Şimdi Ara

N11 Sürpriz Kupon 100/33 - 200/55 Çekler geri Alındı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.279
Cevap
15
Favori
47.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kadar kupon,bu kadar çek ...
  • tık hızında 50 tl indirimim var onunla takas etmek isteyen var mı ?? 100/33 ü acill!!
  • Quaker kullanıcısına yanıt
    ben de 50 tl tık var 55 tl yeni verdikleri kupon. 2 tane 11 lik bi tanede 5 lik var ama 50 ya 55 liği aynı anda kullanamıyorum ve 25 tl kozmetşk indirimi de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bu barfüm setini alacağım içinde 200-55 artı tık hızında indirimi olan hesabı arkadaş varsa talibim.

http://www.n11.com/calvin-klein-euphoria-100ml-bay-ve-bayan-parfum-seti-P16944523

birader tık hızında kazan indirimlerini 200 tl ve üzerinde kullanabiliyosun.
    linkteki ürün 200 tl, sen 50 tl tık kazan çekini kullancaksın diyelim ürün oldu sana 150 tl, eee 200 e 55 lik indirimi nası kullanıcan 200 ün altına indi fiyat..veya değişelim linkteki ürün 200 tl, sen 200 e 55 indirimini kullaıncaksın diyelim ürün oldu sana 145 tl, eee tık hızında kazan çeki 200 ve üzerinde geçerli nasıl kullanıcan 200 ün altına indi fiyat...

bye.

• Şu Braun Cruze 6 Traş Makinasından memnun olan olsa da alsak 80 TL'ye :/
  • bana hiç çek gelmmeiş :( hayrına 55 lik verecek arkadaş var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

bu barfüm setini alacağım içinde 200-55 artı tık hızında indirimi olan hesabı arkadaş varsa talibim.

http://www.n11.com/calvin-klein-euphoria-100ml-bay-ve-bayan-parfum-seti-P16944523

birader tık hızında kazan indirimlerini 200 tl ve üzerinde kullanabiliyosun.
    linkteki ürün 200 tl, sen 50 tl tık kazan çekini kullancaksın diyelim ürün oldu sana 150 tl, eee 200 e 55 lik indirimi nası kullanıcan 200 ün altına indi fiyat..veya değişelim linkteki ürün 200 tl, sen 200 e 55 indirimini kullaıncaksın diyelim ürün oldu sana 145 tl, eee tık hızında kazan çeki 200 ve üzerinde geçerli nasıl kullanıcan 200 ün altına indi fiyat...

bye.

Sanırım parfümü almak istersem 200-75-33-25 le alabilirim yanlızca. Ama bu forumdki mezarcılardan 75-33 çekler hayatta alamayız hayrına o yüzden elimdeki 75-11 en iyisi olur-25 de yanına gider. 75-22 olursa daha iyi olur tabi. enparayla coşar.

• gelmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

ben de 50 tl tık var 55 tl yeni verdikleri kupon. 2 tane 11 lik bi tanede 5 lik var ama 50 ya 55 liği aynı anda kullanamıyorum ve 25 tl kozmetşk indirimi de olmuyor.

Tık hızında indirim her üründe geçerli değil. Kozmetikte indirimde 150 tl üzeriydi sanırım. 50 tl tık hızında kuponu kullan dediğimizde ürün seçili olmuyor, yanındaki kutuyu tiklemek lazım, o yüzden düşmüyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterix64

Yok ben daha almadım pepsi sizden gelecek biligye göre alacağım altımda market var. Olur derseniz 5 tane alıp gireceğim kodları.

alma o zaman.. eklenmiyor kod. birlıkte kullanılmıyor demıyorum eklenmıyor sanırım limit 5 le sınırlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: alitaro

25 lira kozmetik indiriminü düşmüyor benim hesabımda. sizde de öyle mi arkadaşlar biriniz deneseniz

daha önce kullanmışolabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

arkadaslar pepsi kodu girdim bir kişi bu kodu 5 kez kullanabilir dedi..
    yanı daha once 5 defa pepsi kodu kullanmıs olabilirim boyle bır sınırlamamı var

aynen hocam 1 hesaptan 5 kez pepsi kullanılıyo. ben de buna takıldım. hiç bir şekilde yüklenmiyo 1 ay geçsin falan dedim yeni ayda çıkar ama yok.
  • drhardware D kullanıcısına yanıt
    bende 75TL tık kazan çek almak için hesap açmıştım hiçbirşey yüklememişler
  • Bana da gelmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

quote:

25 lira kozmetik indiriminü düşmüyor benim hesabımda. sizde de öyle mi arkadaşlar biriniz deneseniz

yok hocam daha önce kullanmadım. 100/33 ya da 200/55 yüklenmeyen hesabımda 25 lira kozmetik indirimini düşüyo ama çek yükledikleri hesabımda düşmüyo.

• 75 TL tık+33 TL indirim+enpara+avantajix ile geldi bize 68,6 TL + kargo
  • @merkep

arkadaşlar şu kim kimle birleşiyo kim kimle birleşmiyo bunu herkes okuyup bir öğrensin.

n11 ödeme onayında yapılan fiyat indirimleri şunlardır;

kampanya kuponları, ürün kuponları, sepet kuponları ve puanlar

kampanya kuponları; bunlar hesabım bölümündeki kuponlarım alanında gözükmez. n11'in özel olarak yaptığı kampanyadır ve ana sayfadan haberini alırız. belirlenmiş kategoride belirlenmiş tutarda yapılan indirimlerdir. şu an 150 tl kozmetik alışverişinde 25 tl indirim yaptığı gibi. veya salı günleri 250 tl ve üzeri market alışverişinde 50 tl indirim yapacak gibi.

puan; yaptığınız alışverişten biriken puanlardır. 100 puan 1 tl, 200 puan 2 tl gibi.. burada puanınız varsa istediğiniz alışverişle birleştirebilirsiniz.

ürün kuponları; yeni başladı, tık hızında kazan kuponları ürün kuponları olarak geçiyor, n11'in seçtiği belirli ürünlere tanımlanmış olan kuponlardır.

sepet kuponları; n11'in özel olarak yaptığı süpriz indirimler, süpriz kuponlardır. elle tanımlayabileceğiniz bütün kuponlar pepsi olsun, bkm olsun veya şu an ki güncel kuponlar "SIZEOZEL11TL" "5TLKUPON11" sepet kuponları olarak geçer. bunun dışında 4 aralık sonrasında hesabımıza tanımlanacak aradaki farkın 11 katı olarak geçen çeklerde sepet kuponları bölümüne düşecek. ve bugünkü süpriz indirim kuponu da sepet kuponları bölümüne düştü ve bundan sonra yapılırsa da düşecektir.

bu ayrı kampanya-kuponların hepsi birbirleriyle birleşir.
    2 tane sepet kuponunu bi alışverişte kullanamazsınız.
    ayrı ayrı ürün kuponları, sepet kuponarlı, puanlar, kampanya kuponları, bunları birleştirebilirsiniz.
    2 tane sepet kuponlarını kullanamazsınız. bu kadar basit olay.

tık hızında kazandığınız kupon (ürün kuponu) ile hesabınıza bugün tanımlanan 200 e 55 veya 100 e 33 (sepet kuponu) bu ikisi birleşir. kozmetikten ürün alırsanız otomatik bi 25 daha düşer.
    tık hızında kazan ürünlerinde kuponlar 200 tl alt limitlidir. o yüzden sepet kuponlarındaki indirimlerden yararlanabilmek için son ödeyeceğiniz tutara dikkat edin. elinizde 200 e 55 lik kuponnuz varsa tutar 200 ün altına düştüyse bu ikisini birleştiremezsiniz.
    tık hızında kazan ve kozmetik kampanya indirimi yarın son gündür.

• elimdeki 50 tl tık hızında kazan ile 33 tl yüklü hesabı... 200 e 55 indirim olan hesapla takas etmek istiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apocalipse

quote:

yok hocam daha önce kullanmadım. 100/33 ya da 200/55 yüklenmeyen hesabımda 25 lira kozmetik indirimini düşüyo ama çek yükledikleri hesabımda düşmüyo.

evet benimde 33 yüklenen hesabımda düşmeyimce daha önce kullandığım için düşmediğini sandım...

• quote:

Orijinalden alıntı: dirtect

quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

n11 herşeyi düşündü büyük ihtimal.

hesabından en az 1 kere alışveriş yapmış kişilere yüklendi dedim, alışveriş yaptığım halde bana yüklenmedi diyenler oldu.

peki alışveriş yaptığım halde yüklenmedi dediğiniz hesapta kaç tl'lik tık hızında kazan çeki yüklü ??

75 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara hiç bişey tanımlamamış. yanlışsa yanlış deyin.

50 tl tık hızında kazan yüklü hesaplara 100 e 33 tl indirimi tanımlamışlar. yanlışsa yanlış deyin.

200 e 55 tl indirim tanımlanan hesaplarda hiç bir tık hızında kazan çeki yüklü değil. yanlışsa yanlış deyin.

veya 200 e 55 tl indirim, tık hızında kazan çekini kullanmış kişilere yüklendi. yanlışsa yanlış deyin.

Çok söyleyen olmuş ama bir de ben ekleyeyim yanlış

100 TL tık hızında yüklü hesabımda 200e 55 kupon vermişler.

100tl tık bir de ustune 200/55 iyiymiş
    100tl tıkı kullanmıs mıydın ama?

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.