Şimdi Ara

N11 Kupon Satmaya Başlamış (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
10
Favori
11.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tictoc belkide en efsane sıcak fırsatlardan biriydi ne günlerdi be duygulandım geç haberim oldu 150 tl kaldırabildik ah erken haberim olsaydı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha karaborsaya hayır :) kaç kişinin ekmeğiyle oynadın n11 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

Mal bunlar ya 22 tl yi 11 e satacağına 100/11 çeki bedavaya ver mallık

100/11 ceki bizimkiler 2-3 e satar sonra da. Adamlar bundan sonra ucretsiz cek dagitmak yerine ceki ben satarim diyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryniesta

Çekler zaten alışverişe teşvik olsun diye veriliyorken bu çeklerin firma tarafından parayla satılması... Çelişki.

beleş olsa şimdi 30 liralık çek koysam yarım saatde biter. 1 kişi 100 tane de alsa ihtiyacı yokken gidip çek satsa 3- 5 liradan.
    ama direk çeki 3 liraya n11 satsa hem çek stoğu bitmez hem ihtiyacı olan alır
  • Paralel çekte sulh konseyi çek yönetime el koymaya çalışıyor.
    ilk girişim basarisiz oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

22 TL değerindeki kupon 11 TL’ye satılacaktır. Toplam kupon sayısı 200 adet ile sınırlıdır.
    55 TL değerindeki kupon 33 TL’ye satılacaktır. Toplam kupon sayısı 200 adet ile sınırlıdır.
    111 TL değerindeki kupon 66 TL’ye satılacaktır. Toplam kupon sayısı 200 adet ile sınırlıdır.

ve

22 TL değerindeki kupon 100 TL ve üzeri alışverişlerde,
    55 TL değerindeki kupon 200 TL ve üzeri alışverişlerde,
    111 TL değerindeki kupon 1000 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir.

Çek satıştaki çekler kadar avantajlı değil. Çek satış bölümü:https://forum.donanimhaber.com/m_114648771/mpage_676/tm.htm

düpedüz mallık. kotalı indirim yap olsun bitsin. deki ilk 200 kişiye 100 tl üzerine %10 indirim yapıyorum. isteyen istediğini alsın. çeki alıp kenara koymak gibide olmaz. sipariş veren kazanır yani gerçek alıcı kazanır. çek dağıtmak çok saçma. ihtiyacı olan değil satıcılar alıyor çekleri.

• Bu ne lan

• pazarlık var mı

• Burayı okuyan n11 yetkilileri
    En fazla %30 verilir çeklerinize. Ayarlayın %7-8 e gelecek şekilde. Kimse zarar ermesin. Örneğin 100lük çeki 30a satın. 1000 alt limit.
    Bu kadar cimride olmayın bi zahmet. 2-3000 liralık ürün için 100 lira indirim nedir. 200-250 indirim olması lazım.

Bu sene dolar aldı başını gitti. Adam gibi kampanya da yapmadınız. Milyar zor gibi sanki. Belki çoktan tutturdunuz. Ama sanki düşük.

• Çek olmasa kimse n11 den günahını almaz. Gittigidiyor dururken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi verdiği çeki satan ilk firma olabilir mi?
  • İlk kampanya tutmadı, şimdi yeni çekleri hazırlıyorlar bakalım. Alt limitleri düşürmezlerse, oran artmazsa yine tutmaz. Ama yine de alışveriş yapacak için iyi. Kötü yanı ise, siz kuponu aldıktan sonra satıcılar fiyat yükseltirlerse üzülebilirsiniz.
  • Bu tarz çek satışını ilk aliexpress te gördüm.
    İşimize gelirse neden almayalım,yeterki oranlar iyi olsun.

• Benim bildigim sicak firsatci kredi karti kampanyasiyla n11 den cek alip daha dusuk foyata satar...))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 8 Ekim 2016; 2:6:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedava verilen promosyonları parayla satan işsizleri engellemek adına çok iyi olmuş destekliyorum n11'i
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

pazarlık var mı

Cayma, iade vs. hakkı varmıymış,
    pazarlık yapmak için arayan, yazan varsa
    bunları da öğrensin.

• Daha neler göreceğiz bakalım.
  • N11'de bitmiş 125 TL'ye Cat bot aldığım günleri hatılıyorum. Hatta Adore'nin çalışma koltuklarında alacaktım 180'e geliyordu combolar ile. Ama sonradan o combo olanaklarını kaldırdılar adore de fiyatlara zam yaptı şuan 350 civarı falan. Yoksa 100TL'lik alışverişe 11TL hiç mantıklı değil ki satıcılarda zaten bir çok ürüne o kadarlık bindirme yapıyor. başka sitelerden almak istediğinde satıcıların ürünü N11'deki o 10 lira farktan daha ucuz oluyor bazen. Anlamı kalmıyor.
  • (satacak bişi kalmayınca) düne kadar kupon sacıyordu, sacmayı bıraktı , şimdi satmaya başladı neden acaba... ekonomi iyiye gittiğinden mi !
  • Değişik bir fikir olmuş, "kendi kuponunu kendin yap kendin sat"
    N11 yakında para da basar, N11 Cumhuriyeti Merkez Bankası diye.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.