Şimdi Ara

n70 kamera PROBLEMİ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kamerayı veya videosunu kullanmak istediğimde 5-10 sn.sonra kendi kendine kapanıyor.fabrika ayrlarına döndüm bişey değişmedi. teknik servis yollarımı göründü bana :( böyle bi sorunla karşılan varmı?

• kardeş yazlımsal bi sorun var nokianın sitesinden nokia softare updater ile telefonuna yazılım at

istersen ben sana msn mi veriim yazılım atmışkende music editionunu attırırım sana o zaman kamera problemin tamamen ortadan kalkar

msn: altg92@hotmail.com
  • muzik için kullanmıyorum telefonu :) öneerin için tşk ettim.
  • hayır kardeş music edition derken tel hem hızlancak hemde 2 adet tema eklenicek hemde kameran gidicek yoksa music edition oldupuna bakma sakın versiyondan korkma çökme falan aswla olmaz ben20 kere falan yapmışımdır 1 tanesinde falan olmadı için rahat olsun...

• kad_kad ?? arkadaş n70 topiğine sormamış tamam ama neden böyle bir tepki veriyorsunki arkadaş yeni üye olduğundan belki böyle bilmeden konu açmış olabilir
  • genelde n70 topigi varken buraya sorulması yanlış . yeni üye ama ben bunu yapmasam sen yapmasan her gün topik açacak

zaten bu konu sabahakitlenmiş olur

tepki deyil düzen disiplin olması lazım burada
    disiplini saglıyan mod lar var onlar olmasa bu konular ne olur . berbat bişekil alır dimii

bizim de burada bişeyleri kendimizce düzene sokmamız hem senın açından hem benım açımda kolaylık saglıcak yarın öbürgün dimi

sevgilerimle

iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Telefon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • problemin aynısı bende de olmuştu. sorun kameranın sürgü kapağının deforme olmasıdır. sürgü aşağı itilince orada bulunan ufak bir düğmeye baskı yapıyor ve kamera açılıyor. ama deforme olan kapak bu görevi yapamıyor. kapağı elinle düzeltebilirsin biraz zorlayınca düzeliyor olmazsa arka kapağı değiştir, problem hallolur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.