Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni gelişmeleri başlığa ekledim. Satıcı kanadında bir kıpırdanma var ama sebebinin n11 mi yoksa burdaki arkadaşların satıcı üzerinde kurduğu baskı mı olduğunu bilmiyorum. Hepinize tekrar çok teşekkürler. Başlığa gelişmeleri eklemeye devam edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 23 Nisan 2020; 23:3:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satıcıya mesaj attım bende , sanırım soruları silme yetkisi var.N11 e de sikayet olarak bildireceğim durumu

• N11 den mal almak kolay ama iade imkansız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknosa kadar kanser yer yok bana 2. el kullanılmış modem satmışlardı sonra da açılmış bu kutu diye almadılar. (AirTies müşteri hizmetleri ürünün 2. el olduğunu söyledi)

N11 bazen imana gelince iade aldığı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy_Krueger_46 -- 23 Nisan 2020; 23:39:44 >
  • Mağazayı araştırmadan alışveriş yapmıyorum ben.
  • hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Satıcı kişi sizin kargonuzun yolda olduğunu belirtti , kendilerine ulaşınca büyük ihtimal iade edilecektir paranız, iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Satıcı kişi sizin kargonuzun yolda olduğunu belirtti , kendilerine ulaşınca büyük ihtimal iade edilecektir paranız, iyi akşamlar
    satıcı kargoyu dün teslim aldı hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 23 Nisan 2020; 23:54:46 >
  • Berkay AKSOY B kullanıcısına yanıt
    güzelmiş , olayı gösteren ss , dekont var mı özel bilgilerinizi gizleyip paylaşsanız
  • Bunun gibi cihazları , vatan, sinerji, itopya, medimark gibi kurumlardan almakta bence yarar var. Sonuçta orjinal mi değil mi diye aklı kalmıyor insanın.

"Teşekkürler ilginiz için müsterinin ürünü hala kargodadır,Elimize ulaştığında incelenecektir" diye mesaj attı daha 5 dk önce .Hatta ben konunun linkini attım al gör diye durumu

• satıcı linki de değişmiş. nasıl satıcının soru sormayı silme hakkı var??
    satıcı dükkan ismi ne
  • Yok hocam dün akşama doğru kargo firma yetkilisi tarafından teslim alındı. Teşekkür ederim desteğiniz için eksik olmayın.

@onur hocam başlıkta en üstte ürünün linki. satıcının ismi "flytech".

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 24 Nisan 2020; 0:6:49 >
  • Bende Hepsiburada.com ' dan iki fakrlı günde PS3 Kol sipariş ettim İkiside sahte ürün geldi özür beklerken inmeyelim dedi..

Konuyu cimer, Ticaret ve maliyet bakanlığına bildirdim.
    Ne demek hocam sonuçta bu durum herkesin başına gelebilir.Biz gereken tepkiyi vermezsek böyleleri daha da çoğalır.Ben kargonuzun ulaştığını bildireceğim şimdi satıcıya bakalım ne diyecek şimdi

Hocam kargo şubede mi gözüküyor yoksa teslim alan kişi firma mı

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Firma yetkilisi teslim aldı hocam. Kargo şuan satıcıda.

"Kendisinede ilettik bilgiyi ,şube teslim alıp toplu bir şekilde iletiliyor henüz kargo deposuna ulaşmamıştır" diye yazdı satıcı

• DesertEagle67 kullanıcısına yanıt
    Ulaşılmasa firma yetkilisine teslim edildi der mi hocam. Boşverin muhatap olmayın hiç. Bu satıcının anlayışı herkese papağan gibi aynı cevapları verip geçiştirmek. Bakalım daha neler göreceğiz.

• Hocam başıma aynı sitede benzer bir durum geldi. Ekran almıştım ürün orjinal diye gönderildi replikaya bile razıydım ve kırmızı rengi pembe gösterecek kadar dandik bir ekran ve ölü piksel geldi satıcı ile irtibata geçtim. O sırada kurumsal bir firmadayım iki dakikalık boşlukta aradım pasif gördu herhalde ekranın orjinal olduğunu ekranı benim zedelediğimi ve o zedenin sorun olmayacağını ama artık ürünü baskaisni satamayacagini kaba bir dille belirtti. İş çıkışı ögle arasında döneceğimi söyleyip kapattım. Direkt n11 i arayıp durumu anlattım mafyavari tipleri mi aliyosunuz satıcı olarak vs diye müşteri temsilcisi ile bayağı konuştuk. Ürünü direkt kargolamam söylendi. Gönderince satıcı aradı işyerinde değildim ve normal asabiyetime dönünce atara atar moduna girdik ikimizde ama n11 her şeyi sorunsuz halletti

• Ürünü kaldırmış

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.