Şimdi Ara

n11 sahtekarlara destek veriyor (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
6
Favori
25.838
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletin bu n11 işine el atması lazım öyle bir ceza kesmeleri lazım ki birdaha satan da aracı olan da 5 kez düşünsün ali cengiz oyunu yapmadan önce. Yüksek yerlerde tanıdığımız yok ki şikayetimizi iletelim osuruğunu kestirsin n11 in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Her kargo şirketinin günlük gönderi kapasitesi var onun üzerine çıkamıyorlar çıkınca işler sarpa sarıyor. Geçen yıllarda yurtiçi kargo için durum böyleydi tüm e-ticaret sitelerinin gönderilenini yapıyorlardı hepsini ben yapayım dediler sonra büyük sorunlar yaşadılar o stratejiden vazgeçtiler. Şuan hedefleri daha çok kar ettikleri bireysel müşteriler.
    İşim gereği 3 kargo şirketinin de bölge temsilcileriyle görüşüyorum ve üçüde kendi firmalarından bile memnun değil. Sebebide personel. Her şubede sürekli personel değişiyor. Asgari ücretle çalışmayı kabul eden herhangi birini işe alıyorlar adam zaten işinden memnun değil kovarsa kovsunlar mantığıyla çalıştıkları için işi de müşteriyi de sallamıyorlar.
    Bu arada kargo sektöründen iki haberde paylaşayım sizinle ; yeni bir kargo şirketi kurulacak hazırlıklar başlamış ve Sürat Kargo'ya da ciddi teklif var yakın zamanda satılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• başlığa n11 gittigidiyor hepsiburada eklenmesi gerekiyor hepsi aynı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 resmen başlığı trollemiş. her post icin ayri bir ucret falan mi veriliyor acaba.

konu yurtdisi gumruk vergisine gelince ajitasyon yapip kicini yirtan hukumete aglayan firmalar simdi musteri memnuniyetine gelince olu taklidi yapiyor.

gecen gun de hepsiburada dan telefon almaya niyetlendiydim knox sayaci yuzunden siparisimi iptal etmek istiyordum. iptal butonu calismayip site hata veriyordu. sonra musteri hizmetleriyle konustum. yarim saat icinde duzelir dedi. duzelmedi. siparisimi siz iptal edin o zaman dedim. kargo asamasinda edemeyiz dedi. bende kargoya verilmemis urunu iptal etmedikleri icin saydirdim. o gun icersiinde ucret bile geri yatti.
  • canmania C kullanıcısına yanıt
    Tamam hepsini anladımda Mng kargo 400 metre yukarımda 11 gün evime getirmemelerindeki sebep yakın olduğum için az mesafeye gitmiyoruz demeleri bunların mantıkları asgari ücretide geçmiş durumdadır.

Sürat kargo'nun yaptığı binanın içine atıp kargoyu kaçması içinde çok değerleri maddi veya manevi olan eşyam olsaydı ne olacaktı.Ya çalınırdı yada kırılırdı.

Hepsiburada'da bundan 3 yıl önce baya bir şikayet kaydı bıraktım.Kargo transfer merkezinden devamlı farklı şubelere gönderip geri geliyor sonunda canıma tak etti 1 hafta oldu kargo yok halbuki şirkete istiyorum.

Sonunda 2.ci haftada kargom geldi.1 hafta sonrada çikolata kabında paket geldi bir açtım ağzına kadar badem şekeri dolu farklı renklerde özür dileriz gerekli işlemler yapıldı diye not işte bu müşteriyi memnun etmeye yeterlidir.

Amerika , Çin , Almanya yane bu ülkelerde onlarca kargo firması var neden onlar bu kadar saçma sorunlar yaşamıyorlar anlamıyorum.

Yeni kargo şirketi kurulsada bu bir çözüm değil bundan dolayı kargo firmalarını denetleyecek bir kurum olması ve bunlara iyi cezalar kesmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 16 Temmuz 2017; 15:31:11 >

• n11'de satış yapan: turuncumağaza mi5s soru cevap bölümü.

quote:

f.ö
    telefonum elime gecti yalnız ürün acıklması kısmında bataryaya 3200 mili amper demissiniz fakat ben telefonumun ayarlarından baktım 3100 mili amper yazıyor. birde üründe daha hic bi uygulama olmamasına raagmen aygıt ram inin nerdeyse yarısını kullanıyor

turuncumağaza
    Kardeşim ,ürünü iade etmek için bahanemi arıyorsun nedir anlamadım?

sen kimsin ya? bu konusma tarz konusma hakkini kim veriyor sana. musteri velinimettir. hatta soru kisminda ben de elestiri olarak yazdim. ilk once gozukuyordu sonra o soru uctu.

bir aksarayiletisim var. yine musteriye deger vermeyen bir sorun ciktiginda musteriyi suclayan kafadalar. aksarayiletisim kutusu acilan telefonun iade ve degisimini yapamaycagini soyluyor. adamlar devletin kanunu cigniyor. sim kart taklip internete baglansa dahi iade ya da degisim yapmak zorunda.

quote:

ÇG(Ürün)
    Cayma Hakkı bu konuda kurallari siz belirlemiyorsunuz. Sim kart kullanimi dahi olsa iade almak zorundasiniz. "Tüketici, 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin ön ödemeli konut satış sözleşmesinden cayma hakkına sahiptir."

AksarayİletişimMerhaba, Kutu açılan ve simkart takılan ürünleri firmamız iade almamaktadır, Teşekkürler.

• Radical Brain kullanıcısına yanıt
    mağaza hoşua gidilmeyen bir dille cevap vermiş ama dediği de doğru. ramin yarısı kullanılıyor diye mağaza ne yapacatı ? dur sana 2 gb ram daha göndereyim mi demeliydi

alan kişi resmen bahane aramış
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    hocam sikinti tavirda. bende deri isinde yillarca esnaflik yaptim boyle atar gider yapamayiz musteriye. ayiptir.
  • Radical Brain kullanıcısına yanıt
    o mesajı daha önceden de gördüm de baya uzun bi konuşma olması lazım onun, satıcı sonunda dellenmiş gibi
  • Bende Sizlere Bir Satıcı İle Konuşmamı Atayım..

n11 sahtekarlara destek veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayyalinc -- 16 Temmuz 2017; 19:42:29 >

• tugayyalinc kullanıcısına yanıt
    Merhaba tugayyalinc,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. Üyelik bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n11 -- 17 Temmuz 2017; 9:39:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n11

Merhaba tugayyalinc,

Konu ile ilgili sizinle görüşmek ve yardımcı olmak isteriz. Üyelik bilginizi, PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

n11.com

Kardeşim İletişime Geçtiniz De Ne Oldu?
    Satıcıyı Savunurcasına Fiyat Hatalı Girilmiş Ürünü Yollamıcak. Birlikte Siparişi İptal Edelim Size Çek Verelim Dediniz. Az Alıcıdan Yana Olun Da Böyle Konular Açılmasın.

Suç Devlette. Aracı Firmaya Da Ceza Vermeli Ki Akıllanın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayyalinc

Bende Sizlere Bir Satıcı İle Konuşmamı Atayım..

böyle edepsiz terbiyesiz esnaflıktan haberi olmayan n11de çokça var
    ve n11 bunlara çanak tutuyor

neymiş gerekli yaptırım uygulanacakmış;
    o yaptırım da mağaza puanı düşürmek

müşterinin mağduriyeti moral bozukluğu ve işittiği azara ne diyor n11?

quote:

Merhaba ey haciiii,

n11.com

yapma kardeşim sipariş verme satıcılarla sinir harbi yaşama n11 zıvanadan çıkmış" dedi galiba biri oradan
    he tamam abi

• vitriol kullanıcısına yanıt
    tugayyalinc kullanıcısına yanıt
    90 kuruşu semaver siparişi verip, satıcı göndermeyince mağdur olduğunuzu düşünüp bir de yazışmaları paylaşmışsınız

Yanlış anladıysam düzeltin.

Edit: Mesaj sahibi hatalı oldu, mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 17 Temmuz 2017; 12:11:39 >
  • Hepsiburada firması satış sonrasıdestek konusunda vasattır. Samsung s7 edgede anakart arızasından dolayı servise verdim. 20 iş günü geçti + iade başvurum reddedildi sonra tüketici hakem heyetine verdiğim gün arızası giderilmeden hazır geri göndermeye çalıştılar. Şubattan beri kararı bekliyorum. Hala yok.
  • Buradaki konuyu görünce gittigidiyordan Iphone6 alacaktım vazgeçtim teşekkürler
  • erkanist kullanıcısına yanıt
    gereken açıklamayı tüketici hakem heyetine de yaptım. sizlere de tekrar yapayım.

n11'in sisteminde şöyle bir durum var. ödemeyi geçseniz de satıcının onaylaması süreci var.
    elinde yoksa, fiyat hatası varsa iptal edebilir fakat buna da karşıyım. ürün kaç tl'den yayınlanmış ise o fiyattan verilmesi yönünde kanun var.

hadi fiyat yanlış girildi. neden onaylıyorsun siparişi?

bu söylediğim bir markette olsa ve 5 litrelik yağ 1 TL satılsa siz almıcak mısınız?

ayrıca sitemim n11'e. kanunlar açık. sen bu ürünü bu fiyata yayınlamışsın düzgün kontrol edeydin. ha etmedin onaylar iken kontrol edeydin. neden satıcının arkasında duruyorsun? alıcı yoksa satıcı olsa ne yazar :D sonucta sen komisyondan kazanıyorsun..

sen 5 litrelik yağı 1 TL'ye alma hocam :)

1000 TL lik ürünü 200 TL'ye alınca ve göndermeyince mağdur, düşük bir ücret olunca mağdur değiliz :)

Tüketici Hakem Heyeti daha iyi bilir. sonuç açıklanınca isterseniz sizi de bilgilendireyim.
    mağdur muyum değil miyim diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugayyalinc -- 17 Temmuz 2017; 13:42:0 >

• tugayyalinc kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğin kanun Fiyat Etiketi Yönetmeliği oluyor ki adı üzerinde sadece market, mağaza gibi yerlerde geçerli. İnternet için de geçerli bir kanun maddesi varsa paylaşın da bütün forum engin bilgilerinizden faydalansın.

Satıcı hatalı fiyat da girer, ürünü onaylayabilir de. İnsanız sonuçta. Burda bir mağduriyet yok, yaptığınız etik değil. Şunu karıştırmayın, siparişi verirsiniz, satıcı ürünü gönderebilir de. Ama ürünü göndermezse mağdur edebiyatı yapmaya luzüm yok.

"1000 TL lik ürünü 200 TL'ye alınca ve göndermeyince mağdur, düşük bir ücret olunca mağdur değiliz" ben bu anlamı çıkartacağın hiçbir cümle kurmadım. Kendi hayal dünyanda yaşıyorsun.

90 kuruşa semaver almaya çalışmak nedir arkadaş ya, biraz vicdanlı olun. Satıcı iki tuşa yanlış bastı diye adamı zarar ettirip ürün peşinde koşmak nasıl bir anlayıştır? Satıcının mağduriyeti ne olacak? Neyse konuyu kişisel düşüncülere döndürmenin anlamı yok.

Kanun maddesini ve THH sonucunu gerçekten heyecanla bekliyorum.

Edit: Eksik gelen ürün de bana ulaşınca n11 den verilen bir siparişte nasıl mağdur olunur birkaç güne paylaşacağım. Konuyu amacı dışına çıkarmışsınız hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanist -- 17 Temmuz 2017; 14:15:50 >

• N11 üzerinden yurudesign2016 kullanıcısından alışveriş yaptım,
    30 yaşındayım yüzlerce alışverişim oldu ben böyle bir rezillik yaşamadım.
    adamlar yaptıkları ürünün parçalarından bi haber sakın bulaşmayın.
  • olumzsuz yorum yayınlamayan tüm siteleri nereye şikayet edebiliriz? buraya iki satır yazmakla bir sonuç elde edemezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.