Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: tabletpark

Tableti almayı düşünen varsa ürünlerimiz hem en uygun fiyata sahip hemde her keseye göre mevcut, fiyatlarımız arttırılmamışdır, 55 tl çek ile birlikte;

9.7" ips retina ekranlı 4 çekirdek 2gb ramli model momo19hd yi 394 TL ye,
    7.85" ips 2gb ramli 4 çerkidekli icoo fatty2 yi 344 TL ye
    7" led ekranlı çift çekirdekli 11500 antutu puanlı 1gb ramli icoo d70m çocuklar için oyun tabletini ve klavyeli kılıfını 164 TL YE alabilirsiniz.
    7" ips hd ekranlı onda v712 yi 194 tl ye alabilirsiniz.

ürünlerimiz:
    http://www.n11.com/arama/ara?seller=tabletpark

İcoo Fatty 400TL

Momo19HD ise 450Tl olmuş.

Maalesef.

Kuponlar yalan çıktı desene.

yazdığınız fiyatlar normal fiyatları 55 tl çek ile birlikte olan fiyatları belirttik. mesajımızda yazıyor gözünüzden kaçtı heralde. normal fiyatları dahi piyasadaki en uygun fiyatlardır.

• n11 çek cumhuriyeti oldu resmen...
  • bu demek oluyor ki, 300 e 50 ya da 500 e 50 tl sepet indirimi yok mu bu ay? son 3 gün kaldı!..
  • Bana hiçbirşey tanımlanmamış herhangi bir şart var mı acaba ?
  • arkadaslar pepsi kodu girdim bir kişi bu kodu 5 kez kullanabilir dedi..
    yanı daha once 5 defa pepsi kodu kullanmıs olabilirim boyle bır sınırlamamı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 27 Kasım 2013; 21:15:53 >
  • bende de bir şey yok
  • 100 e 33 tanımlanmıs bana da.. sinema kodu ile takas yapmak isteyen ulaşabilirim PM den..
  • Arkadaşlar general mobile discovery almak istiyorum n11 de pepsi kodu 5 kez kullanılabilir diyor yani 55 tlli indirim mi oluyor yoksa her ay 11 tl mi kullanılıyor? Tam talimatı anlayamadımda... Hardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterix64 -- 27 Kasım 2013; 21:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

Çok söyleyen olmuş ama bir de ben ekleyeyim yanlış

100 TL tık hızında yüklü hesabımda 200e 55 kupon vermişler.

• benim hesap yok bir yerde yanlış var._
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtue28

Diger hesaba 200 tl uzerine 55 vermişler, 50 tl tik ve pepsi koduda vardi. 116 indirim yapar. Asil kullandigim hesaba yatmamis ona ayar oldum simdi

pepsi ile bırlıkte kullanılmıyor galıba bu kod ?
  • Quaker kullanıcısına yanıt
    ürün linkini verebilir misin 25 tl indirm ben de niye olmuyor??
  • http://www.n11.com/chan...me-edt-100-ml-P14172167

Linkte tık hızında indirimin geçerli olduğu ürünü;

en uygun fiyata alabilecek forumdaşlardan P.M yoluyla tekliflerini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Arkadaşlar general mobile discovery almak istiyorum pepsi kodu 5 kez kullanılabilir diyor yani 55 tlli indirim mi oluyor yoksa her 11 tl mi kullanılıyor? Tam talimatı anlayamadımda... Hardımcı olursanız sevinirim.

oyle yazıyor ve kuponu eklemıyor.. sende eklenıyor mu
  • Yok ben daha almadım pepsi sizden gelecek biligye göre alacağım altımda market var. Olur derseniz 5 tane alıp gireceğim kodları.
  • 200 55 çek pepsi ile birleşmiyor az önce denedim olmadı.
  • az önce aradım sordum. Hiç alışveriş yapmayanlara yada belli bir miktarın üzerinde alışveriş yapanlara sistem otomatik tanımlamış. Ara ara devam edecek miş öle dediler.
  • Kazanılan kuponlar, n11.com’daki diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

diye bir ibare var Tık hızında ki kuponlarda
  • 25 lira kozmetik indiriminü düşmüyor benim hesabımda. sizde de öyle mi arkadaşlar biriniz deneseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

ürün linkini verebilir misin 25 tl indirm ben de niye olmuyor??

http://www.n11.com/calvin-klein-euphoria-100ml-bay-ve-bayan-parfum-seti-P16944523

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.