Şimdi Ara

N78 Alacağım Lütfen Yardım??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Yarın n78 almayı düşünüyorum. ama biraz şüphelerim var ve biraz da aklım 6220de kaldı. ne yapsam sizce? wireless olması çok önemli ama 3g var artık ne gerek var diyorlar, 3g için kontör gerekmiyor mu ben de malum öğrenciyim. 3g ile yapabildiğimiz herşeyi wlan ile de yapabilir miyiz tel de? tuşlar sorun oluyor mu? ve bir de kulaklık girişi normal kulaklıklar için mi, yani istediğimiz her kulaklığı takabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cortex10 -- 21 Ağustos 2009; 16:18:16 >

• evet istediğin her kulaklığı takarsın. 3g baya bir kontör yiyor hemde wireless gibi sağlıklı çekmiyor henüz türkiyede. wireless modemin olduğu her yerde n78 çok daha öne geçer. 6220 nin ekranı n78 e göre daha küçük, istediğin kulaklığı takamazsın ve wireless yok. ben n78 derim
  • Hocam N78 ana konusunda sorduğun soruya cevap yazdım oraya bak
  • ben n78 kullanıcısıyım
    alalı baaya oldu cok memnunum şekli karizması telefonun hızı arayuzu wlan gps 3g yi yeni kullanmaya basladım karsılıklık konusmada benm goruntum cok net gidiyor ngage oyunları yukle otobuste oyna internete gir istersen anfiye bagla istersen tum kulaklıklarla uyumlu 3.5mm jacklı alana tak

ekranıda cok parlak ve bence n82 den cozunurlukleri ve genişlikleri aynı ama parlaklık olarak daha guzel

alınıcaksa n serisi alınmalı ve symbian lı olmalı
  • N78 kulaklık uyumu cok hosuma gidiyor.Bence N78 al
  • yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkürler arkadaşlar, artık iyice karar verdim n78 alıyorum tamamdır :) hepsiburada'dan almayı düşünüyorum, bi problem olmaz dimi
    ?
  • electroworld de 399 tl bence ordan al
  • quote:

Orijinalden alıntı: meku

electroworld de 399 tl bence ordan al

nasıl bu kadar fiyat farkı oluyo ki, bişey olmasın?
  • N78 tavsiye ederim arkadaşlar N78 le N79 arasındaki fark ney??? Bende N79 kullanıcısıyım çok fiyat farkı yoksa tavsiye ederim vatan ve golldda bazı kartlara indrim yapıolar bnde öyle aldım tavsiyemdir
  • bu sitede 6220 ve n78 karşılaştırması var güzel karşılaştırma olmuş şekilli falan

http://www.phonegg.com/compare/20/Nokia-6220-classic-vs-Nokia-N78.html

bu arada electroworld den alabilirsin hiçbir sorun olmaz garantili ve büyük 1yer zaten
  • n 78 arkadaşım 399 tl eleckro worlde kaçırma derim...
  • N78 Görmüş Biri Olarak Ben Tuşlarını Hiç Kullanamadım..
  • bugün hepsiburadadan siparişi verdim, hayırlısı bakalım artık..
  • Doğru bir karar vermişsin.Ben N79 kullanıyorum ve N78 le pek bi gel-git yaşadım.Şu anda N78 in özelliklerinden artı olarak kullandığım bir şey yok.Hayırlı olsun.
  • sağol, inşallah bi sorun çıkma bakalım. kargo elime ulaşsa da rahat etsem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.