bu iki makinenin arasında 100ytl fark edecek renkten başka bi şey var mı arkadaşlar ha bi de n70 makinede otomatik mesaj yazabilme şansımız var mı?
coasar; renkten başka tek fark kutusunda çok iyi kalitede ve yüksek frekanslı bir kulaklık çıkıyor. farkları bu kadar. otomatik mesaj yazma konusunu anlayamadım?
dostum t9 dan bahsediyorum türkçe dil desteği yok sanırım bu destek sağlanabiliyor mu demek istemiştim renk ve kulaklık için o kadar fark verilmez desemde siyah rengin tele yakıştığı da muhakkak acaba piyasada o renk kapak bulabilir miyiz orjinal tarafından?
1 gb kart hediye fartkı var birde çok önemli bir fark bence
quote:
Orjinalden alıntı: toful
1 gb kart hediye fartkı var birde çok önemli bir fark bence
hıc bır fark yok sadece sıyah kapak n70 ile 70me aynı cıhazlar sadece yazılımları degısık me demısler ama eko su bıle yok nasıl musıc edıton sa mılletı salak yerıne koymaktan baska bırsey bıldıgı yoklar
quote:
Orjinalden alıntı: espinho
hıc bır fark yok sadece sıyah kapak n70 ile 70me aynı cıhazlar sadece yazılımları degısık me demısler ama eko su bıle yok nasıl musıc edıton sa mılletı salak yerıne koymaktan baska bırsey bıldıgı yoklar
1 gb kart dedik+ siyah kapak dedik.millet ne diye zarıl zarıl siyah kapak arıyor madem fark yok.
bende az once n70imi n70me yaptım yazılım olarak hıc bır fark yok sadece kutu ıcerıklerı farklı n70mede 1gb kart var ve kapak daha guzel 1gb kart 45ytl falan kapak 55ytlye gelıyo yanı sıyak kapak 55ytl fazla vermeye degıyosa n70me al yoksa n70
Bugün N70Me aldım. Dayımda N70 var. Gözle görülür olarak bence N70me derim. Tamamen zevk meselesidir tabii ki de.. Ama bu tele gerçekten siyah çok yakışıyor. Tel ile birlikte gelenler 1gb kart siyah olması ve çok güzel bir kulaklık aparatı ve kulaklığı. Bence bunları dikkate al. Arada ki farka gelince de n70 e 630 dedi n70me ye 665 nakit olarak yalnız bende tereddütsüz n70me aldım.
toful sesını yukseltme sevıyenı dusurme
quote:
Orjinalden alıntı: espinho
toful sesını yukseltme sevıyenı dusurme
bıyır
hesaba göre 1gb kingston kart+renk+kulaklık fark 35 milyon buna göre me almak daha mantıklı ne dersiniz yanılıyor muyum?
35 milyon fark varsa tabiki me almak daha mantıklıdır.orjinal siyah kapagı zaten 35 den fazla ediyor.ayrıca kulaklıgıda gercekten kaliteli.
quote:
Orjinalden alıntı: hakan.
35 milyon fark varsa tabiki me almak daha mantıklıdır.orjinal siyah kapagı zaten 35 den fazla ediyor.ayrıca kulaklıgıda gercekten kaliteli.
35 ytl için bencede ME almak daha doğru olur siyah rengi çok değişik hava katıyor + kulaklık cabası
arkadaşlar forumda çoğu kişi soruyo n70 i me yapınca noluo diye ben telefonumu aldığımın ertesi günü kendim update yaptım 2.ci gün ise me ye çevirdim hiç bi sorun çıkmadı diyemem me ye çevirirken me nin softwareini 3 kere indirdim onun dışında bi anormallik olmadı şimdi bunla ilgili değişimler ise birinci olarak medya tuşu değişti artık bir kez basınca müzik player uun basınca radyo gelio bnm de işime yarıo ama bu kombinasyon normal n70 deki gibi değiştirilemiyor...
aşağıda da werdiğim 2 adet tema ekleniyor telefona bu temalar bana göre güzel ama eski metal teması we diğer ışıklı tema gidiyor...
başka çok büyük bi değişim yoq....
temaları aşağıda werdim temaları fexplorerla birlikte (bilgisayarda rarları çıkarttıktan sonra) z: system skinsin içine rarın içindeki klasörle birlikte adını değiştirmeden atın onlar temaların içine eklenecektir...;)
n95 teması ise ekstra bi tema...
resimler we anlatın tamamen bana aittir....
bu siteye nss i de ben getirmiştim bi ilk daha buyrun yararlanın.... bi teşekkür yeter....