Şimdi Ara

N551JW-CN361T fiyatı ve gelecek fiyatlar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • N551JW-CN361T merhaba arkadaşlar bu bilgisayar vatan da yılbası kampayasıyla 3800 den 3300 e dusmustu, param o sıralarda olmadıgı ıcın alamadım, her gecen gun fıyatını artırarak 4100-4900-5100-5200 şeklinde arttırdılar. Suan 5200. Bu bilgisayar da teknosa ve vatanda var sadece bimeks ve hepsiburadadakilerin 24gb ssd si var. Sorum şu olacaktı. İleride karne indirimi olsun başka indirim olsun, bu ürün düşer mi tekrar yoksa başka pc arayışlarına mı gireyim. Vatan facebook hesabına stok durumunu sordugumda da bir daha stok gelmeyeceği söylendi. Siz ne yapmamı önerirsiniz.

• Bence çok uygun fiyatlı olmadıkça 4.nesil işlemcili Notebook alınmamali. Zira firmalar özellikle ellerindeki 4.nesil işlemcili ürünleri tüketme çabasındalar. Fakat malumunuz yeni nesil işlemcili ürünlerin fiyatları da alınacak Gibi değil. İmkanınız varsa yurt dışından yeni nesil işlemcili bir ürün alın. Fakat dolar o kadar yüksekki, inanın insan tavsiyede bulunmaktan bile korkuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın interrail yapabilirim ama avrupa fiyatları cok farklı değil diye biliyorum ayrıyeten sanırım o zaman a kadar bekleyemem. Ben en iyisi düşmesini bekliyim. Eski islemcilerin zararı ne olur?

• Performans testlerinde yüzde 10 luk bir fark var 4. nesil ve 6. nesil ile. Şu kadarını söyleyeyim şuan ki 4. nesil i7 ler genel bir kullanıcının yapabileceği herşeye sahip. Gelelim farklarına.

14 nm 6. nesil

22 nm 4. nesil

bu güç tüketiminde size bir ayrıcalık sunuyor. İşlemci ısınır bu arada biri çıkıp 6. nesil ısınmıyor demesin daha az ısınıyor denilebilir.

Ayrıca ddr4 ram kullanma hakkına sahip olursunuz ama bi ddr4 ram fiyatlarına bakın isterseniz. İşlemci desteklese bile çoğu firma ddr3 kullanıyor hala.

İşin özeti paran varsa en kralı senin olur. Paran sınırlı ise milletin laflarına kulak tıkayıp işini görecek olana yönelirsin.Teknoloji bu kardeş, sen bu sene ddr4 dersin adamlar seneye ddr10 u bile çıkarabilir.
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Yani 3500 bütçem var, bilgisayar indirime girdiğinde almayı düşünüyorum sizin bi öneriniz var mı hocam

• brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    8gb ssd si sadece, i5 ve 17inc (bana fazla gibi) oldugundan dolayı bana suan uzak gelıyor, yanılıyormuyum

• http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n551vw-cn007t-notebook-pmu348608 burda 6.nesil ve ddr4 ramli versiyonu var ayrıca ssdli
  • AponSHeLL A kullanıcısına yanıt
    Anlasılan bu daha iyi. Peki sizce bu duser mi karne indiriminden falan, zaten 5-10 gune başlayacaktır karne ındırımı. Cunku butcemi aşıyor

• 4Merry 4 kullanıcısına yanıt
    Bende takipteyim ancak fiyatın düştüğünü görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.