Şimdi Ara

n78 firmware downgrade (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kdr_

quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Her zaman bu hatayı veriyor mu?
    Arka planda çalışan programlar varsa bundan dolayı hata vermiş olabilir.
    (Arka planda çalışan programları görmek ve kapatmak için menü tuşunu basılı tutun).

Bende hard format atıp garmin yükledim yıkladım tam garmin yazısı geliyor 3-4 sn geçiyo sonra normal ekrana atıyor neden acaba? son sürümü kullanıyorum bu arada

Tam olarak bilemeyeceğim ama Garmin kurulurken en çok hata .unl dosyalarının oluşturulmasında yapılıyor. UNL uzantılı dosyaları oluşturdunuz mu; oluşturduysanız doğru mu oluşturdunuz? Özellikle uzantılara dikkat. Uzantıları görebilmek bilgisayarınızdan araçlar/klasör seçeneklerinden uzantıları görünür hale getirin. Eğer unl uzantılı dosyalar telefonda ise bilgisayara alıp kontrol edin.

• quote:

(Arka planda çalışan programları görmek ve kapatmak için menü tuşunu basılı tutun).

yok hocam arka planda calisan program yok... baktim ona ozellikle...tekrar ustune v2 yi kurunca o hatayi vermiyor ama...

bisey daha soracam su nokia maps i komple nasil silerim?
  • Nokia Maps' i kaldıramazsın. Sadece dosya yöneticisinden hafıza kartındaki cities klasörünü silebilirsin. Ayrıca yine dosya yöneticisi ile telefon hafızasına bak; cities klasörü varsa onu da sil.
  • hafiza kartindaki cities klasoru sadece 345 kb. kaldi ki ben maps i kullanmak istiyorum. cities i silersem calisir mi?
  • Nokia Maps 3' ü kurmadan önce telefonunda Nokia Maps 2 ve eski cities klasörü vardı. Nokia Maps 3' ü kurunca eski cities klasöründen dolayı problem meydana geldi. Emin değilim ama şöyle yaparsan problem kalmayabilir.
    Önce telefonda ve hafıza kartındaki cities klasörlerini sil.
    Nokia Maps 3' ü kur. Kurduktan sonra çalıştır ki cities klasörü kendiliğinden oluşsun.
    Daha sonra Nokia Map loader programınının son sürümünü internetten indirip bilgisayara kur.
    Telefonu veri aktarma modunda bilgisayara bağla. Ardından bilgisayara kurmuş olduğun Nokia Maps Loader programını çalıştırıp haritanın ve ses dosyasının internet üzerinden telefonuna yüklenmesini sağla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 22 Şubat 2009; 3:10:45 >
  • akay hocam bu dediklerini reis in anlatimiyla aynen yaptim sanirim... v3 u once yukleyip sonra maploader ile haritalari yukledim. hata verince v2 yi kurdum ustune oyle calisti...
    ama bi daha denerim olmazsa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

quote:

Bende hard format atıp garmin yükledim yıkladım tam garmin yazısı geliyor 3-4 sn geçiyo sonra normal ekrana atıyor neden acaba? son sürümü kullanıyorum bu arada

Aynı sey bende de olmustu, yaptıklarını sil ve butun adımları dikkatlice yeniden yap sorun düzelecektir.

• quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

akay hocam bu dediklerini reis in anlatimiyla aynen yaptim sanirim... v3 u once yukleyip sonra maploader ile haritalari yukledim. hata verince v2 yi kurdum ustune oyle calisti...
    ama bi daha denerim olmazsa...

eğer telefonunda başka harita uygulamaları varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir.zaten nokia maps 3 ü kurarken eski harita dosyalarını kaldırıp kendi yeni haritaları indirmeni sağlıyor verdiği uyarılarla.

zamanında ben n85 te nokia maps 2.0 varken yanına garmin ve route66 kurdum.daha sonra da bunların üstüne nokia maps 3.0 beta kurdum.nokia maps bir daha açılmadı.ama daha sonra format çekip sadece nokia maps 2.0 varken üstüne 3.0 betayı kurunca bi sorun olmadı.

• valla hocam dedigin gibi garmin route66 ve maps in ucu de yuklu. muhtemelen ondandir... zaten oyle denemek maksatli yuklemek istemistim v3 u.
    bu atada nokia maps v3 de sesli navi var mi?ilac sart mi yani?
  • hocalar bende n78 var ve yurtdışından geldi bende teli güncelledim şuanda v30.014 ü kullanıyor ve ingilizce...neler denediysemde türkçe yapamadım..nss ile önce dil kodunu değiştirdim 0545493 olarak..phoenix ile bir önceki versiyona geçirmek istedim yapamadım v30.011 versiyonunu indirdim phoenix ile atmaya çalıştım hata verdi...hatasıda şu phoenixi açıyorum usb izerinden buluyor firmware update seçeneğine basıyorum 5-6 satır ilerliyor sonra telefon kapanıyor gibi oluyor sadece ekran ışığı yanıyor ekranda hiçbir yazı olmuyor ve phoenix hata veriyor flash okunamıyor diye her defasında ayrı ayrı denedim local modda çalıştırıp yaptım, v30.011 dosyası bozuktur diye başka indirip onu yükledim ama olmuyor...bana yardımcı olabilirmisiniz yapabilen bi arkadaş varsa bana eksik kaldığım yeri tarif edebilirmi...şimdiden teşekkür ediyorum...

birde ilk sayfada garmin tartışması olmuş sorunu yapan arkadaşa telefonunuzda hangi sürüm olursa olsun GARMİN 2009 DETAYLI TÜRKİYE HARİTASINI hayat boyu garantili FULL verisyonunu telefonunun kayıtlarını kendim halledip gmail üzerinden hediye olarak yollayacağım....ve her yıl yeni çıkan haritaları gmail üzerinden göndereceğim siz sadece telefonunuzun hfıza kartındaki garmin klasörünün içindeki 2009 harita yazanı silip benim gönderdiğim yeni haritayı yüklemek yetrli olucak..

Şimdiden herkese teşekkür ederim....Sağlıcakla kalın...

• banada yollar mısın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.