Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım bu satıcılar niye fiyatları yükseltiyor? n11 verdiği puanları satıcılardan mı kesiyor ki?
  • n11 de urun fiyatlarini degistirebiliyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: papichulo

Benim anlamadığım bu satıcılar niye fiyatları yükseltiyor? n11 verdiği puanları satıcılardan mı kesiyor ki?

genelde telefon satıcıları yapıyor cakallar beyaz eşyada pek rast gelmedim...2 kombi bir buzdoılabı aldım aynı fiyatlardaydı..
  • papichulo kullanıcısına yanıt
    Hayır N11 karşılıyor. Milletin kazandığı çeklere ortak olma peşindeler ondan fiyatlarda yükselme oluyor.
    Mesela daha 2 hafta önce, sadece sezon sonu outdoor botlarda geçerli 20TL net indirim vermişti N11. 11TL yeni üyelik kuponuyla da birleşiyordu. Bizim uyank satıcılar ne yaptı dersiniz? İndirimi fırsat bilip her zaman 110-120-130TL olan botlara 20-25 TL lik bindirim yaptılar ararlarında anlaşıyorlar herhalde başka açıklaması olamaz. Tek dertleri insanların çeklerini, kuponlarını gasp edip cebe indirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 31 Mart 2015; 0:30:19 >
  • Bebek bezi geçerli değil Ban.......

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden aktif değil hala bitti mi acaba yoksa çoktan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha başlamadı No stress

• quote:

Orijinalden alıntı: Conqueror26

Neden aktif değil hala bitti mi acaba yoksa çoktan?

tanıtımı erken yapıldı ondan kampanya 1 in de n11 in iki gün onceden çek dağıttını görmedim ben? en erken yarın gece açılır...23-24 civarı yada çarşamba sabahı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 31 Mart 2015; 0:40:03 >
  • takıppp
  • başladıııı

1 nisan öncesi prova

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AADUUKET -- 31 Mart 2015; 1:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

başladıııı

aferin sana

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: fako38

100e 22 kullanıp motor yağımızı alalım

4 lt castrol 10-40 dizel motor yağını kargo dahil 25 liradan satın aldım geçen hsonu

Konusunu gormustum hocam madeniyag.net in kampanyasini diyorsun galiba.. 10w 40 kullaniyor olsam kacirmazdim.. Guzel fiyat gercekten

• 1 nisan oldugu an mi acilacakmis fake olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 31 Mart 2015; 23:26:41 >
  • AADUUKET kullanıcısına yanıt
    Forumda tecrubeli isimlerdensiniz diye hatirliyorum eger hafizam beni yaniltmiyorsa,lutfen ergen muhabbeti yapmayin.

• %99 ihtimalle 1 Nisan gecesi saat 04:00 gibi başlayacaklar çek dağıtımına. Daha önceki 2-3 kampanya böyle oldu.
  • Beyler kaç paralık çek bu millet gece 3lere kadar bekliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabaha kadar ayaktayım nöbetçiyim,açıklanırsa mention atarım DH uygulaması bildirim sesini açın

• yrn gunduzmu aktif olucak acaba. tık yok henüz uykuda bastırdı . bulaşık makineside lazım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.