Şimdi Ara

n78 firmware downgrade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • n78 telefonuma v20.149 u yükledim. önceki 13.052 versiyon hacklenebiliyordu.şimdi hecklenemiyor. phoenix servis yazılımını buldum ve n78 in önceki 13.052 yazlımını buldum. phoenix ile telefonuma downgrade yapsam bir zararı olur mu? garanti kapsamı dışına çıkar mı? bi problem olsa garantiden yaptırabilir miyim?

• bence hiç girişmeyin down işine. yakında v20 hack çıkar
  • buldum buldum.forumda diğer arkadaşlar olayı çözmüşler.

http://resim.donanimhaber.com/m_28396707/mpage_1/key_/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ueroglu

n78 telefonuma v20.149 u yükledim. önceki 13.052 versiyon hacklenebiliyordu.şimdi hecklenemiyor. phoenix servis yazılımını buldum ve n78 in önceki 13.052 yazlımını buldum. phoenix ile telefonuma downgrade yapsam bir zararı olur mu? garanti kapsamı dışına çıkar mı? bi problem olsa garantiden yaptırabilir miyim?

13,052 adlı versiyonun haclendiğine emin misin ? 12,046dan sonrası haclenmiyor diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: umuts55

quote:

n78 telefonuma v20.149 u yükledim. önceki 13.052 versiyon hacklenebiliyordu.şimdi hecklenemiyor. phoenix servis yazılımını buldum ve n78 in önceki 13.052 yazlımını buldum. phoenix ile telefonuma downgrade yapsam bir zararı olur mu? garanti kapsamı dışına çıkar mı? bi problem olsa garantiden yaptırabilir miyim?

13,052 adlı versiyonun haclendiğine emin misin ? 12,046dan sonrası haclenmiyor diye biliyorum.

evet eminim ve yaptım.garmini istanbul da canavar gibi kullanıyordum.ama şimdi maalesef. binpda hacking kit diye tek sis lik bir pro var yüklemeni tavsiye ederim.sonra herşeyi istediğin gibi yüklersin

• hocam 13.052de radioda kanal arama olayi duzeliyor mu?
  • 12.046' dan sonrası hacklenmiyor diye biliyorum.
    Ayrıca Garmin programını kurup kullanabilmek için sertifika veya hack gerekli değildir. 20.149 versiyonunda Garmin' i kulllanıyorum ben. Benim gibi bir çok arkadaş da kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadi ya nasil oluyor peki? yani hack olayi ne icin gerekli peki artik? sadece n-gage icin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

hocam 13.052de radioda kanal arama olayi duzeliyor mu?

radyo kanallarında herhangibir değişiklik olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akay635

12.046' dan sonrası hacklenmiyor diye biliyorum.
    Ayrıca Garmin programını kurup kullanabilmek için sertifika veya hack gerekli değildir. 20.149 versiyonunda Garmin' i kulllanıyorum ben. Benim gibi bir çok arkadaş da kullanıyor.

bende nedense garmin sertifika hatası verdi. versiyon düşüttürdüm.şimdi canavar gibi
    hack olayı diğer programların yüklenmesi için gerekli.telesekreter, hava durumu programları vs için. tek sislik binpda hack kit pro var. denemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: haspko39

hadi ya nasil oluyor peki? yani hack olayi ne icin gerekli peki artik? sadece n-gage icin mi?

Mevcut programların çoğunu telefona kurabilmek için telefonu hacklemek gerekiyor veya sertifika sahibi olmak gerekiyor. Bazı programları kurabilmek için ise hack veya sertfikaya gerek yok. Garmin' de bu programlardan biri.
  • quote:

quote:

12.046' dan sonrası hacklenmiyor diye biliyorum.

bende nedense garmin sertifika hatası verdi. versiyon düşüttürdüm.şimdi canavar gibi
    hack olayı diğer programların yüklenmesi için gerekli.telesekreter, hava durumu programları vs için. tek sislik binpda hack kit pro var. denemeni tavsiye ederim

Şu anda hangi versiyonu kullanıyorsun. ''Binpda hack kit pro'' bunu telefona kurmuşsunuz galiba. Peki şu anda unsigned programları kurabiliyormusunuz telefona? Mesela ''coreplayer v1.30'' programını kurabildiniz mi?

• Hacklenemeyen firmwareler HelloOX denen yöntemle artık hacklenebiliyor.
  • şu anda v12 yüklü telefonda. bin pda hack kiti kurdum ve bütün ama bütün imzalı imzasız programlar kurulabiliyor.hiç hatasız. tavsiye ederim.
  • quote:

şu anda v12 yüklü telefonda. bin pda hack kiti kurdum ve bütün ama bütün imzalı imzasız programlar kurulabiliyor.hiç hatasız. tavsiye ederim.

Anladım arkadaşım. 12' li versiyon zaten çok eskiden beri hacklenebiliyor.

Şu anda 13' lü ve 20' li versiyonlar hacklenemiyor. Fakat son günlerde 13' lü ve 20' li versiyonların da hacklenebildiği yazıyor orada burada. Yukarıdaki bir arkadaşta söylemiş bunu. Denemek lazım.
  • helloox yöntemi biraz uzun ve uğraştıracağı için denemedim. sadece tek sislik bir proyla daha kolay halloluyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih_BaKeR

Hacklenemeyen firmwareler HelloOX denen yöntemle artık hacklenebiliyor.

Ben bu yöntemi denemiştim. HelloOX ile hack yapabilmek için sertifikanızın olması gerekiyor. Benim sertifikam olduktan sonra zaten telefonu hacklemeye ihtiyaç yok.

Fakat şöyle bir durum var; çok nadiren de olsa bazı programları telefona kurabilmek için sertifika yeterli olmuyor. Ayrıca telefonun hackli olması gerekiyor. Bu durumda işe yarayabilir.
  • quote:

quote:

şu anda v12 yüklü telefonda. bin pda hack kiti kurdum ve bütün ama bütün imzalı imzasız programlar kurulabiliyor.hiç hatasız. tavsiye ederim.

Anladım arkadaşım. 12' li versiyon zaten çok eskiden beri hacklenebiliyor.

Şu anda 13' lü ve 20' li versiyonlar hacklenemiyor. Fakat son günlerde 13' lü ve 20' li versiyonların da hacklenebildiği yazıyor orada burada. Yukarıdaki bir arkadaşta söylemiş bunu. Denemek lazım.

sana tavsiyem dotsis.com a bak

• 13 ve 20' li versiyon senin dediğin yöntemle (''Binpda hack kit pro'') haclenemiyor. Sadece 12' li versiyon da işe yarıyor. Benim versiyon 20' li.
    Ama dediğin siteye bir bakayım. Belki yeni bir yöntem falan çıkmıştır.
  • quote:

13 ve 20' li versiyon senin dediğin yöntemle (''Binpda hack kit pro'') haclenemiyor. Sadece 12' li versiyon da işe yarıyor. Benim versiyon 20' li.
    Ama dediğin siteye bir bakayım. Belki yeni bir yöntem falan çıkmıştır.

orda yeni versiyonların hacklenebileceği de yazıyor. ama beni uğraştıracağı için hiç girmedim.zaten versiyon güncelledikten sonra garmin i hiç yükleyememiştim. yüzden araya araya doğubankta versiyon attırdım. n78 e başka versiyon atan yer bulamadım. nokia club ta zaten atmıyorlar. garanti kapsamı dışında da kalmıyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.