Şimdi Ara

n73 yurtdışı vodafone menü silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışından gelen n73 telefonum var telefonda vodafone menüsü yüklü şu an turkel ile kullanıyorum fakat telefondaki vodafone ile ilgili herşeyi silmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim.

• güncellemeyi bi dene belki gider..
  • yeni aldığımda bi güncelleme yapmıştım bi değişiklik olmamıştı
    Açılışta nokia logosundan sonra vodafon logosu geliyor. intelnet ayarları tamamiyle vodafone yurtdışı ayarları şeklinde ayarlanmış. Format attığımda kısayol tuşu vodafone live olarak ayarlanıyor ve vodafonla ilgili ayarlar tekrar yükleniyor. Türkcell ile kullanıp internete bağlanıyorum ama kullanmadığım bir sürü menü çok can sıkıcı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 66eto -- 5 Temmuz 2008; 17:17:33 >
  • product code degiştirip update yap kaybolur tum vodafone brand. nokia yazılım güncellemesi nasıl yapılır konulu başlıklara bak forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsender

product code degiştirip update yap kaybolur tum vodafone brand. nokia yazılım güncellemesi nasıl yapılır konulu başlıklara bak forumda

aynı sorun bendede var yaa ve ya update sırasında elde patlarsa ne olcak garantiside yok at çöpe
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10819941/tm.htm

buradaki konu ile sorunum kalmadı süper oldu 0529603 produc bunu yaptım
  • ya hocam gercekten oldumu yaa bende yeni aladım dün geldi yani vodafone menüsü gittimi diyorsun kolaymı bari zorlugu falan yokmu teçrübelerini aktarırmısın nekadar sürdü benim telefon türkçe menülü saten sadece o vodafone kaldırmak istiyorum yardımcı olurmusun kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 66eto

http://forum.donanimhaber.com/m_10819941/tm.htm

buradaki konu ile sorunum kalmadı süper oldu 0529603 produc bunu yaptım

hocam gercekten başarılı oldumu yaa bende yapıcamda senden cevap ve destek istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.