Şimdi Ara

N72 mi Ef81 mi almaliyim?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba..Elimde kaç senedir siemens mc60 war ve onunla cebellesiyorum bilenler bilir
    Ancak yeni telefon alacagim su günlerde ve iki telefon arasinda kaldim
    Biri Benq Siemens EF81 biri de Nokia N72
    Yalniz ikisini de ikinci el alacagm ama ürünler temiz açikçasi full aksesuar ve garantileriyle birlikte
    EF81 fiyatı 200, N70 eyse 1gb card la 265 diolar
    Sizce hangisini alayim kamera ve mp3 bnm için önemli hangisininki iyidir
    Yardim ci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 29 Ekim 2007; 14:51:55 >

• Kimsenin bi yorumu yok mu yaw
  • böyle bir durumla karşı karşıya isen nokia n72 yi öneririm..
  • video kalitesi n72 de daha iyi
  • tabiki sorunsuz luk ve stabilite anlamında n72
  • N72 tabiki.EF81 de iyidir ama N72 çok daha iyidir
  • Anladim tesekkürler yalniz bu sefer de n72 ile n70 arasinda kaldim ya :S n70 270 ytl, n72 de 250-260 ne yapsam ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nokia nın n70 modelini kullanan 3 arkadaşım, n72 kullanan da bir arkadaşım var. çokca ef81 kullanıcısı da taınyorum. şunu söyleyeyim. nokianın n serisindeki en dandik telefonu n70 tir. hem özellik olarak düşük hem de çok arıza çıkardı. 3 arkadaşımın üçü de telefonu servise götürdü. ayırca internette de diğer modellere oranla n70 in arıza oranı yüksek. yani ben şimdi bir avuç arızalı telefon gördüm diye tüm n70 leri silmiyorum ama dedim ya 3 tane telefonu 4 kez kendi ellerimle kvk ya teslim ettim. aram pek iyi değildir o modelle. n72 kullanan arkadaşımın telefonunda bir sorun olmadı. diğer arkadaşların da dediği gibi n72 nin özellikleri daha güzel. ef81 in de tasarımı harikadır. ses kalitesi yine çok iyidir. çok incedir ama mükemmel ses çıkışı vardır. ayrıca nokiaya kıyasla daha geliştirilebilir yazılıma sahiptir. yazılımı daha sağlamdır.

eğer bu üç model arasından hangisini önerirsin dersen sanırım n72 biraz daha ağır basacak. ama başka model de bakarsan. benqsiemens s81 i öneririm. bir- iki ay bekleyebilirsen de benqsiemens e72 gelecek.o da hoşuna gidebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: dsensoy

Anladim tesekkürler yalniz bu sefer de n72 ile n70 arasinda kaldim ya :S n70 270 ytl, n72 de 250-260 ne yapsam ki

Her iki telefon arasından Nokia N70'i düşünebilirsin. N70, 3G desteği ile geleceğe daha dönük bir model.
  • quote:

Anladim tesekkürler yalniz bu sefer de n72 ile n70 arasinda kaldim ya :S n70 270 ytl, n72 de 250-260 ne yapsam ki

ben n72 yi tavisye ediyorum 3g çıkana kadar alacağın telefon eskimiş olur zaten
  • Tabiki N72
  • ikisini de alma
  • quote:

Orjinalden alıntı: ishtare

ikisini de alma

Çok komik.

Hocam Siemens ve Nokia arasında kaldıysan eğer bi kere servis yüzünden Siemens'i eleyeceksin. Başarı bakıyor yani yetmez mi?

N72'yi 3 ay kullandım sorun çıkmadı. 1.5 yıla yaklaştı alalı. Kullanan kişide de hala bir sorun olmadı tavsiy ederim.
  • cebim de dursun bir telefonum olsun diyorsan n72 al..gerci bayan telefonu gibim ama sen bilirsin....yok ben icini dısını kurcalarım,mutlu olrum;goruntusu ile de basarım diyorsan tabii ki ef81 alacaksın..emin ol yanındakiler one oyle diyecekler....ve ses kalitesi inanamıyacaksın...fotolar aynı kalitede...işte zaten nokiyi siemensle kıyaslaman bilem nediyyeyim...ben su an ef71 kullanıyorum....ozellik olarak sıralayabileceğim 20-30 telefonu ezer gecer...hele video cekimi manyak bişi...birileri n93 'le cekilmiş video upload etse tam testini tamamlamıs olacagım...zira fotograf makina mı solladı bu telefonun cektiği....sen bir arastır almadıysan telefon ef71 ozelliklerini...
  • siemens al dermşim
  • ef81 in videoya süper demissin : çok asiri kötü diyolardı video kalitesi için yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eeny.Meeny -- 2 Kasım 2007; 0:15:31 >
  • el71 den bahsediyorsun

quote:

ef71 in videoya süper demissin : çok asiri kötü diyolardı video kalitesi için yaw
  • quote:

ef71 in videoya süper demissin : çok asiri kötü diyolardı video kalitesi için yaw

sen 81 ile yada 61 ile karıstırıyor olmalısın....
  • Ef81 diyecektm ya dogru ef81in videosuna kötü dediklerini duydum.Cidden çok mu kötü ef71 inki daha mi iyi? Bi de bugün teknosada ef81 i elime aldim ve hasta oldm En son ikinci el temiz bir n70 almakta karar kilmistim ama simdi sanirim sıfır bir ef81 alicam yine de daha tam karar veremedim bilmiyorum ne alsam off
  • Arkadaşım önceki mesajımda da söylemiştim. Siemens almadan önce bırak 2 kereyi 8 kere düşün derim. Servis problemli. Firma Benq-Siemens oldu battı. Sorun çıktığında Başarı servisiyle kanka olursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.