Şimdi Ara

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.027
Cevap
68
Favori
55.636
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kahretmesin kuponları sömürüp satanları. Ya arkadaş ayıp günah biz alamıyoruz siz 50 tane hesapla sömürüp bize satıyorsunuz. Bu çarkçıların çarkını döndüreceğime indirimsiz alırım. Almayın şunlardan prim vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlpKhanate -- 30 Mart 2015; 23:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Allah kahretmesin kuponları sömürüp satanları. Ya arkadaş ayıp günah biz alamıyoruz siz 50 tane hesapla sömürüp bize satıyorsunuz. Bu çarkçıların çarkını söndüreceğime indirimsiz alırım. Almayın şunlardan prim vermeyin.

bir de bunların noel baba gibi ihtiyacı olana ücretsiz dağıtanları var. bedava diye her şeyi bolca almak zorunda hissediyor elemanlar
  • 1978'TL ye laptop alacağm 111 TL cok iyi olur yakalayabilirsek.

birisi atar belki :)

World'le birleşiyormu??
  • takip , 1500e 111 nedir arkadaş bu adamlar oranları mi bilmiyor? Zaten yaptığı kampanyaları vergiden düşüyor. Bu kadar kasmak niye?
  • Hazir olun 11:11

• 12'den sonra patlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resul069

1978'TL ye laptop alacağm 111 TL cok iyi olur yakalayabilirsek.

birisi atar belki :)

World'le birleşiyormu??

Su bilgisayar linkini atar misin bende pc kovaliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

Hazir olun 11:11

hocam ayın yarın 31i, 1 i değil...bir gün onceden n11 nezaman çek dağıttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Mart 2015; 23:22:44 >
  • 1500 kullanim alt limiti 111 tl indirim icin cok cazip değil. . Gittigidiyor, hepsiburada da bu fiyatlar sağlanıyor zaten...

• çekler bitti mi yoksa daha kampanya aktif mi olmadı?

• kupon bekleyenler eski tık hızında dağıtılan kuponlar ile aktif olma zamanını söyleyeyim bekleyen ona göre beklesin :::)) 1 nisan sabahı saat 04.00 ile 06.00 arası aktif olur eski tık hızındalar öyleydi bunda sürpriz olacağını sanmıyorum ama n11 bu sağı solu önü arkası belli olmaz
  • Beyler galiba birisi tüm kuponları almış. İnternetim şuan yavaş olduğu için sayfaları yavaş yavaş yüklerken sitede şöyle bir görüntü oluşuyor. Forumda tanıdığım sıcak fırsatçı programcı arkadaş var onlara pm attım bakalım işi kim üstlenecek

N11 TIK HIZINDA İNDİRİM (1-7 NİSAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 30 Mart 2015; 23:32:24 >
  • aktif olmadı hocam daha
  • takip
  • Mobilden girince olmuyo sanirim bu kampanya bilen varsa bilgilendirebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

kupon bekleyenler eski tık hızında dağıtılan kuponlar ile aktif olma zamanını söyleyeyim bekleyen ona göre beklesin :::)) 1 nisan sabahı saat 04.00 ile 06.00 arası aktif olur eski tık hızındalar öyleydi bunda sürpriz olacağını sanmıyorum ama n11 bu sağı solu önü arkası belli olmaz

Hocam o saatlerde aktif olmasının mantığı nedir? Sabaha kadar uyumayalim mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu indirimleri almak için sabahlayacak adamlar var forumda. Emeğinize yazık beyler sizle birlikte satıcılar da bekliyor aktif olmasını, fiyatları yükseltmek için.
    Tek uyanık biz değiliz memlekette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 30 Mart 2015; 23:49:08 >
  • 1000 e 111 olsaydı iste bu derdim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

quote:

Orijinalden alıntı: bsn33

kupon bekleyenler eski tık hızında dağıtılan kuponlar ile aktif olma zamanını söyleyeyim bekleyen ona göre beklesin :::)) 1 nisan sabahı saat 04.00 ile 06.00 arası aktif olur eski tık hızındalar öyleydi bunda sürpriz olacağını sanmıyorum ama n11 bu sağı solu önü arkası belli olmaz

Hocam o saatlerde aktif olmasının mantığı nedir? Sabaha kadar uyumayalim mi?

mantığını bilmiyorum hocam fakat eskiden dediğim saatlerde aktif olduğunu bildiğim için paylaşmak istedim. son karar sıcak fırsatlar formdaşlarının

• takipte kalalım daha yeni taşınabilir şarj aleti wireless klavye seti aldım beklesek olacaktı 11 tl kupon kullanmıştık 22 kullanırdık :D
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.