Şimdi Ara

n79 ön kapak veya full kasa taktıracağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ankaradayım n79 felaket çizik vs durumda ön kapak veya fiyat oalrak uygun olursa full kasa taktırmak istiyorum ancak nerden fiyat alabilirim nerden taktırabilirim?

Birde telefon arasıra kapanıyor garantiye götür diyorlar ama KVK sitesinden imei sorguladım. Ancak olumsuz yanıt aldım genpa telpa hepsini denedim bu telefon nere garantilidir ? (Teknosadan aldım)..

Teşekkürler.

• Telefon Nokia Kom aş. garantiliymiş herneyse. kapak meselesine bakalım.
  • bende orjinal beyaz ön kapak arıyorum.. fiyat ne kadar? güncel fiyat bilgisi olan yardımcı olabilirmi....
  • mayıs ayında izmir nokia shopa sormuştum ön kapak 55 tl demişti, geçen ay tekrar aradım parçayı sipariş ediyoruz 3 ayda geliyor, parça değişimini servisten yaptırınız demişti.
  • arkadaşım yan sanayi telefonculardan kapak değiştirme.
    ben 6500 slıde kasa değiştirdim. yan tuşlar çalışmıyo.
    rkran camının altında film unutmuşlar.
  • bende beyaz olan modeli var, Telefonun siyah kasası çıktığı ilk zamanlar ( 1.5 seneden fazla galiba) kvk ve genpayı arayıp fiyat sormuştum 150 civarı fiyat söylemişlerdi.
    Gittigidiyorda falan 30 liraya kapaklar var, onları alıp kendim takmak veya telefoncuya taktırmak istiyordum ama

bu videoyu izledikten sonra, anladım ki ne kendim takabilirim, ne de telefoncu böyle özen göstererek çıkartıp takar.
    Hatta yetkili servisin bile adam akıllı takıp çıkarabileceğini ummuyorum, onlarda baştan savma yapar, o tuş çalışmaz bu tuş çalışmaz, Telefon servise sürekli giderrr gelir
    diye düşündüğümden vaz geçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dhqwer -- 19 Kasım 2010; 13:16:05 >

• 2 ay önce genpada 46 liraya ön ve kasa değişimi yaptırdım. Sade tuş takımı ve arka kapak değişmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sökümü çok kolaymış yaa.. daha önce n78 söktüm birkaç kez.. tam bir rezaletti nitekim garantiye ufak bir problemden dolayı giden çoğu n78 in kasasını değiştirip yolluyorlardı çünkü serviste kasayı sökerken zorlanıyor orasını burasını sarkıtıyordu ve el mahkum kasayı sıfırlıyorlardı... lakin n79 çok basitmiş.. cihazınısın garantisi varsa ufak bir bahaneyle cihazı garantiye yollayın.. aynı zamanda serviste kasada sallanma, navi tuşunun arada çalışmaması gibi şeyler yazarsanız garantide muhtemelen kasayı değişirler..
  • arkadaşlar bende orjinal sıfır kullanılmamış ve jelatinli BEYAZ kapak var.... isteyenlerle mavi kapakla takas yapabilirim,istanbul..herkese selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allesta -- 15 Aralık 2010; 1:57:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.