selamlar arkadaşlar N73 telefonumla video çekip pc'ye aktardım fakat izleyemiyorum, videonun sadece sesleri geliyor görüntüsü yok. acaba hangi programla izlenilecek duruma dönüştürebilirim. teşekkürler.
ben bu olı yasadım dostum
ben nokia pc suite nin kendi programında yasadım ses var goruntu yoktu sen bence bi converter programı bul formatnı degişitir ve her zaman video izledigin programda izle
yalnız benim çektiğim videonun ne formatında olduğunu bilmiyorum yani neyi hangi formata dönüştüreceğim :D bu converter formata bakmaksızın izlettirebilir mi bana videoyu :)
converter video izletmez.videonun formatını izleyeceğin formata dönüştürür
hocam çevirmene hiç gerek yok. bu programla izlersin. bende n73 kullanıyorum ve bu programda izliyorum
n73 ün video formatıda mp4
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. o verdiğin siteden indirdim ama yinede izleyemiyorum sadece ses var nasıl yapıcam ya :(
cok ilginc bir durum yahu. Ozaman hocam yapcak tek sey kaliyo.total video conventeri indirip kur.programi ac soldan yeni gorevi sec.sonra acilan yerden videonu bul tamam de, zaten cevirme menusu otomatik acilcaktir.ordanda video kismindan MPEG 4 u sec ve cevire bas. Iste bu kadar. Muhtemelen mpeg4 formatinida cogu player acacaktir..
onunla alakalı değil konu . gerekli codecler yuklu değil demekki ..
gom player cok guzel bence her tur uzantıyı açıyor.ayrıca codec olarak da k-lite codec in son surumunu yada ace mega codec pack 6 yı yukleyebilirsin
Gom player, media player classicle de izleyebilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: enigmaenergy
onunla alakalı değil konu . gerekli codecler yuklu değil demekki ..
gom player cok guzel bence her tur uzantıyı açıyor.ayrıca codec olarak da k-lite codec in son surumunu yada ace mega codec pack 6 yı yukleyebilirsin
Aynen arkadaşın dediği gibi mesele codec ile ilgili
Program download sitelerinden birine gir codec yazıp arat. Herhangi birini yükle işlem tamam. Bilgisayarında her türlü videoyu seyredebilirsin. Dönüştürücüyle uğraşmana hiç gerek yok
K-Lite codec pack programı işini görecektir tüm codecler için mevcut ayrıca media player classic gibi 10 numara bi multimedya programı var
Ayrıca ek olarak söyleyeyim , flv uzantılı dosyaları(youtube'daki videolar da flv uzantılı) bilgisayarda K-lite yüklüyken win mediaplayer vs. ile izleyemessiniz ama aynı pakette yani k-lite ile birlikte gelen media player classicte otomatik olarak açabilirsiniz.
Videoyu bende direk MPEG4 olarak kaydediyor, Pc'ye attğım zaman Media Player'dan sorunsuz izleyebiliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme