Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Orijinalden alıntı: uçanadam

arkadaşlar 55 tllik kupon lazım.karşılısız veya satacak olanlardan pm bekliyorum.

33 +50 TL çek var işinize yararsa PM atın karşılıksız verebilirim

hocam cok memnun olurum kac gundur almak ıstedıklerim var çek beklıyorum.çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

quote:

Orijinalden alıntı: erenun

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Henüz onaylanmamış bir işlem iptal edilirse iadesi ne kadar sürede tamamlanıyor?

Mağaza onayı almadıysa anında iptal olmuştu benimki.

Mağaza onayı daha olmadı. İptal ettim şimdi bakalım ne kadar sürecek iadesi. Hesabı kontrol ettim 10 dk. geçti henüz hareket yok.

1-3 iş gününde iade olur en erken yarın yani.

Ben gün içinde iptal etmiştim gerçi belki mağazanın müdahale ettiği zamana denk gelmiştir.
    Akşam iptal ettiğiniz için yarına sarkabilir.
    Mesaj atıp hızlandırabilirsiniz belki.

• n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

bu gelen 200 e 55 ve 100 e 33 sepet kuponu indirimleri, n11 hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklenmiş.

hesabından hiç alışveriş yapmamış kişilere yüklenmemiş.

ben alışveriş yapmıştım ama gelmedi.
  • en iyi fiyat için alışveriş sırasında çek kullanınca sorun oluyor mu?
  • 50 TL Tıkla kazan + 33 TL Çek
    Kullanmayak isteyen haber etsin.
    Sadece mcdonals istetmesi yeterlidir.
  • bize hiçbirşey yok :S
  • 50+33 lük hesabı güvenilir bir arkadaşa avantajix hesabımı kullanırsa veririm.
  • 100/33 Yüklenmiş. Tık hızında 50 lira vardı hesapta. Alış veriş yapılmış hesap.
    Yüklenmemiş. 100 lira tık hızında vardı hesapta. Alış veriş yapılmamış.
  • quote:

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

75 tl vardo bende yuklenmis 33 tl bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50 tl lik çek varsa hayrına alabilirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alesta1818

quote:

Orijinalden alıntı: uçanadam

arkadaşlar 55 tllik kupon lazım.karşılısız veya satacak olanlardan pm bekliyorum.

33 +50 TL çek var işinize yararsa PM atın karşılıksız verebilirim

pm gönderilmiştir.
  • quote:

yanlış kardes bende 75 var 55 tl yuklemısler

• Banada 100 tl ye 33 tanınlamışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: minmax

http://www.n11.com/bella-gloria-altin-kaplamali-pirlanta-kalpli-yuzuk-gpy0003-P11350059

bu üründe çeki kullanamam değil mi

kullanabilirsin hatta ben denedim kullanılıyor.
  • 55 lik kupon lazım. kullanmayacak olan var mı acaba.
  • Dun 229 olan asus memo bugun 269. Yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ES-ESKIZILCIK

quote:

75 tl vardo bende yuklenmis 33 tl bana

bende de 8 adet hesap var hiç birine gelmemiş arkadaş hepsinde de alışverişim oldu hatta az önce 11 parça alışverişim oldu hiç birşey yok lanet olsun n11

• tık hızında kuponlar her üründe kullanılamıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.