Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DH üyesi olmak çok matah bir şeymiş gibi anlatmışsın, kafanı güle güle kullan kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 24 Nisan 2020; 2:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.apture kullanıcısına yanıt
    Ürünlerin sahtesi olmazmı?Yine çinde başka bir merdiven altı firma kopyalama yapıyor.Ama mutlaka 1 hatası oluyor.Ben bir ara gg'dan sony srs xb2 almıştım,O kadar kusursuz kopyalanmışki anlatamam.Sahte olduğunu metal olmayan power tuşundan birde basslardada hafif hışırtı çıkarmasından anladım.Sonra geri iade yaptım,O satıcıda kabul etti hatasını.Ama heralde şatışlarında çok şikayet alınca siteden şutladılar onu

• N11 in bu tavrı yüzünden satıcıya dava açmış ve kazanmış biri olarak söyleyebilirim ki , N11 kesinlikle bir sorun olduğu zaman kullanıcı ve satıcının kendi aralarında sorunun çözülmesini isteyen , müdahale etmeyen bir firmadır .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thh yani tüketici mahkemesine online olarak başvurulabiliyor mu hemen araştırın, N11 için ayrı, şahıs için ayrı başvurun.
    Şu ramazan ayında da insanları dolandırıcılık ile peşinden koşturanlada zehir zıkkım olsun.
    Hakkınızı arayın, bir daha da kimse N11 kullanmasın. Satıcının firmasını da ifşa edin.
    Konuya destek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • N11 iyice cozuttu

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Madem öyle almadan önce ürün ve satıcıya gelen yorumları okumuyor musunuz?

• Bu ürün bilindik bir marka değil ki zaten. Ürünün kendisi çakma, böyle markalara para filan vermeyin. Bile bile lades

• emkem kullanıcısına yanıt
    Öyle dostum gg. bir başkadır.

• geçmiş olsun kardeş
  • n11=komisyoncu mantığında çalışan kaz yolma amacındaki sözleşmesinde de açıkça yazıp sorumluluktan kaçan ben sadece parama bakarım mantığını güden sahte ve son kullanma tarih tahribatı yapılmış ürünlerin de satıldığı bazı resmi firmaların n11 üzerinden satışını onaylamadığı ürünlerinin de satıldığı garip kuralları hiçe sayan bir oluşumdur

• yazdik, seni savunduk bakalim ne cevap gelicek urun hakkinda
    bazi soru cevaplara 'rakip saticilarin yeni taktigi' falan yazmis.. ona iyice sinirlendim
    ama durum cidden oyleyse yakarim seni kcxjsj

• bu n11 den en son drone için batarya aldım ve bana 890 tl değerinde ki batarya yerine üçtane yeşil pil ve eti puf gönderdiler.
    suç duyurusunda bulunana kadar iade alamayız demişlerdi.
  • n11 N kullanıcısına yanıt
    Umarım iyi sonuçlanır

• hasanandnexus kullanıcısına yanıt
    Bende n11'den gaz maskesi siparişi verdim.Scott marka ingiliz malı.Bakalım bugün gelecek,Akşam sizi bilgilendiririm.

• Ürünler orijinal falan demiş ama toplamda 8 ürün satıyor, kolye, korse, kulaklık sahte olması muhtemel keşke buradan şüphelenseydiniz, nerden ne bulursa satıyor, almıştır 1 koli sahte aliexpressten satıyordur.

• Bu tarz siteler genelde sahte satış yapıyor. Geçen yılda huawei mi xiamoi mi kablosuz sahte kullaklık satmışlardı. N11 veya hepsiburadaydı.

• bu sahtekarlar son dönem iyi cesaret buldu. bende letgoda güzel bir kazık yedim. orjinal fiyatına 512 gb hafıza kartı aldım adam evime kadar getirdi okuma yazma hızı testi güzel görüntü orjinal "abi öğrenciyim ihtiyaç oldu" dedi pazarlık bile yapmadım. üstüne kahve kahvemizi içti testi yaptık sorun yok diye içimiz rahat saydık parayı gönderdik acil ihtiyaç var kargo yolu gözlemeyelim dedik aklımızca .200 gb taranmış aile albümü 3 gün sonra yok oldu .arayıp küfür ettim tehdit ettim bana mısın demez yüzsüz . birde üstüne sağlamdı test ettin bozmuşsun dedi çıktı işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: windshair

bu sahtekarlar son dönem iyi cesaret buldu. bende letgoda güzel bir kazık yedim. orjinal fiyatına 512 gb hafıza kartı aldım adam evime kadar getirdi okuma yazma hızı testi güzel görüntü orjinal "abi öğrenciyim ihtiyaç oldu" dedi pazarlık bile yapmadım. üstüne kahve kahvemizi içti testi yaptık sorun yok diye içimiz rahat saydık parayı gönderdik acil ihtiyaç var kargo yolu gözlemeyelim dedik aklımızca .200 gb taranmış aile albümü 3 gün sonra yok oldu .arayıp küfür ettim tehdit ettim bana mısın demez yüzsüz . birde üstüne sağlamdı test ettin bozmuşsun dedi çıktı işin içinden.
    Ülke ülke değil insanlık yapmışsın bu ülkede yapılmıyor. Acıma yetime... başka ilan koyarsa başka adrese çağır iyi bir döv sonra paranı al.

• onur1301 kullanıcısına yanıt
    Merhaba onur1301,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. İrtibat bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com
  • Berkay AKSOY B kullanıcısına yanıt
    Hocam içimin yağları eridi yaw.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.