ARKADAŞLAR BEN 2007 YILINDA BİR NOKİA N73 SATIN ALDIM BEN ÖYLE ÖZELLİKLERDEN ANLAMAM NORMAL 3310 KULLANIR GİBİ KULLANDIM.FAKAT TELEFON COK TAKILMAYA BASLADI.. TELEFONCUYA GİTTİM GÖSTERDİM 2 GB LİK HAFIZA KARTI VARDI YENİSİNİ ALDIM TAKTIM FAKAT SORUN DEVAM EDİYOR.HIZLANDIRMAM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR.PROGRAM YADA FORMAT? ÖNERDİGİNİZ PROGRAM NE?
YADA BU TELİ VERİMLİ KULLANMANIN PÜF NOKTALARI NELER
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
valla hiç symbian telefon kullanmadım ama bence bi yazılım güncellemesi yap derim belki düzelme olur telefon da
quote:
Orjinalden alıntı: fbonurcan
valla hiç symbian telefon kullanmadım ama bence bi yazılım güncellemesi yap derim belki düzelme olur telefon da
yazılım güncellemesi hart format denilen uygulamamı oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: SER-DAR
quote:
Orjinalden alıntı: fbonurcan
yazılım güncellemesi hart format denilen uygulamamı oluyor
hart format denilen terim telefonun ilk fabrika çıkış haline getirilmesi demek oluyor . bence sen telefonun işletim sisteminin versiyonunu bi yükselt . eminim nokia bir takım gelişmeler kaydetmiştir yeni firmware lerle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme