Yakın zamanda N79 (siyah) aldım fakat bir sorunum var, ben rehber hafızası olarak simkartı kullanıyorum yani bütün rehbere kayıtlı olanlar simkartta. Telefona arama geldiğinde telefon arayan kişiyi (simkartta kayıtlı ismi) göstermiyor telefon numarasını gösteriyor sadece. Deneme amaçlı bir kaç numarayı simkart dan telefon hafızasına taşıdım ve aradım, bu sefer kişileri gösterdi.
Kısacası: Telefona arama geldiğinde simkartdaki kişileri göstermiyor yani gelen çağrının sadece numarasını görebiliyorum, fakat gelen çağrıdaki numara telefon hafızasına kayıtlıysa telefon kayıtlı kişiyi gösteriyor. Bir ayarı falan var mı kaç gündür uğraştım bulamadım. Son olarakda hafıza kartı düşünüyorum benim işimi 4gblik bir kart fazlasıyla görür ama video çekerken takılmaması,daha hızlı olması vsvs gibi durumları göz önünde bulundurarak class6 bir kartda alabilirim. Ama c6 4gb lik kart bulamadım. c6 sadece 8gb ve üzeri modellerde mi var?
Şimdiden teşekkür ederim.
Rehber'e gir. Seçenekler 'e bas. Ayarlar'i seç ve gösterilecek rehber'den sim hafızasını seç.
pm den cevap verildi...
quote:
Orijinalden alıntı: AYYUZLUM pm den cevap verildi...
Neden pm'den? Burası ortak paylaşım platformu değil mi? Yazın herkes öğrensin.
quote:
Orijinalden alıntı: SeTha
quote:
Orijinalden alıntı: AYYUZLUM pm den cevap verildi...
Neden pm'den? Burası ortak paylaşım platformu değil mi? Yazın herkes öğrensin.
cunku arkadas bana ozelden msj atmıs sen cevaplamadan once... senınle benım cevapta aynıydı o yuzden pm den cevap verıldı... hayırlı forumlar dılerım...
Bu sorun bendede var ama zaten gösterilecek hafıza sım olarak kayıtlı. Herkesin değilde bazı kısılerın numarasını gösteriyor. Bu kısılerı sılıp tekrar kayıt ettım ama sorun hala devam ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: tugayuA00
Bu sorun bendede var ama zaten gösterilecek hafıza sım olarak kayıtlı. Herkesin değilde bazı kısılerın numarasını gösteriyor. Bu kısılerı sılıp tekrar kayıt ettım ama sorun hala devam ediyor.
Arkadaslar dun itibari ile n79 siyah renkli modelini aldım telefon iyi guzel ama su rehber olayını yapamadım.Olayın özeti benim sim kartta bulunan numaraları ne yaptıysam telefonun rehberine atamadım.Numara hafızamda kötudur msj cekicem arama yapıcam bir turlu olmuyor. Cvplar için şimdiden tskler arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme