Şimdi Ara

n78 firmware downgrade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsettiğin siteye baktım. 12' li versiyonun hacklenmesinde problem yok. Kolayca yapılabiliyor bu.

13 ve 20' li versiyonun hacklenmesi ise şöyle yapılıyor. Hack için gerekli olan helloOX V1.03 klasörünü indirdim o siteden. İndirdiğim klasörde hack programı ve sertfika vardı. Hack programı unsigned olduğu için önce sertfikalandırmak gerekiyor. Klasörün içindeki sertfikayı kullandım işe yaramadı. Kendime ait sertfika ile hack programını sertifikalandırıp telefona kurdum ve telefon hacklenmiş oldu. Telefon gerçekten hacklenebiyor bu yöntemle. Fakat söylediğim gibi elinizde kendinize ait bir sertifika olması gerekiyor. Elinizde sertfikanız varsa zaten telefonu hacklemeye gerek yok demiştik. Sadece şu durumlarda uygun olur. Çok nadir de olsa bazı programları elinizdeki sertfika ile sertfikalandırdıktan sonra bu yeterli olmuyor ayrca telefonun hacklenmiş olması gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

Bahsettiğin siteye baktım. 12' li versiyonun hacklenmesinde problem yok. Kolayca yapılabiliyor bu.

13 ve 20' li versiyonun hacklenmesi ise şöyle yapılıyor. Hack için gerekli olan helloOX V1.03 klasörünü indirdim o siteden. İndirdiğim klasörde hack programı ve sertfika vardı. Hack programı unsigned olduğu için önce sertfikalandırmak gerekiyor. Klasörün içindeki sertfikayı kullandım işe yaramadı. Kendime ait sertfika ile hack programını sertifikalandırıp telefona kurdum ve telefon hacklenmiş oldu. Telefon gerçekten hacklenebiyor bu yöntemle. Fakat söylediğim gibi elinizde kendinize ait bir sertifika olması gerekiyor. Elinizde sertfikanız varsa zaten telefonu hacklemeye gerek yok demiştik. Sadece şu durumlarda uygun olur. Çok nadir de olsa bazı programları elinizdeki sertfika ile sertfikalandırdıktan sonra bu yeterli olmuyor ayrca telefonun hacklenmiş olması gerekiyor.

en iyisi sen v20 ile hiç uğraşma.versiyon düşüttür.bak keyfine.evde phoenix programıyla kendim yapayım dedim makina yemiyo.bir tek doğubankta yaptırta bildim.cihaz yeni ve pek bilinen bir model olmadığı için kimse de box ı da yok.saygılar.

• Bende sertfika var zaten. İstediğim programı imzalayıp kurabiliyorum. O nedenle telefonun 20' li versiyon olması sorun değil benim için.
  • quote:

Bende sertfika var zaten. İstediğim programı imzalayıp kurabiliyorum. O nedenle telefonun 20' li versiyon olması sorun değil benim için.

sen bilirsin arkadaşım.memnunsan be yaparım diyorsan güzel.ben sertifikayla falan uğraşmaktan yana değilim.
  • Aslında sertfika ve hack için bu kadar ısrar etmeye gerek yok. Çünkü sertfika veya hack gerektirmeyen bir çok program var ve bunlar temel ihtiyaçları karşılayan programlar. Ama insan her gördüğü programı kurmak isteyince sertifika veya hack gerekli oluyor tabiki.

Mesela hack ve sertifika olmadan aşağıdaki programlar kullanılabilir ve bu programlar yeterli de olur zaten.

SLOVOED V2.3.3 SİGNED (TÜRKÇE-İNGİLİZCE, İNGİLİZCE-TÜRKÇE SÖZLÜK)
    SMARTPHONEWARE BEST CALC V1.05 SİGNED (BİLİMSEL HESAP MAKİNESİ)
    LCG JUKEBOX V2.17 SİGNED (MÜZİK ÇALAR PROGRAMI)
    COREPLAYER V1.20 SİGNED TÜRKÇE (EN İYİ VİDEO OYNATICI)
    WİNDOWS LİVE MESSENGER S60 V3.2 V1.5.1229 SIGNED TÜRKÇE
    GUARDİAN v1.05.300 SİGNED (ANTİ HIRSIZ PROGRAMI)
    BESTJOTTER V1.01 SİGNED (ÖNEMLİ METİNLERİNİZİ ŞİFRELEMEK İÇİN-BANKA HESAP BİLGİLERİ VB).
    SKYFİRE 0.9.09156 SİGNED (İNTERNET TARAYICI)
    XPLORE V1.22 VALİDUNTİL SİGNED (DOSYA YÖNETİCİSİ)
    GOOGLE MAPS V3 SİGNED (HARİTA PROGRAMI)
    RESCO PHOTO VİEWER V5.00 SİGNED (RESİM GÖRÜNTÜLEME VE DÜZENLEME PROGRAMI)
    ALON SOFTWARE MP 3 DİCTAPHONE V2.90 SİGNED (TELEFON GÖRÜŞMELERİNİ VE SESLERİ KAYDETME PROGRAMI)
    GARMİN (GPS PROGRAMI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 21 Şubat 2009; 14:35:10 >

• valla benim tele yazılım güncellesinden sonra hiç birşey yüklenmez oldu.ister imzalı ister imzasız.alıştığım garmini de kullanamaz oldum.konuyu açma sebebim de bilen arkadaşların yardımını almaktı.en sonunda versiyonu düşttürmeyi başardım.
  • @akay635 garminin hack veya sertifika gerektirmeyen hali de mi var?Varsa linki var mı acaba?
  • akay635

ALON SOFTWARE MP 3 DİCTAPHONE V2.90 SİGNED programını yukledim ayarları yaptım ama tel goruşmelerimi kaydetmiyor. Sen kaydedebiliyormusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ueroglu

valla benim tele yazılım güncellesinden sonra hiç birşey yüklenmez oldu.ister imzalı ister imzasız.alıştığım garmini de kullanamaz oldum.konuyu açma sebebim de bilen arkadaşların yardımını almaktı.en sonunda versiyonu düşttürmeyi başardım.

hocam versiyonu dogubankta dusurttum demissin. nasil hemen yaptilar mi? bi de ne kadara yapti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibm

@akay635 garminin hack veya sertifika gerektirmeyen hali de mi var?Varsa linki var mı acaba?

Aşağıdaki forumdan faydalanabilirsin. Gerekli olan herşey var orada. Hack veya sertifika gerekmez.
    http://www.reis-ieagles.com/ozel-programlar/garmin-mobile-xt-v5-00-20-kurulum-kilavuzu-by-reis-i-eagles-t25.html
  • ya akay hocam galeride resimlere bakarken bole bi karisiklik oluyor mu? mesela bi videonun on izleme resminin telefonda bulunan baska bir resmin olusturmasi gibi? veya resmim resim uzerine binmesi gibi? yoksa bu sorun 12.046 ya mi ozgu? bi de radyoda kanal taramasi yaparken takilma versiyon guncellemsiyle duzeliyor mu?
  • Teşekkürler akay.Ben de garmini hep hack gerekiyor diye biliyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

quote:

Orjinalden alıntı: ueroglu

valla benim tele yazılım güncellesinden sonra hiç birşey yüklenmez oldu.ister imzalı ister imzasız.alıştığım garmini de kullanamaz oldum.konuyu açma sebebim de bilen arkadaşların yardımını almaktı.en sonunda versiyonu düşttürmeyi başardım.

hocam versiyonu dogubankta dusurttum demissin. nasil hemen yaptilar mi? bi de ne kadara yapti?

hemen yaptılar. 20 tl verdim.doğubankta en üst katta d&d iletişim olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: virtue28

akay635

ALON SOFTWARE MP 3 DİCTAPHONE V2.90 SİGNED programını yukledim ayarları yaptım ama tel goruşmelerimi kaydetmiyor. Sen kaydedebiliyormusun ?

O programla görüşme kaydı yapmamıştım hiç. Biraz önce baktım programa. Bir acayip. Normal sesleri kaydediyor ama görüşmelerin nasıl kaydedileceğini çözemedim. Olayı çözen arkadaş olursa bize de söylerse iyi olur.

Başka bir program vardı onu biraz sonra burada paylaşırım.

Aşağıdaki programı deneyin isterseniz. (BestCallRecorder.V.1.01.S6o-3rd.Turkish.Translated.By.Terry.Grandchester - CFTeaM)

http://www.cepforum.com/forum/attachment.php?attachmentid=154760&d=1210354246
    Sis uzantılı programı kurun. Malûm işlemi yapın. Telefonu veri aktarım modunda bilgisayara bağlayın. BCallRecorder.rsc dosyasını e:\resource\apps klasörü içine atın. Değiştirilsinmi sorusuna evet deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 21 Şubat 2009; 17:11:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

ya akay hocam galeride resimlere bakarken bole bi karisiklik oluyor mu? mesela bi videonun on izleme resminin telefonda bulunan baska bir resmin olusturmasi gibi? veya resmim resim uzerine binmesi gibi? yoksa bu sorun 12.046 ya mi ozgu? bi de radyoda kanal taramasi yaparken takilma versiyon guncellemsiyle duzeliyor mu?

Eski versiyonlarda bahsettiğin sorunlarla karşılaşmıştım. Özellikle radyoda tarama yaparken takılma sorunu sık sık oluyordu. Şu anda 20.149 versiyonunu kullanıyorum; bahsedilen problemlerle karşılaşmadım.
  • hmm.. ya o zaman versiyon guncellemek sart oldu gibi... Ancak hack olayi kafami kurcaliyor... su an 12.046 ile tum programlari sorunsuz bi sekilde kullaniyorum telefon tam tesekkullu yani... ancak versiyon guncellemesinden sonra yine hepsini yukleyebilir miyim bu kadar rahat?
    ornegi kullandigim programlar:

#Skyfire
    #smartmovie
    #opera
    #Ucweb
    #n-gage
    #xplore
    #handy clock
    #Garmin
    #Lcg jukebox
    #office suite 2007
    #route 66
    hepsi full vers dur
  • Bence yeni versiyona geçme. 12' li versiyondaki radyoda frekans arama hatası sürekli olmuyordu zaten hatırladığım kadarı. Sırf bunun için yeni versiyona geçmeye değmez.
  • nokia maps v3 u yukleyen oldu mu hic?

ben yukledim tam girerken "not enough memory to open this application" diyor. hafiza yetmiyor derken neyi kastediyor acaba? telefonun bos hafizasi 30 mb kadar dusmustu ondan mi acaba?
  • Her zaman bu hatayı veriyor mu?
    Arka planda çalışan programlar varsa bundan dolayı hata vermiş olabilir.
    (Arka planda çalışan programları görmek ve kapatmak için menü tuşunu basılı tutun).
  • quote:

Her zaman bu hatayı veriyor mu?
    Arka planda çalışan programlar varsa bundan dolayı hata vermiş olabilir.
    (Arka planda çalışan programları görmek ve kapatmak için menü tuşunu basılı tutun).

Bende hard format atıp garmin yükledim yıkladım tam garmin yazısı geliyor 3-4 sn geçiyo sonra normal ekrana atıyor neden acaba? son sürümü kullanıyorum bu arada
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.