Şimdi Ara

N70'te Ceptemsn çalışıyor mu? YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam arkadaşlar.!.. Bugun N70 alıcam ama kafama takıldı. Ceptemsn N70'te çalışıyor mu diye. Kullanan arkadaşlar yardım beklıyorum!.. Çalışıyorsa eyer hangi modelinkini yüklemem lasım!.. Malumhttp://www.ceptemsn.com/ adresinde N70 serisi için msn yok!..

Yardımlarınızı Beklıyorum.. Saygılar..

• 6680 için olan versiyonu yükleyceksn zaten onun yanında N70 yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 20 Şubat 2006 17:14:52 >
  • Sakın yükleme, bak yeni telefon alcan, ceptemsn yüklediğin anda imei numaranı karşı tarafa gönderip, imei numaranla klon cihazlar türemesini sağlayan, aslında işe yaramayan ve çalışmayan bir proğramdır.

Agille yada Turbo msn kullan, hem başın ağrımaz, hem imei numaran çalınmaz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Sakın yükleme, bak yeni telefon alcan, ceptemsn yüklediğin anda imei numaranı karşı tarafa gönderip, imei numaranla klon cihazlar türemesini sağlayan, aslında işe yaramayan ve çalışmayan bir proğramdır.

Agille yada Turbo msn kullan, hem başın ağrımaz, hem imei numaran çalınmaz...

Bilgiler için teşekkür ederim üstadım. ama anlamadığım bir şey var. Arkadaşlarım çoğu Ceptemsn kullanıyor. bildiğim kadarıyla bir sorun çıkmadı hiç!. Yinede dediğiniz doğrudur. ilk açılışta bilgi sms'i atıyor diyor.

Şu güne kadar telefonuyla ilgili bir problemi olan oldumu peki?
  • Arkadaşım problem çıkıp, bu virüs değilki telefonunda gözle görülür bir sorun çıksın. İmei numaran karşı tarafa gidiyor, onlarda bu numarayı kullanarak, kaçak cihazları sanki kayıtlıymış gibi, geri bize satıyorlar. Anlatabildimmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Arkadaşım problem çıkıp, bu virüs değilki telefonunda gözle görülür bir sorun çıksın. İmei numaran karşı tarafa gidiyor, onlarda bu numarayı kullanarak, kaçak cihazları sanki kayıtlıymış gibi, geri bize satıyorlar. Anlatabildimmi.

Anladım usta saol!.. Öğrendiğim iyi oldu. Çok Teşekkürler!..
  • Rica ederim. Hem ne uğraşacan cepte msn ile, fıstık gibi cihaz almışsın, Turbo MSN var, dosya paylaşımı, kişi engelleme vs. vs. bi sürü güzel özellik var.
  • 3 gün önce 6270 almıştım. onda Sadece java varmış bilmıyordum Symbian desteği olmadığı için bugün değiştirdim. N70 aldım!. Bu daha çok hoşuma gitti. Symbian'sız olmuyor telefon doğrusu.!.
  • kardeş turbo msn var onu yükle çok güzel program hem orda n70 in yazıp yazmamasına bakma avea mobilvizyon da da n70 yazmıyo ama ben yaptım izliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.