Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En azından mutlu sonla bitmiş hocam sevindim adınıza. Bende n11'den bir girişim çaba bekliyorum ama hala daha bir ilerleme olmadı. Bu satıcı ürünü satana kadar güven vermeye oynuyor yaptığı sahte yorumlarla. Ve sattıktan sonra da hijyeni öne sürerek sahte bile olsa gönderdiği ürünü geri almıyor. Aldığında da servis onay vermedi, reddetti diyerek ürünü geri gönderiyor. Bu yüzden satıcının yanına kalıyor bütün hile ve düzenbazlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Umarım seninkide olumlu sonuçlanır hocam heyecanla beklemedeyim

Hocam zaten , ürun size ulaşmış dediğim zaman bir önceki cevabı aldım. "Kargo dün gönderilmiştir , bugün şubeye gelmiştir".Kargo bize gelmedi deyip ürünü size geri yollamazsa şaşırmamak gerek.Bende konuşmalar duruyor hocam merak etmeyin

• poyrazispir12 kullanıcısına yanıt
    Duruyor hocam başlıktaki en üstte link. Bir daha kontrol edin. Umarım kaldırmamıştır, kaldırırsa yine ekran görüntüleriyle konuyu desteklerim.

Duruyormuş hocam kb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Berkay AKSOY B kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de n11 mağazasindan fatura talebim oluyor ama adamlar dalga geçer gibi fatura göndermiyorlar. Ürünün garantisi için gerekli garanti de bitiyor. Bu durumda ne yaparsam faturayı bunlardan alabilirim? N11 her zaman ki gibi yine ilgisiz. Her seferinde kayıt oluşturuldu 3 iş günü içinde anamız avradımız olsun döneceğiz diyorlar ama tabii ki de dönen yok 50 kayıt oldu aylardır. Ürünü garantiye faturası olmadığından dolayı gönderemiyorum.

• Ürünün kodunun olduğu resim var mı??? Bende sıkıştırıyorum satıcıyı

• onurguner kullanıcısına yanıt
    Hocam senin soruyu silmiş bile

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Hocam senin soruyu silmiş bile
    O da n11 in ayrı bi saçmalığı... resmen n11 ile ortak çalışıyor bu tip sahtekarlar. Oldu olacak satıcı kendi puanını yüzde yüz yapsın. İşine gelmediği soruları sil , yalandan kendi adamları ürün alıyo o yorumlar sorular duruyor. Sonra sürü psikolojisi

Hocam son soruya bakın, adam resmen kendine soru sormuş. Neymiş popüler değilmiş sahtesi yapılacak kadar. Allah yukarıda be kardeşim mübarek günde yapma bari

Şuan gördüm o soruyu hocam. Satıcı belli ki foruma girmiş zayıf nokta aramaya başlamış. Satıcıya ürünün zaten onda olduğunu, kendisinin doğrulayabileceğini söyleyin. Soru cevapta bu tarz kendinden emin cevaplar verip diğer alıcılara güven veriyor aklınca. Zira bende ürün sahte diyen birine numaramı atsam fotoğraf atın desem insanlar bana da inanır. Doğrulayamaz ve konuyu değiştirir. Çünkü neden? Çünkü ürün sahte ve eli kolu bağlı bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 24 Nisan 2020; 0:57:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Hocam son soruya bakın, adam resmen kendine soru sormuş. Neymiş popüler değilmiş sahtesi yapılacak kadar. Allah yukarıda be kardeşim mübarek günde yapma bari
    Farkettim ya tam sahtekarlarmış.. yalandan ona cevap vermiyo güya. Birde kendine yorum yapmış yıldızda vermiş. Adam resmen dalga geçiyo üstünede prestij kasıyo. Bakanlığın uygulamasından şikayet edicem geçen bu koronadan dolayı 100 liraya kolanya satan fırsatcıyı şikayet etmiştim. Ceza yedi sanırım bilgisi gelmişti. Sıra bunda

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Vatan Bilgisayar gibi bilindik siteler varken neden bu tarz siteleri tercih ediyorsunuz, anlayamıyorum. Vatan pahalı; ama en azından başın ağrımıyor.
    Bu arkadaş DonanımHaber üyesi olamaz. Sağlıklı ve aklıbaşında bir DH üyesi vatan bilgisayarı övmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: CryptOsmaN

böyle durumlarda açıklama yapmadan cayma hakkı kullanarak iade ediyorum.
    Aynı fikirdeyim. "Üründe ölü pixel var, orası sorunlu, orjinal değil" gibi bahaneler ile iade etmeye kalkan arkadaşların hep sorun yaşadığını gördüm. Direkt "İade hakkımı kullanmak istiyorum" diyerek yolladığım bir kaç ürün oldu. Hiç sorun yaşamadım. Sebep konusunda ısrar ederlerse yanlış ürün sipariş etmişim deyin çıkın işin içinden.

Hele hele ambalajını açmadan bir kusur farkederseniz hiç açmayın. Aynen yollayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Aynı fikirdeyim. "Üründe ölü pixel var, orası sorunlu, orjinal değil" gibi bahaneler ile iade etmeye kalkan arkadaşların hep sorun yaşadığını gördüm. Direkt "İade hakkımı kullanmak istiyorum" diyerek yolladığım bir kaç ürün oldu. Hiç sorun yaşamadım. Sebep konusunda ısrar ederlerse yanlış ürün sipariş etmişim deyin çıkın işin içinden.

Hele hele ambalajını açmadan bir kusur farkederseniz hiç açmayın. Aynen yollayın.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle katılıyorum. Halaoğlu tv aldı resmen sorunlu bak dedim eveleyip geveleme direkt iade et yanlış model aldım de satıcıyla burun savaşı verme. Kamil işte gitti sorun oldugunu söyledi servis al götür getir hooop gel zaman git zaman elinde kaldı. Bazen baktığım zaman o kadar saçma düzenleme kanun var ki. Bu ülkede huyuna suyuna git işini görmeye çalış.

• Böyle sahtekarlari barındırdığı ve desteklediği için en az sayıcılar kadar n11 de suçlu. Elimizden ne geliyorsa söyleyin yapalım çok kişiye ulaşalım insanlari bilinclendirelim. Mümkünse youtube da video çekip paylaşın ya da twitter da.

N11 in böyle durumlarda aradan sıvışıp "Sen satıcıyla aranda hallet ben kaçarım" tavrı beni bitiriyor. 50 defa düşünüyorum, satıcı hakkında araştırma yaparak alıyorum birşey alırken.

Ben bir ürün alırken kargosu geldiğinde videoyla açıyorum paketi artık. Pakette çıkarken bir kusuru varsa "Sen yapmışsın" deme hakları olmuyor.

Hepsiburada desen o da artık beş para etmez gözümde, geçen selfie çubuğu aldım 18 tl ye. Ürünü paketinden çıkarır çıkarmaz kırıldı gitti, o kadar dandikmis. Kalite yerlerde... 1 yıldız verdim yorumu yayınlanmamışlar. Neymiş kriterlere uyumuyormuş. Kapat kardeşim yorumlari. Ya da siteyi kapat böyle site olmaz olsun.

Sadece 4 ve 5 yıldız seçeneği koy... Zaten 3 ve aşağısı yıldız verilen yorumları onaylamıyorsun. Bildiğin manipülasyon bu. Hb de bir ürüne bakarken atıyorum 4,3 yıldız mi almış. 1,5 yıldız aşağısını düşünüyorum. Çünkü onaylanmayan düşük yıldızlı yorumlar mutlaka var.

Gg de yorum özelliği yok kafalari rahat adamlarin.

Malum 2. elci sari site desen kekolar doluşmuş tok satıcı kaynıyor. Emlak ilanlarina bakarken bir tane sahibinden ilan yok, site adi "emlakcidan" diye değişsin diyorum içimden.

Araç ilanlarına bakarken diyorum "galericiden" olsun site adı.

L.tgo desen adamlar ilan koyar açıklama yazmaz. Hatalı fiyat girer. 100 liralik ilana pazarlıkla 30 liraya düşürmeye kalkar. Öteki "20" diye mesaj atar. (10 lira olsuj kalan 10 lirayla da seni okuma yazma kursuna yazdıririz yazıp engel atiyorum böylelerine.) PazarlıkGo yapın uygulama adını.

Galiba sorun teknolojide değil bizim millette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 24 Nisan 2020; 3:24:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun. Maalesef ülkemizde e-ticaretin oku çıktı.
  • Akıllanmadınız ya. Şu n11 dolandırıcıların milleti dolandırması için kurulmuş dolandırıcı bir site. Sıkıntı durumda hiçbir muhatap bulamazsınız. 100kere söyledik. 938283782 tane konu açıldı. Hala alışveriş yapılmasını anlamıyorum şu siteden.

• Ürünün uluslarası sitesine mail atın. Oraya şikayet etmeyide deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Osiris34

Böyle sahtekarlari barındırdığı ve desteklediği için en az sayıcılar kadar n11 de suçlu. Elimizden ne geliyorsa söyleyin yapalım çok kişiye ulaşalım insanlari bilinclendirelim. Mümkünse youtube da video çekip paylaşın ya da twitter da.

N11 in böyle durumlarda aradan sıvışıp "Sen satıcıyla aranda hallet ben kaçarım" tavrı beni bitiriyor. 50 defa düşünüyorum, satıcı hakkında araştırma yaparak alıyorum birşey alırken.

Ben bir ürün alırken kargosu geldiğinde videoyla açıyorum paketi artık. Pakette çıkarken bir kusuru varsa "Sen yapmışsın" deme hakları olmuyor.

Hepsiburada desen o da artık beş para etmez gözümde, geçen selfie çubuğu aldım 18 tl ye. Ürünü paketinden çıkarır çıkarmaz kırıldı gitti, o kadar dandikmis. Kalite yerlerde... 1 yıldız verdim yorumu yayınlanmamışlar. Neymiş kriterlere uyumuyormuş. Kapat kardeşim yorumlari. Ya da siteyi kapat böyle site olmaz olsun.

Sadece 4 ve 5 yıldız seçeneği koy... Zaten 3 ve aşağısı yıldız verilen yorumları onaylamıyorsun. Bildiğin manipülasyon bu. Hb de bir ürüne bakarken atıyorum 4,3 yıldız mi almış. 1,5 yıldız aşağısını düşünüyorum. Çünkü onaylanmayan düşük yıldızlı yorumlar mutlaka var.

Gg de yorum özelliği yok kafalari rahat adamlarin.

Malum 2. elci sari site desen kekolar doluşmuş tok satıcı kaynıyor. Emlak ilanlarina bakarken bir tane sahibinden ilan yok, site adi "emlakcidan" diye değişsin diyorum içimden.

Araç ilanlarına bakarken diyorum "galericiden" olsun site adı.

L.tgo desen adamlar ilan koyar açıklama yazmaz. Hatalı fiyat girer. 100 liralik ilana pazarlıkla 30 liraya düşürmeye kalkar. Öteki "20" diye mesaj atar. (10 lira olsuj kalan 10 lirayla da seni okuma yazma kursuna yazdıririz yazıp engel atiyorum böylelerine.) PazarlıkGo yapın uygulama adını.

Galiba sorun teknolojide değil bizim millette.
    Bi medikalciyi n11 e şikayet ediyorum ilgili birimi bile ilgilenmiyor. Yahu diyorum şu dükkanınız bebek ürünü satıyor alavere dalavere üstüne tamire gelen cihazların parcasını bile tek tek güya silerek naylon poşete koyup satıyor. Alın belgeleri var mı faturaları var mı inceleyin diyorum. N11 bana diyor ki sipariş numaranız neydi. En sonunda patladım sağlıkla oynuyor ne sipariş numarası , söylüyorum işte o firmanın belgesi varmı inceleyin falan en sonunda gına geldi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.