Şimdi Ara

N11 ve ucuzlukavm Mağazası dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Evimizdeki koltuk takımına kılıf almak için n11 den alışveriş yapma hatasına düştüm. Ürünün geldiği gün 1 tanesini denedik ve beğenmedik. Aynı gün bende n11 e iade talebiyle geri gönderdim. Bugün ise n11 den mail geldi. İade talebiniz irsaliye eksik olduğu için reddedildi diye. Ardından otomatik onay şeklinde mail geldi ve ödeme aktarıldı mağazaya. N11 i aradım mağazaya yazın diyor. Mağazaya yazdım dedim poşedin içinde, diyor baktık yok, iade alamayız. Ben ise koyduğumu söyledim ama yok diyorlar. Şimdi sizlere sorum şu: Ben ürünle gelen irsaliyeyi ürünle birlikte gönderdim ama mağaza pakette yok diyor. N11 i aradım onlarda mağaza ile görüşün diyor. Ürün adamlarda, para adamlarda, adamlar inkar ediyor. Ben ne yapabilirim? Elimde n11 hesabımdaki sipariş bilgileri dışında bir şey yok. Tüketici Hakem Heyetine Online müracaatta bulundum şimdi ama tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim. 381 TL lik bir alışveriş. Not: Mağazanın yorumlarından bazılarına baktım, iadelerde sıkıntı çıkaran bir firmaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroTurk -- 11 Ocak 2019; 22:5:3 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.