Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 33 tl lık kuponu kullanmayacak olan pm atabilirmi :)
  • arkadaşlar bu mcdonals almak için bi link vardı onu atabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

bende de 8 adet hesap var hiç birine gelmemiş arkadaş hepsinde de alışverişim oldu hatta az önce 11 parça alışverişim oldu hiç birşey yok lanet olsun n11

niye lanet okuyosun arkadaşım...
  • GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    Fake hesaplara da göndermiyorlar galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuilde

tık hızında kuponlar her üründe kullanılamıyor mu?

Belli ürünlerde kullanılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 75+33, 75+55, 100+33,100+55 tl çek yüklü hesaplara talibim. Pm lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hesaptan birine gelmiş 33'lük
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

Yanlış
    3 alışverişim oldu n11'den.
    tık hızında kazan kampanyasından herhangi bir çek kazanmadım katılmadığımdan. 100 e 33 tl çek yüklenmiş ama şimdi..

• bize yok
  • arnald06 A kullanıcısına yanıt
    Tableti almayı düşünen varsa ürünlerimiz hem en uygun fiyata sahip hemde her keseye göre mevcut, fiyatlarımız arttırılmamışdır, 55 tl çek ile birlikte;

9.7" ips retina ekranlı 4 çekirdek 2gb ramli model momo19hd yi 394 TL ye,
    7.85" ips 2gb ramli 4 çerkidekli icoo fatty2 yi 344 TL ye
    7" led ekranlı çift çekirdekli 11500 antutu puanlı 1gb ramli icoo d70m çocuklar için oyun tabletini ve klavyeli kılıfını 164 TL YE alabilirsiniz.
    7" ips hd ekranlı onda v712 yi 194 tl ye alabilirsiniz.

ürünlerimiz:
    http://www.n11.com/arama/ara?seller=tabletpark

• 1000 tl üzeri bir alışverişim olacak kupona ihtiyacım var. nekadar çok indirim olursa okadar sevinirim. makul bir fiyat isterseniz çok sevinirim hatta karşılığında bendeki 50+11 ide verebilirim daha düşük miktarda alışveriş yapacak kişiye.
  • Arkadaşlar eğer çeklerini kullanmayacak olan varsa hayırına verecek var mı? pm atabilir. şimdiden teşekkür ediyorum
  • 33 var hesapta 11 tl de kişiye özel birde tık hızında indirim bunlar birleşirmi acaba

• Tek hesabım vardı.Hiçbir şey gelmemiş.
  • 125 tl de geçerli bir kullanmayıp karşılıksız olarak çek verebilecek olan var mı :)
  • kartal_.1987 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • 33 tl sini kullanmayacak arkadas araniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

50TL tık hızında çek kullandım 5TL seper indirimi ile.

Bana 100 e 33 geldi.

• 100/33 vermişler ama diğer kuponlarla birleşmiyor pepsi ile filan
  • Bana neden yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.