Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 e 55 yüklenen hesaplarınızda tık hızında kazan çeki tanımlı mı arkadaşlar, tanımlıysa ne kadarlık çek tanımlı?

bu indirimleri bi kombinasyona göre yüklediler. çok çakal bu n11

50'lik tık hızında yüklü hesabıma 100 e 33 tanımlamışlar.
    75'lik tık hızında yüklü hesabıma hiç bişey tanımlamamışlar.
    25'lik tık hızında yüklü hesabıma da hiç bişey tanımlamamışlar.

75 lik tık kazana 11 tl size özel kuponu eklersem 86 tl indirim yapmş olur.
    50'lik tık kazana 33'lük tanımladıkları indirimi eklersem 83 tl indirim yapmış olur.

yani bu indirimin tık kazancılara bi yararı olmayacak gibi. ama 55 tl tanımlasalardı, 50 tık kazana 55 daha 105 tl indirim olurdu.
    veya 75'lik tık kazana 100 e 33 den 108 tl indirim veya 75 lik tık kazana 200 e 55 den 130 tl indirim off bomba olurdu :D
    ama belki 99 liralık bi ürün izlemeye almıştım. ona 1-2 liralık bi ürün daha ekleyip 33 indirimi kullanıp 77 tl ye alabilirim. 100 tl ye yapabileceğim en büyük indirim bu olur. (yazar burada kendini avutuyor)

daha iyisi de olabilirdiiiiiiiii :((((((((

• quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Bence bu N11 çıldırmış olmalı. Ya büyük vurgun peşindeler ya da çok başka birşey peşindeler ya hayırlısı

Arkasında doğuş var rahat olun

doğuş dan da öte güney korenin en büyük şirketlerinden biri ile ortaklar.
  • pepsi ile birleşiyor mu ?
  • benim hatunun hesaba yuklemişler bana yuklememişler
  • bir hesabımda 33 diğernde 55 gelmiş 55 lik hesabımda 11 tl ve 5 tl lik kuponlarımda var ayrıca 360 puan var fakat birleşmiyor hepsi bu yüsden 75 yada 100 tl lik indirim alan varsa paslaşma yaparsak sevinirim :)
  • bana da gelmemiş kullanmıycak olan varsa bana verebilir mi rica etsem??
  • 75 tık kuponuna +55 yüklenen var mı cidden. sanmam
  • 1 adet pepsi kuponum var arkadaşlar elimde, hızlı olan, ihtiyacı olan kullansın :) Bana da 100 TL'ye 33 TL tanımlamışlar.

TNU29JJF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breyantin -- 27 Kasım 2013; 20:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

5 krş bırakın 1 krş para kazandıkları yok örnek satıcı 200 tl ye ürün koyuyor oraya % 10 komisyon aldıgını farzedelim 180 tl satıcıya aktarıyor 50-100 arası indiirm veriyor birde size özel kupon falan derken kafadan en az 50-60 zarar hele 75 lik ceklerde 70 tl civarında zararda sonucta kendileri satmıyor gittigidiyor gibi aracı firma kendileri

acıldıgından beri kar etmedikleri gibi zarar hanelerine surekli yazarlar

ulan türk milleti varya ... :D

hep böyle hesapları yaparız, yaparız ancak ulan bu adam burdan bunu kazanıyo burdan bu kadar geliyo şu kadar kar ediyo deriz.

n11 yine bize bi ilk yaratıyo ve şurdan şu kadar indirim yapıyo, şu kadar çek veriyo şu kadar zarar ediyo diyoruz.

tabi ben bunu demiyorum arkadaş diyor.

benim arkadaşa tek cevabım sen napacaksın birader, gir alışverişi yap, evini düz, takma kafana bunları, zarara giriyorsa onlar giriyor.

ama ben girdiklerini de düşünmüyorum. reklamlarda dönen paralardan kimsenin haberi yok.

hakkaten şu n11 sayesinde önceden çöplükte yaşıyodum şimdi krallar gibi yaşıyorum. yaşa n11

• banada 3/0, olmuyo n11 ama küserim bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan9842

5 krş bırakın 1 krş para kazandıkları yok örnek satıcı 200 tl ye ürün koyuyor oraya % 10 komisyon aldıgını farzedelim 180 tl satıcıya aktarıyor 50-100 arası indiirm veriyor birde size özel kupon falan derken kafadan en az 50-60 zarar hele 75 lik ceklerde 70 tl civarında zararda sonucta kendileri satmıyor gittigidiyor gibi aracı firma kendileri

acıldıgından beri kar etmedikleri gibi zarar hanelerine surekli yazarlar

sen bu dediğine kendin inanıyor musun ?

sıcak fırsatdan uzak kalmak lazım bi süre yoksa bu n11 galip gelecek gibi duruyor ama henüz kündeye getiremedi

bu arada sitenin ismini kup11.com yapmaları çok isabetli bir karar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 27 Kasım 2013; 20:14:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

75 tık kuponuna +55 yüklenen var mı cidden. sanmam

benım hesapta var 75 tık 55 normal 130 tl ındırım oluyo
  • arkadaşlar 55 tllik kupon lazım.karşılısız veya satacak olanlardan pm bekliyorum.
  • banada gelmıs 200/55...
  • yılın alışveriş sitesi oldu ya normal bakar olduk indirimlere daha önceki seneler olsa sadece bir kuponuna atlardı millet indirim olmadan alışveriş yapamıyorum artık geçen avm ye gittim boş döndüm.
  • 33 vermişler ya verselerdi 55 hemen sipariş geçecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçanadam

arkadaşlar 55 tllik kupon lazım.karşılısız veya satacak olanlardan pm bekliyorum.

33 +50 TL çek var işinize yararsa PM atın karşılıksız verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alesta1818 -- 27 Kasım 2013; 20:18:36 >
  • n11 de bana da yukleme olmamis ama dogus grubuna tesekkuru borc bilirim zamaninda vatandan %25 i indirim zannedermişiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75 tl olan hesaba değil 50 tl çek olan hesaba yüklenmiş.
  • Tek üyeliğim var, hiç bir şey gelmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.