Şimdi Ara

N73 mü? 3250 mi? SES KARŞILAŞTIRMASI...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha önce böle bi topic vardı ancak o genldi sadece bu konuyu merk attiğim ve çevremdede edenler olduğu için açtım. sizce 3250 mi? n73 mü? yok sa siz ce bunlardan daha iyi ses çıkaran bi tel varmı...
    ama daha çok 3250 ve n73 üstünde değerlendirmelerinizi bekliorum....

saygılarımla...

• 3250 > N73 ancaaakkk

Nokia 6233 piyasadaki en iyi ve en kaliteli sesi çift hoparlörüyle veren, bu açıdan birinci telefondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 6 Kasım 2006; 18:36:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

3250 > N73 ancaaakkk

Nokia 6233 piyasadaki en iyi ve en kaliteli sesi çift hoparlörüyle veren, bu açıdan birinci telefondur
    3250n.nin sesi n73 ten iyimi ???
    nasıl oluyo o iş şaka yapıyosunuz dimi
    gerci ben 3250.nin sesini hic dinlemedim ama yinede n73ün sesi 3250yi gecmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: flexii_87

gerci ben 3250.nin sesini hic dinlemedim ama yinede n73ün sesi 3250yi gecmesi lazım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: flexii_87

Dinlemeni tavsiye ederim...Bir telefonun pahalı olması onun her konuda iyi olduğu anlamına gelmez

• quote:

quote:

Dinlemeni tavsiye ederim...Bir telefonun pahalı olması onun her konuda iyi olduğu anlamına gelmez

Alıntıları Göster
    3250 müzik telefonu tabiki daha iyi olucakn73 müzikten çok kamera telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

3250 müzik telefonu tabiki daha iyi olucakn73 müzikten çok kamera telefonu

Alıntıları Göster
    Nokia 3250 müzik özellikleri ön planda olan bir modeldir. Ses kalitesi açısından daha iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Nokia 3250 müzik özellikleri ön planda olan bir modeldir. Ses kalitesi açısından daha iyi...

Alıntıları Göster
    3250 nin yanında açmamanı tawsiye ederim sana bi örnek wericem belki inanmiyacaksın diskoda dans ederken arkın 3250 si çaldı we duyduk hemde o müzikte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tirion Fordring

3250 nin yanında açmamanı tawsiye ederim sana bi örnek wericem belki inanmiyacaksın diskoda dans ederken arkın 3250 si çaldı we duyduk hemde o müzikte

Alıntıları Göster
    3250 icin soylenen ne varsa katiliyorum arkadaslara. ancak yeri gelmisken ben bir izlenimimi belirteyim sizlere. nokia 6233 bilindigi gibi ses kalitesi 3250 den cok cok ustun degil. hani hic 3250 sesi duymamis birisi direk 6233 dinlerse ses ona cok yuksek ve kaliteli gelecektir. ama nokia 3250 kullanan ve 6233 deneyen birisi olarak aralarinda cok fazla bir fark goremedim. yani nokiüüa 6233 sesi 1 kademe yuksek olabilir ama yinede kullanis acisindan nokia 3250 diyorum ben.

• quote:

Alıntıları Göster
    hheralde icerdeki ses desibeli eksilerdeydi

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Orjinalden alıntı:

3250

• quote:

Orijinalden alıntı: eren9090

quote:

Orjinalden alıntı:

quote:

Orjinalden alıntı:

3250

Alıntıları Göster
    wwayy be bende şahsen n73 hiç kullanmadım anck 3250 yi kullandım ve etkileyiciydi...

• quote:

Orijinalden alıntı: bykara55

wwayy be bende şahsen n73 hiç kullanmadım anck 3250 yi kullandım ve etkileyiciydi...

Alıntıları Göster
    n73 un ses kalitesi cok kotu bence.Daha once p910i kullanan varsa ses kalitesi nedir bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseaz

n73 un ses kalitesi cok kotu bence.Daha once p910i kullanan varsa ses kalitesi nedir bilir.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kesinlikle katılıyorum p910 halen en iyi hoparlör kalitesine sahip SE telefonudur benim gözümde

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Kesinlikle katılıyorum p910 halen en iyi hoparlör kalitesine sahip SE telefonudur benim gözümde

Alıntıları Göster
    bu karşılaştırmada 3250 ön planda duracaktır müzik telefon oluşu en buyuk + sı

• quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

bu karşılaştırmada 3250 ön planda duracaktır müzik telefon oluşu en buyuk + sı

Alıntıları Göster
    3250 nin sesi müthiş diyebilirim
    yeterki gerekli ayarlar yapılsın
    bende ayarsız kullanıyordum
    öğrendikten sonra performansı ciddi biçimde arttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: be cool

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: be cool

ewt ayarlar yapılınca fark yapıo

• quote:

Orijinalden alıntı: klebinho

hheralde icerdeki ses desibeli eksilerdeydi

Alıntıları Göster
    dostum harikasın sen bende 3250 kullanıyorum hiç bir sorunum yok ama vrak etdim diskoda bu işi nasıl başardın 3250 ses kalitesine diycek yok ..........

• quote:

Orijinalden alıntı: WarLord_52

dostum harikasın sen bende 3250 kullanıyorum hiç bir sorunum yok ama vrak etdim diskoda bu işi nasıl başardın 3250 ses kalitesine diycek yok ..........

Alıntıları Göster
    3250 daha iyi dostum deli veriyo sesi dışarı

• quote:

Orijinalden alıntı: karavanasam_03

3250 daha iyi dostum deli veriyo sesi dışarı

Alıntıları Göster
    ne bilim walla bende anlamadım diskoda dans ediyoduk bi anda garip bi müzik çalmaya başladı durdum böle allah allah dedim bi baktım arkadaş cebinden teli çıkardı meğerse telefon çalıyomuş

• quote:

ne bilim walla bende anlamadım diskoda dans ediyoduk bi anda garip bi müzik çalmaya başladı durdum böle allah allah dedim bi baktım arkadaş cebinden teli çıkardı meğerse telefon çalıyomuş

Alıntıları Göster
    dostum bendede 3250 var ama senin arkadaşının 3250"ses kalitesi boyutu aşmış diskoda bu iş başarman mükemmelsendeki 3250 ses sistemini merak ettim doğrusu heralde ya mega ses sistemi var yada 5+1 döşemis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarLord_52 -- 14 Aralık 2006; 16:50:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.