Şimdi Ara

n72 cevapsız aramaları göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cevapsız aramanız var dio göster diyorum eski numaralar geçen hafta cevapsız arıyan arkadaşın numarası çıkıyo telefon bir ayarımı bozuldu

• Alla alla valla aynı sorun 3 5 gündür bende de var. linkte burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_15890319/tm.htm
    Nokianın düşmanları zaman ayarlı bir hasar veren birşey mi buldu acep? Bakma güldüğüme feci sinirliyim yav
  • arıza;yazılım ve donanım...
  • Önce soft format atın (Kodlarını tam bilmiyorum).
    Olmazsa eğer hard format deneyin. Kesin yöntemdir.

Not: her iki format yöntemini denemeden önce telefonunuzun yedeğini alın. Rehber bilgilerini sime kopyalayın sonra format atın. Çünkü bütün bilgileriniz hard fotmatta silinmekte.

Hard format adımları:

1- Hafıza katını çıkartın. Telefonunuzdaki bütün bilgilerin yedeğini alın.
    2- Telefonu kapatın.
    3- Tekrar açmadan önce * 3 ve yes tuşlarına aynı anda bir elinizle basarak diğer elinizle açma - kapama tuşuna basın.
    4- Telefon pin kodu isteyene kadar parmaklarınız tuşlardan kalkmasın aksi takdirde format başarısız olur.
    5- Pin kodu istedikten sonra bütün tuşları bırakabilirsiniz. Telefon hard formatı görmüş oldu.

Sebep: Bası yoğun kullanımlardan dolayı işlemci hatası olarak değerlendiriyorum veya işletim sisteminin zamanla bazı bilgilerinin karışmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir. Yukarıda anlattığım şekilde uygularsanız düzelir.

• quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Önce soft format atın (Kodlarını tam bilmiyorum).
    Olmazsa eğer hard format deneyin. Kesin yöntemdir.

Not: her iki format yöntemini denemeden önce telefonunuzun yedeğini alın. Rehber bilgilerini sime kopyalayın sonra format atın. Çünkü bütün bilgileriniz hard fotmatta silinmekte.

Hard format adımları:

1- Hafıza katını çıkartın. Telefonunuzdaki bütün bilgilerin yedeğini alın.
    2- Telefonu kapatın.
    3- Tekrar açmadan önce * 3 ve yes tuşlarına aynı anda bir elinizle basarak diğer elinizle açma - kapama tuşuna basın.
    4- Telefon pin kodu isteyene kadar parmaklarınız tuşlardan kalkmasın aksi takdirde format başarısız olur.
    5- Pin kodu istedikten sonra bütün tuşları bırakabilirsiniz. Telefon hard formatı görmüş oldu.

Sebep: Bası yoğun kullanımlardan dolayı işlemci hatası olarak değerlendiriyorum veya işletim sisteminin zamanla bazı bilgilerinin karışmasından dolayı kaynaklanıyor olabilir. Yukarıda anlattığım şekilde uygularsanız düzelir.

yes tuşu hangisi oluyor?

• quote:

Orjinalden alıntı: face1tr
    yes tuşu hangisi oluyor?

n72 cevapsız aramaları göremiyorum
  • *#7780# :Soft reset

*#7370# :Hard reset

hard reset yapmakla bu senin anlattığının ne farkı var? farkı var mı?
  • quote:

*#7780# :Soft reset

Tam bilmiyorum ama resetle format ayrı şeyler bilirsin ki. Bilgisayarı örnek alacak olursak reset ettığın zaman hiç bir programın silinmez. Ama format attığın zaman bütün programların silinir.
  • quote:

quote:

Tam bilmiyorum ama resetle format ayrı şeyler bilirsin ki. Bilgisayarı örnek alacak olursak reset ettığın zaman hiç bir programın silinmez. Ama format attığın zaman bütün programların silinir.

şimdi denedim.., senin anlattığın ile *#7370# aynı kapıya çıktı.
    her ikisinide uygulayınca tel açıldığında ülke , şehir saat ayarları ve öğretici açılıyor.. sanki telefonu yeni almış ve ilk kez açıyormuşsun gibi..

• ayarlar>telefon>genel>orj. telefon ayarları ben burdan yaptım oldu çok teşekkür ederim fikir verenlere
  • quote:

quote:

quote:

şimdi denedim.., senin anlattığın ile *#7370# aynı kapıya çıktı.
    her ikisinide uygulayınca tel açıldığında ülke , şehir saat ayarları ve öğretici açılıyor.. sanki telefonu yeni almış ve ilk kez açıyormuşsun gibi..

Doğrudur. Aynı olabilir. Bilmiyordum bu yöntemi. Uzun yöntem yazdım. Uğraştırıyor benim anşattığım yöntem biraz.

• kilid kodu istiyor bu pin kodumu pin koduysa benim telefonda pin kodu yokki
  • quote:

Orjinalden alıntı: PacoDelucia

kilid kodu istiyor bu pin kodumu pin koduysa benim telefonda pin kodu yokki

klit kodu istiyor.., eğer hiç değiştirmediysen telefonun klit kodu 12345 'tir.
  • formatla düzeliyorum benim n70'imde de ara sıra bu sorun oluyor format ile çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIG -- 17 Temmuz 2007; 0:50:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.