Şimdi Ara

N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
3
Favori
10.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kargolanmayan arkadaşların gün sonuna kadar beklemesi eğer mağdur olan arkadaşlar var ise buradan yazmasını rica ediyoruz. Adem bey ona göre hareket edecek veyahut etmeyecek haberiniz olsun kesinlikle ulaşın yoksa konu kapanacak gibi gözüküyor. Ürünleri gelip test ettikten sonrada son bi bilgilendirmemizi yaparız Adem Bey'e .. Kargo takip'e tıkladığınızda kayıt bulunumadı diyorsa şu anda normaldir meraklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmopolice -- 13 Aralık 2021; 10:8:40 >
  • Benimde kargolanmış.Ancak kargo takipte kayıt yok.Bekleyeceğim.

• Arkadaşlar daha önce konu sahibi @Divdigo Arkadaşımızın da dediği gibi ürün tarafınıza ulaştıktan sonra. @Avrim Arkadaşımız konu hakkında çok güzel özet geçmiş yapılacaklar hakkında.Bunları uygulayalım çünkü DRK elektronik firmasından ürün alan bazı arkadaşların IMEİ kaçak veyahut başka sorunlarla karşılaştığını okuduk hepimiz konu hakkında bilgili olalım. LİNK: https://forum.donanimhaber.com/n11-ve-samsung-turkiye-magdurlari--151296926-2#151306350

• benim ürün de kargolanmış arkadaşlar. korgolanmayan arkadaşlar varsa mücadeleye devam.

• Mağazaya sorduğumda Sipariş ettiğim Laciver mi yoksa Onaylamış olduğumuz Mint yeşil mi ? Dediğimde mağaza net bir bilgi veremeyip. Sanırım En son onayladığınız renk tarafınıza ulaşacaktır dedi

• Gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaşımızın ürünleri kargolanmış bir kaç kişi var sanırım burada ileti yazmayan onlarda yazarsa ürünleri hakkında net bir bilgi verirse. Adem bey yeni video araştırması yapmayacak ona göre. Sizlerden haber beklemekteyiz..

N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmopolice -- 13 Aralık 2021; 10:31:32 >
  • Gecmis olsun arkadaslar benim siparis sorunum yoktu ama bende twitterdan destekledim sizi.Hala kargosu gonderilmeyen varsa destege devam edelim.Cihazi gelenleri ana konuya bekliyoruz :)

• Geçmiş olsun arkadaşlar umarım hepinizin telefonu eline sağlam bir şekilde, sorunsuz olarak ulaşır.

https://forum.donanimhaber.com/n11-ve-samsung-turkiye-magdurlari--151296926-5#151314569

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 13 Aralık 2021; 11:53:51 >
  • çoğu kişinin kargolanmış sanırım hayırlı olsun fakat benim siparişimde hiç bir değişiklik yok hala öyle bekliyor kargolanmamıştır. umarım kargolarınız gerçektir son gün artık iptal olmasın diye kargo bilgisi girmiş olabilirler. saat 12 oldu ne arayan var ne soran var n11 veya hiç bir yer benimle iletişim dahi kurmadı.

cok süpheli duruyor bilemiyorum 22 kasımların 1 günü kalmıştı benimde 26 kasımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Aralık 2021; 12:26:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar firmalar tarafından arandık Ve ürünlerimiz kargoya verildiğine dair bir kaç saat içinde bilgiler girecektir. Detay sorduğumda beyfendi Yurtiçi kargo takip numarası vermiş bizim kafamıza göre yapacağımız bir iş değil ki bu dedi haliyle çok mantıklı bir cevaptı. İçiniz rahat olsun bir kaç saat içinde ürünlerimiz sisteme işlenecektir daha önce teslim alan arkadaşlarında aynı süreç işledi meraklanacak durum yok yani.. Zor bir süreç oldu birlikte tepkimizi dile getirerek sorunu çözdük dolar 14.58 oldu eğer bu günlerde alamasaydık daha zor alırdık gibime geliyor. Fiyatlar akşamında uçacak çünkü. @34isttt @defb @AGraza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmopolice -- 13 Aralık 2021; 12:34:46 >
  • Cosmopolice C kullanıcısına yanıt

çok emek verdik, allah emeklerimizi boşa çıkarmadı inşallah ya, zaten kargoya verildi deyip mesaj gelipte kargo gelmezse başları acayip belaya girer öyle birşeye cesaret ederler mi bilmiyorum.. vallahi bu dolar artışı bittirdi, tren giderken koşarak arka vagondan tutmuş gibi hissediyorum.

• 34isttt 3 kullanıcısına yanıt

Haha çok güzel bir örnekleme gerçekten öyle :)

• *GameOver* kullanıcısına yanıt

Merhaba @*GameOver* ,

Ekibimiz sizi bilgilendirmiştir.

n11.com

• N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi

abi inanılmaz ya gerçekten kafayı yiyecem cihaz official olarak satılıyor şuan ve bana gönderilmiyor ulan ben ne yaptım size :D

heralde birazdan da tüm renkler n11 tarafından satılmaya başlanır onlar kargolanır

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-s20-fe-sm-g780g-4/?integration_hafiza_romboyutugb=256&integration_color=Cloud+White&integration_color=Cloud+Mint&integration_agsebeke_simsayisi=%C3%87ift+SIM

edit: güncelleme kargolandı statüsüne geçti fakat takip numarasında kayıt bulunamadı diyor güncellemeler oldukça paylaşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Aralık 2021; 14:30:42 >

• Kargo numaranız değişmiştir diye biraz önce mesaj aldım.Numaram değişmıs.Hala takip sisteminde kayıt gözükmüyor..Sizlerdede kargo bilgileri nasıl acaba.sisteme girilmişti arkadaşlar..

• şu saniyede sms geldi kargolandı diye ilerleme var gibi güncelleme yapacağım. kargo takibe basınca Kayıt Bulunamadı yazıyor yurtiçi kargo sitesinde sizde durum nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 13 Aralık 2021; 14:23:4 >
  • Arkadaşlar ARVATO SCS diye bi yerden mesaj geldi DRK aksesuar vs.den aldığınız ürün kargoya verildi diye. Yazdıkları takip numarası n11’in gönderdiğinden farklı ve sorguladığımda kayıt çıkıyor. Arvato ne alaka anlam veremedim yalnız. Sorgulattım tedarik şirketi gibi bir şey çıktı.

• Bana da aynı mesaj geldi. Yurtici kargo da sorgulayınca görünüyor ama gönderici kısmı DRK değil. Ar ile başliyor. N11 sitesindeki kargo takipte birsey çıkmıyor.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.