Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun öncelikle. Bende N11 üzerinden AirPods 2 almıştım. Ürün gerçeğiyle o kadar yakındı ki ürüne N11 üzerinden alan herkes 5 puan vermiş. Ama illa daha önce bir Apple ürünü kullandıysanız anlayabiliyorsunuz rahat bir şekilde sahte olduğunu.

Satıcıya yazdım aynı durum bizde sahte ürün olmaz diye cevap aldım. N11 zaten hiç ilgilenmiyor. Bende, seri numaralarını sorgulayınca orijinal çıkıyordu çünkü orijinal ürünün seri numaralarını basmışlardı üstüne.

Ancak ne kadar iyi klon olsada 2 şeyi kaçırmışlar. Ayarlar altında AirPods bilgileri gözükmüyordu. Diğeri ise Bluetooth Vendor ID’ler Apple’a ait değildi. (Apple 0x07ca) kullanıyor.

N11 ilgilenmeyince satıcıda geri almayınca Tüketici Hakları ile bile uğraşmadım. Ürünü alıp Gürgençlere götürüp uzman raporu aldım orijinal olmadığına dair. Sonra dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundum. 5 gün sonra satıcı etekleri tutuşmuş bir şekilde beni aradı. 11 gün sonra N11 aradı çünkü N11’i de 158/1F altında dava ettim yer ve imkan tanıdıkları için. N11 beni aradığı gün SMS göndererek iadenin gerçekleştiği hakkında bilgi verdi. Ertesi gün para hesabıma geçti. 49 gün sonra duruşmamız gerçekleşti. N11 tarafında bir hak talep edemedim ancak satıcı alehinde karar çıktı. Ürünün 6 katına kadar olan bedelin ödenmesi ya da 10 seneye kadar hapis cezası.

Paşa paşa 7662 TL ödemek zorunda kaldı sayın satıcımız. Vakıf bankasından hesap açtırdılar, parayıda 1 Hafta gibi bir sürede aldım.

1277 TL’yide N11 iade ettiği için baya karlı çıktım durumdan. Ancak satıcı uslanmadı bu sefer de ölüm tehditleri yağdırdı. Yine duruşma günü bekliyoruz bakalım sayın satıcımızla.

Maddi & Manevi durmak yok yola devam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay AKSOY -- 23 Nisan 2020; 21:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke xiaomi airdots alsaymıssın ben çok araşdır hatta youtubeda bi kulaklık işi ile uğraşan çok yutubur var izledim bana en mantıklısı xiaomi geldi ve aldım menunum orjinal sahtesi xiaomi de var dikkat edin alırken
  • N11 bu ara iyice sapıttı. Bende bir tane monitör almıştım ölü pixel olduğu yazmıyor du açıklama sında iade etmek istedim ne olacak ölü pixel den yanıtı aldım mağaza puanı 100. Bide utanmadan sizin gibi bir kaç tane kıl müşteri çıkıyor cevabı aldım. Hem ayıplı Ürün satıyor kazıklamayamadım diye de serzeniş de bulunuyor. N11 müşteri hizmetlerine durumu anlattım. Adam benden iade aldığı monitörü tekrar satışa koydu 5 ölü pixel vardı 2 yazmış bunda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan İngeç -- 23 Nisan 2020; 21:54:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın popülaritesinden haberim var. Ben de araştırarak almıştım ve şu an memnunum. Umarım hakkınızı alırsınız. Elinizde kod gibi güçlü bir kanıt var. Bu tarz ürünleri aldıktan sonra kutuyu açarken video çekin, üründe herhangi bir kusur varsa elinizde kanıt olarak bulunsun her ihtimale karşı.

• Ben de bir kahve makinesi alayım dedim N11'den 1 haftadan fazla kargolamadilar. Sonra da yarı fiyatındaki bir ürün göndermişler. İade etmek istediğimi söylediğimde de bana satıcıyla iletişime geç dediler. 2 gün oldu satıcının yazmasını bekliyorum hala. Müşteri hizmetleri de güya satıcıyla iletişime gecemiyormus. Böyle bir saçmalık olabilir mi! 👎🤬😡

• Adam herhalde kendi ürünlerini kendisifarklı kişilerin hesaplarından satın alıp duruyor, sonra yorum yapıyor ürün bomba diye.
  • Yeni ve Dindar Türkiye'ye hoş geldiniz. Hırsızlık ve ahlaksızlık artık sıradanlaştı nasılsa.
  • Özellikle ayakkabı alırken dikkat edin. Aylar önce gittigidiyordan aldığım stan smith ayakkabı sahteydi. Ürünü elime alır almaz anladım ve hemen şikayet oluşturdum. Sonrasında iade oluşturup iade ettim fakat satan firma faturamız var ürün orjinal diye diretti, gittigidiyor araya girip sorunu halletti ama mağaza maalesef halen satış yapıyor. Gerçekten inanılmaz sahte ürün satışı arttı bunda n11 veya diğerlerinin suçu şu denetimsiz ürün satmalarına izin veriyorlar, insanlarda büyük firma deyip alma gafletine düşünce maalesef böyle sorunlarla karşılaşılıyor. Her önüne gelene mağaza açtırıp, denetimsizlik yaparsan olacağı budur.

Şikayetim :
    www.sikayetvar.com
    GittiGidiyor 380 TL Verdiğim Stan Smith'in Etiketi ve Kutusu Yok - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/gittigidiyor/gittigidiyor-380-tl-verdigim-stan-smithin-etiketi-ve-kutusu-yok

Hepsiburada mağazaları bile var gerçekten durum vahim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justwatch88 -- 23 Nisan 2020; 22:22:28 >

• Tüketici hakem heyetine başvurun.
  • Hocam geçmiş olsun öncelikle.

tabi siz bilemezsiniz alırken orijinal mi sahte mi? Satıcının sorumluluğunda bu.

N11 çözüm bulur, paranızı iade eder düşüncesindeyim, daha önceden aynı değil ama farklı sorunlarım olmuştu, N11, direkt benimle ilgilenmişti ve konuyu çözmüştü, hatta bi keresinde o satıcıya ihtar verdik bile demişti bana.
  • Tüketici hakem heyetide bilmem ne kadar zaman sonra sadece o kişinin verdiği parayı geri alabiliyorsun. Yahu bu tip soygunculara hiç mi yaptırım olmaz.

Şimdi ben hırsız olucam hergün 1 evi soyucam. Yakalanırsam hangi evi soyuyorsam o evden vazgeçicem yarın yine soymaya devam. Nasıl olsa hiç bir denetim yok caydırıcılık yok. Hatta zengin olsam da beyefendi olucamm

• Domatore kullanıcısına yanıt
    Hocam resmi sitesinde adı yok. Sıkıntı yaşatmamaları önemli değil.

• Türkiye’de çoğunluk kurumlar ve firmalar dolandırıcılık üzerine kurmuştur işlerini.

• Hanıma Ray-Ban gözlük almıştım. Ne zaman ki, camda bir çatlama oldu, gözlükçüye götürdüğümde sahte olduğunu söyledi. Sapında lazerli seri numarası olması gerekiyormuş.

Hiç mağaza ile iletişime geçmeden, N11’i aradım, durumu anlattım, bir kaç saat sonra aradılar. Direkt o tutarda Çek tanımlanmıştı (ürünü göndermeden), ama inceleme yapılması için göndermemi de rica ettiler, ben de gönderim.

Bence hata satıcı mağaza ile bu whatsapp muhabbetine girmekte, ne demesini bekliyorsunuz ki; zaten sahte ürün satan adamın doğru dürüst cevap verip ürünün arkasında durmasını mı..

N11’i çok sevdiğimden değil, ama doğru iletişim noktası mağazadan önce onlar gibi geliyor.

• Bende kara cuma da Trendyol da aynı durumu yaşadım red mi airdots aldım kontrol ettiğimde sahteydi satıcı ve Trendyol kullanılmış ürün iade alamayiz dediler bende Twitter dan Şikayetvar.com adresinden şikayetlerimi yaptım trendyol tekrar gönder dedi ve gönderdiğim zaman 2 gün içerisinde param yattı. Hocam n11 ile görüşüp çözmeye çalışın. Eğer olumsuz cevap alırsan sosyal medyadan yaz oda olmadı ürünü geri alıp thh başvur. Ürünü kullanma kutusu faturasıyla thh sonuçlanana kadar bekle.

• Bence devletin bu tür durumlarda firmaya ve pazar yerine ciddi ceza vermesi gerekir. Bununla birlikte kalmayıp cezanın belli bir oranını da haklı bulunduğu halde şikayet eden kişiye verilmelidir. Böylelikle bu tür problemlerin olması ortadan kalkar.

Firmanın da savunmasına göre kapanıp kapanmayacağına karar verilir.

Böyle konularda burada yer almaz.
  • Geçmiş olsun kardeşim. Ben n11 den bilindik bir markanın mavi şu isimli sıvı sini aldım fakat tepeden tırnağa bütün yazılar dahil kopyalamışlar sahte üründü bariz belliydi hem elimde daha evvel direk firmadan temin ettiğim orijinal üründe vardı. Açar açmaz sahte olduğunu anladım zaten hemen hem kutuları ve ürünü bütün yönlerden fotoğrafladım ve esas üreticiye mail attım anladığım kadarıyla ürününüzün sahtesini yapmışlar dedim. Yetkililer de beni tastikledi zaten. Ürünün sahte olduğunu anlayınca direk sahte ürün iadesi yapacağıma dair satıcı ile iletişime geçtim ve gönderdim. Şükür paramı geri aldım. Sahte olduğunu tespit edince fotoğraflayın ve sahte ürün satmaktan gerekirse mahkemeye verin çekinmeyin.

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Kime güveneceğimizi şaşırdık!

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.