Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    240 lık urun 152 ye geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı hesapta
    33tl+50 tl tık hızında indirim
    11/50 tl indirim
    11/100 tl indirim
    5/33 tl indirim bulunmaktadır.
    fiyat 7 tl.yada 5 mc koduyla takas olur
    işlem tamamlandıktan sonra hesap geri alınacaktır
  • hiç bişi gelmemiş herhalde bunun yeterince kuponu var demişler :(
  • CAT COLARADO BOT ALAYIM DİYORUM, 117 TL YE GELİYOR AMA KALIPLARI NASIL ACABA. SPOR AYAKABI DA 42 GİYİYORUM. BİLEN VARSA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM.
    http://www.n11.com/sokkk-caterpillarcoloradoencoksatanmodelbayanerkekbothardalsiyah-35ten-45e-P16983303
  • BEYLER 200 55 GELMİŞ HESABA BİRDE TIK HIZINDA 75 VARDI OLDU 130 DENEDİM OLUYOR İŞE BAKK
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar pepsi kodu girdim bir kişi bu kodu 5 kez kullanabilir dedi..
    yanı daha once 5 defa pepsi kodu kullanmıs olabilirim boyle bır sınırlamamı var

aynen hocam 1 hesaptan 5 kez pepsi kullanılıyo. ben de buna takıldım. hiç bir şekilde yüklenmiyo 1 ay geçsin falan dedim yeni ayda çıkar ama yok.

olay anlasıldı ayrıca denedigim kodu sıfır acılmıs bır hesaba ekledım bu seferde kupon eklenmedi yazdı...
  • hesabımda 50TL tık hızında +100TLye 33TL indirim var 100TL tık hızında +55TL çek olsaydı ascend p1 alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

75+33+11+enpara indirimleri var Allah bereket versin 216 liralık ürünü 77.5 liraya almak paha biçilmez :)

33 ile 11 nasıl birleşti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: dirtect

quote:

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

Çok söyleyen olmuş ama bir de ben ekleyeyim yanlış

100 TL tık hızında yüklü hesabımda 200e 55 kupon vermişler.

100tl tık bir de ustune 200/55 iyiymiş
    100tl tıkı kullanmıs mıydın ama?

Yok henüz kullanmadım. 100 tl tıkın cazip olmadığını anlayan n11 tamamlamış fırsatı sağolsun

• Banada tanımlamamışlar ne iş :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehannnn

quote:

75+33+11+enpara indirimleri var Allah bereket versin 216 liralık ürünü 77.5 liraya almak paha biçilmez :)

Pepsi

hocam pepsi ile bu kişiye özel 11 tl kodlar birleşiyormu?veya bu 33 tlilik çekler
  • abana 100 üzeri 33 tl tanımlanmış.

başka nelerle birleşiyor bu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

quote:

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

Çok söyleyen olmuş ama bir de ben ekleyeyim yanlış

100 TL tık hızında yüklü hesabımda 200e 55 kupon vermişler.

100tl tık bir de ustune 200/55 iyiymiş
    100tl tıkı kullanmıs mıydın ama?

Yok henüz kullanmadım. 100 tl tıkın cazip olmadığını anlayan n11 tamamlamış fırsatı sağolsun

Yanlış ki ne yanlış 75 tl lik tık hızında çek vardı kullandım ayakkabı aldım ama banada yüklememişler ne yazık ki

• quote:

quote:

quote:

Pepsi

Pepsi ile birleşmiyor hocam bizde. Sizde nasıl olmuş ?
  • Benim hesapta bir şey görünmüyor. 75 tl tık var, 11 tl tanımlı ve 5 tl tanımlı acaba bu yüzden mi ? Ya da bir şey mi yapmak lazım ?
  • 100/33 var.

100 luk alısveriş yapmak isteyen,
    200/55 olanlarla değiştirilebilir
  • quote:

quote:

quote:

Pepsi

Birleşemez bir yanlışlık var.Çünkü ikisi de sepet kuponu
  • quote:

Orijinalden alıntı: x2y

bize bişey yok

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Denediniz mi ödeme yapmayı valla ben yapmadım ama fiyattan düştü

Hocam siz dikkat etmemiş olabilir misiniz acaba o ara 33 TL'lik ya da 55 TL'lik çeki iptal ediyor. Fiyat da yükseliyor bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bu barfüm setini alacağım içinde 200-55 artı tık hızında indirimi olan hesabı arkadaş varsa talibim.

http://www.n11.com/calvin-klein-euphoria-100ml-bay-ve-bayan-parfum-seti-P16944523

55le tık birlikte olmuyor 200 liraya. tık hızında düşünce 55 lik indirime giremiyor çünkü
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.