Şimdi Ara

n73 umarım cevap bulurum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğraf ve video çekerken hiç net değil acayip puslu...

Yine fotoğraf çekerken , foto çekme tuşuna bastığımda yaklaşık 15-20 saniye bekliyor öyle foto çekiyor ve foto inanılmaz puslu yani buğulu çıkıyor...

ilk başlarda böyle değildi, sonradan oluşan bir durum oldu ve hafızam tamamen boş....

Bunun sebebi nedir başına gelen varmı lütfen yardım....

• hocam otomatik odaklamayı kullanıyormusun ??? yani deklansore once yarım basıp ayarlamayı telefon kendi yaptıktan sonra yeşil oluyor çizgiler..sonra tam basarak foto çekimi tamamlanır.

eğer otomatik odaklamayı yapmazsan bulanık çıkma ihtimalleri var
  • Hocam kullanım hatası kesinlikle yok....Çünkü 1.5 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve daha önce böyle problemim yoktu...

Video çekerken mesela otomatik odaklama olayı yok...Video çekiminde bile inanılmaz puslu çıkıyor karşımdaki kişinin yüzü net bir şekilde çekilmiyor bile....

Bunun sebebi ne olabilir lütfen yardım arkadaşlar..Burada bu işlerden anlayan pek çok arkadaş var...Vallahi çaresiz kaldım....
  • aynı sorundan n73 umu vermistim 1 yıl once. Yapamadılar para iadesi almıstım. teknik servislik is bu. efer garantiliyse servise vermeni tavsiye ediyorum
  • Lensiniz çizilmiş veya kirlenmiş olabilir. Yumuşak bir bezle (gözlük temizleme bezi olabilir meselâ) temizleyip deneyin derim.
    Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrc71

Hocam kullanım hatası kesinlikle yok....Çünkü 1.5 yıldır bu telefonu kullanıyorum ve daha önce böyle problemim yoktu...

Video çekerken mesela otomatik odaklama olayı yok...Video çekiminde bile inanılmaz puslu çıkıyor karşımdaki kişinin yüzü net bir şekilde çekilmiyor bile....

Bunun sebebi ne olabilir lütfen yardım arkadaşlar..Burada bu işlerden anlayan pek çok arkadaş var...Vallahi çaresiz kaldım....

video çekerken zaten hiçbir n73 otomatik odaklama yapmıyor
  • bence yazılım hatasıdır. Usb kablosuyla nsu dan yazılımı tekrar yükle becerebilirsen kardeşim oda olmazsa servise göndermen gerek KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan333 -- 1 Mayıs 2008; 23:27:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yazılımı yenile, hata devam ediyorsa donanimsal dir buda servis gerektirir.
  • Hocam orjinal en son yazılımı nerden bulurum..diye bir soru sorsam ayıp etmiş olmam inşallah...

son kez yardımcı olursanız sevinirim...
  • tamam buldum teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.