< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divdigo -- 14 Aralık 2021; 0:46:27 > |
N11 ve Samsung Türkiye Tarafından Bir Mağduriyet Hikayesi
-
-
Aynı dertten bende muzdaribim 22.11.2021 tarihinde satın aldığım Samsung Galaxy S20 fe 256 GB ürünü tarafıma halen gönderilmedi. n11 tarafından yapılan açıklamada ürünün tedarik sıkıntısının olduğunu söylediler. Fakat aynı ürün aynı satıcıda n11 üzerinden satılmaya devam ediyor.
Siparişi göndermemelerinin nedeni 5800 TL'ye aldığım telefonun şuan aynı satıcıda 8000 TL'ye satılması olduğunu düşünüyorum. Olur da ürünü tarafıma göndermezlerse yada işin sonunda siparişi iptal ederlerse hakkımı sonuna kadar arayacağım.
-
Kesinlikle arayın hocam, ben twitterdan uzun bir flood yaptım ve az önce n11 yine aradı beni size özelden atıyım oradan cevap vererek size de ulaşmalarını sağlayabiliriz. Sosyal medyaya ne kadar çok görülür ve etkileşim alırsa sorunu çözme ihtimalleri artar -
Tabiki özelden göndermenizi rica edeceğim
-
+1
-
cok uzatmıyorum bekliycem 20 30 gün bile beklerim. malum daha cihaz alma şansım yok artık bitti bu son şanstı
Alıntı
metni:cihaz gelmezse üzülürüm önce hbden alıyordum 5999'a ödeme ekranını tamamlarken 12 lira kargo ücreti çıkınca zoruma gitti 6klık cihazada kargo almazsın dedim n11'de samsung resmi satıcıyı görünce hiç durmadım siparişi vermiştim :D ve ben siparişimi yaparken altta kırmızı yazıyla stokta 3 adet olduğu bilgisi yazıyordu. Alıntı
metni:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 30 Kasım 2021; 16:58:2 >
-
üstat şöyle kargolama süresinin son tarihi geçtimi 15 gün içinde otamatik para iaden oluyor ben bekelerim ürünümü gönderin diyemiyorsun bende senin dediğini dedim n11 ya dedim samsungta telefon mu biter satıyor bak hala çatır çatır bunu almanız lazım bizim için diye
-
twitter a daha fazla kişi yazarsak daha güzel olur ben telefonda kendilerine dedim zaten bu işle yeterince uğraşmıyorsunuz peşine düşmüyorsunuz sosyal medyadan yazacağız diye
-
Berkan Yılmaztwitter“22.11.2021 tarihinde n11 üzerinden Samsung Türkiye satıcısından satın aldığım cep telefonu belirtilen süre içerisinde kargoya verilmediği için N11 ile iletişime geçtim. +++”https://twitter.com/Berkanyillmaz/status/1465689441029091338
-
Arkadaşlar dediğim gibi twitterda yazdıklarımı flood ve fotoğraflarla birlikte yetkilileri etiketleyerek paylaştım. Herkes floodun altına aynı sorundan bahsedip yetkilileri etiketlerse etkileşim ve duyulma ihtimali artar.
supertramptwitter“Evet gün geçmiyor ki yine paramızla rezil olmayalım. Bu sefer N11 ve Samsung sayesinde 5 gündür çok güzel mağdur ediliyorum. 25 Kasım tarihinde N11 Samsung Türkiye'den satın aldığım cep telefonu hala kargoya verilmediği için n11 ile iletişime geçtim. Bir de ne göreyim +++”https://twitter.com/alpy_text/status/1465657486787108866?s=20
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Divdigo -- 30 Kasım 2021; 17:38:33 > -
ben sattığını bilmiyorum stokta 1 adet görünüyor benim aldığım renkte evet, ne yapabilirim nasıl yol izlemem lazım hocam ? satıldığına dair video aldım simdi siz söyleyince
-
hakem heyetine baş vururken onuda atarız. ayrıca twiterde veya youtuba da yükeley biliriz youtuber bir arkadaşımız olaydı keşke. mağza istanbulda esenlerde bakalım vermezlerse gerekirse belki ora gideriz
drk aksesuar ve iletişim hiz.paz.san.ve tic. a.ş
https://www.google.com.tr/maps/place/Drk+Aksesuar+Ve+%C4%B0leti%C5%9Fim+Hizmetleri+Pazarlama+Sanayi+Ve+Ticaret+Anonim+%C5%9Eirketi/@41.0377127,28.8789397,15z/data=!4m12!1m6!3m5!1s0x0:0xf3384924af9ae37b!2sDrk+Aksesuar+Ve+%C4%B0leti%C5%9Fim+Hizmetleri+Pazarlama+Sanayi+Ve+Ticaret+Anonim+%C5%9Eirketi!8m2!3d41.0377154!4d28.8789376!3m4!1s0x0:0xf3384924af9ae37b!8m2!3d41.0377154!4d28.8789376
-
Firmanın Google yorumlarını okudum Anlamadığım Koskoca SamsungTürkiye nasıl böyle bir işletmeye isim hakkını verebiliyor bu torpili nereden bulmuşlar.? Binlerce işini düzgün yapacak işletme vardır Samsung ismini almak isteyen neden böyle işletmeler cirit atıyor Samsung ismini ayaklar altına alıyor ve ayrıca koskoca firmanın araştırma ekibi yok mu ? Forumları sosyal medyayı kim kimden şikayetçi sahada ne oluyor diye ? gerçekten hayret içine düştüm. İçim bir nebze rahattı ama arkadaşın paylaştığı ismi araştırınca yorumlarını okuyunca şu an karamsarlığa kapıldım.
-
aynen bende senin gibi yorumları oyunca bayağı bir dumura uğradım hatta samsung türkiyeyi aradım yahu dedim bunlardan gelecek maldan da şüphem var ilk aradığım kişi onlar bize bağlı dedi internet satışımızı yapan kişi fakat ürün alınacakken biz bizim sitemize yönlendiriyoruz dedi bayağı bir karmaşa halinde kaldım bende ama bilemiyorum yani orayda yorum atarız biz yandık başkası yanmasın nediyim.
-
teknoloji ile uğraşan ünlü youtuber ların videolarının altına toplu yorum yapsak dikkat çekermi görürlermi acaba bu konuya bir el atsalar
-
stok sayısı bu saat itibari ile 2 ye çıkmış tekrardan.
-
Yukarıda verdiğim linkten mağazaya sorulan sorular ve cevaplarının da ekran görüntülerini alın, verdikleri her cevap çelişkilerle dolu.
Masaüstü sürümde mağazaya sorulan sorular gözükmüyor, mobil sürümde çıkıyor bir tek nedense .
Bugün beni de @n11.com arayarak ortaya karışık yuvarlak cevaplar verdi, işte olduğumdan konuşamadım tam, 15 gün içinde iptal edilirse başvurursunuz değerlendirilir diye gevelediler. Çözüm namına hiç bir şey sunulmadı, pazaryeri sahibi olarak hiçbir yaptırımları yok ya da sorumluluk almamak için öyle imaj çiziyorlar ama yalan tabii, söz konusu satıcı Soru/Cevaplar bölümünde stok yok derken hala alenen satış yapmaya devam ediyor, pazaryeri sahibi olarak @n11.com hiçbir şey yapmayarak yeni mağduriyetlere sebebiyet veriyor.
Bu hafta içinde ekran görüntüleri ile dilekçeyi hazır tutacağım, baktım Cuma günü halen kargo yok THH' ye teslim ederim.
-
ben şuanda hakem heyetini yazı yazıyorum o linkide ekledim altına stok görüntülerinide pdf yaptım koydum. şuan gönderdim hayırlı olsun bir çok kişi bu sorunu yaşıyor bunu samsung nasıl yapıyor anlamıyıyorum bizi ilgilendirmez diyemezsin adını kullanıyor firma ya ...
internet üzerinden de başvuru yapabiliyorsunuz haberiniz olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34isttt -- 30 Kasım 2021; 21:10:51 > -
yasal olarak cihaz göndermek zorundalarmı bilmediğim için soruyorum acıkcası ihtiyaçtan aldım ve 6000 lirada az para dgl almak istiyorum cihazı ben
-
ben ürünü almışım göndermeleri gerekiyor parasını ödemişim açıkcası ben dilekçeme yazarken para iadesi yapılacasa şuanda samsung shopta 8500 tl olan ücreti ödemelerini istedim ayrıcam bankada alık getirimi bozum onun da getirisini istedim ayırıca telefonu kullanmadığım için şuanda madurum telefonsuzum gerekli tazminatı istedim dahada bana göndermezlerse ben yazayımda ne kadarı verirler bilmiyorum belki hiç bişey alamıcaz ama bu bizim hakkımız çünki şöyle düşün burda bir kötü niyet var art niyet var bu şekilde hareket ederek karşındaki sistemdeki boşluklardan yararlanarak kandırıyorsan bunun bir cezası olması lazım yani firma burda hiç masum değil olsa zaten arkadaşında dediği gibi alın girli konuşmaz. Muhtemelen bu amerikada veya avrupada olsa bize bir tarih verir ürünün samungtan getirtildiğini söyler yaşanılan hatadan dolayıda ekstra bişeyler de yanına koyar gönderir hediya bağbında. zaten aksi durumda o devletler bir ceza veriyor firmanın iflahını kesiyor açıkcası o topa giremzler bile korkudan diye düşünüyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Aynı dertten bende muzdaribim 22.11.2021 tarihinde satın aldığım Samsung Galaxy S20 fe 256 GB ürünü tarafıma halen gönderilmedi. n11 tarafından yapılan açıklamada ürünün tedarik sıkıntısının olduğunu söylediler. Fakat aynı ürün aynı satıcıda n11 üzerinden satılmaya devam ediyor. Siparişi göndermemelerinin nedeni 5800 TL'ye aldığım telefonun şuan aynı satıcıda 8000 TL'ye satılması olduğunu düşünüyorum. Olur da ürünü tarafıma göndermezlerse yada işin sonunda siparişi iptal ederlerse hakkımı sonuna kadar arayacağım. |
Benzer içerikler
- papuç konağı güvenilir mi
- ziraat bankası para değiştirme günleri
- hgs geçmediğim halde para çekmiş
- tarihi geçmiş yulaf yenir mi
- connect game güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X