponu kullanabiliyor muyuz?

bunu yorum yazdıktan sonra gördüm çok iyidi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.