Şimdi Ara

N8 alacağım fakat korkuyorum... (Güncel... Kararsızlar okusun...) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nokia bildiğim kadarıyla bazı telefonlarında sorun olduğunu kabul etti.. sonsuz döngü gibi bir hata olsaydı, yani her telefon eninde ya da sonunda kapanacak gibi bir durum sözkonusu olsaydı toplatılırdı.. bizim ülkemizde toplama olayı olmasa da en azından nokia böyle bir şey yaptığında duyardık, adımlarımızı da ona göre atardık.. yani yetkili ağızdan yapılan bir "bütün telefonlar elinde sonunda kapanacak" açıklaması yokken size bunun söylenmesi çok cüretkar.. "gelenlerin çoğu geri döndü" lafını bile anlarım ama "sonsuz döngü hatası varmış....." gibi teşhis koyan birisini anlayamam..

bu arada ben de dün aldım.. şimdilik memnunum, iphone 3gs vardı onu kardeşime verdim.. oyun çokluğundan dolayı tercihi iphone oldu.. şu ana kadar 2 telefonu da karşılıklı olarak yoruyoruz, karşılaştırıyoruz.. 2 sinin de birbirlerine üstünlük sağladıkları ve birbirlerinden geri düştükleri noktalar var ama n8 beni henüz üzmedi..vüzeceğini de sanmıyorum.. 5800 da da aynısı oldu hatırlarsanız.. alıcı sayısının bu kadar fazla olmasından dolayı sorunlu insan sayısı da çok gözüküyor.. hatta aynısını iphone 4 te de yaşadık.. bu telefon beni donanımsal olarak üzerse de yapılacaklar belli zaten.. servislere çok uygun bir dille kanunları hatırlatma konusunda gayet deneyimliyim.. o yüzden başıma gelebileceklerden de korkmuyorum..

• Malesef ki 5800 sorunları hala bitmedi....Benzer şeyler N97'de de olmuştu, hala N97 den kurtulmaya çalışan insanlar var ve şimdi de N8.
    Nokia + Dokunmatik + Symbian üçlüsünde gerçekten bir sıkıntı var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 22 Ocak 2011; 23:46:24 >
  • Nokia N8 leri nasıl toplatmış anlamadım doğrusu akşam İstiklal'de Darty'dede TİM'dede vardı satıyorlardı öyle fiyatı falanda düşmüşte değildi Darty'de 1.149 TL etiket vardı TİM kaç paraydı bilmiyorum ama birisi alıyordu,fotoğraftaki 899.90 TL lik fiyat nakit sanırım..

Yukarıdada yazdım yaklaşık 2 ay oldu telefonu alalı yüklediğim uygunsuz programlar yüzünden yaşadığım restart ve kapanma sorununu programları silerek hallettim bir dahada bir sorun yaşamadım sonsuz döngü denen olay hiç olmadı..

Bekleyin yeni partiler 1-2 aya kadar gelecek onlarda sorun olmayacak lafınıda hiç anlamıyorum bu telefon bildiğim kadarı ile Ekim ayından beri üretiliyor hadi Ekimde üretilenler ilk parti idi sorunlu idi sonra Kasımda,Aralıkta,Ocakta üretilenlerdemi sorunlu Nokia hala sorunlu telefonmu üretiyor sorunsuz seri üretmek için Şubat Mart olmasınımı bekliyorlar..

Mağazalarda elemanların bilmedikleri konularda atmalarınada hep ayar olmuşumdur,bu akşam Tim'de telefonu satan eleman alıcıya ''şu anda teknik servise bakan eleman yok siz pazartesi gelin yeni yazılımı telefona attırırız'' diyordu iyide telefonun yeni yazılımı daha çıkmadı ki nereden bulupta atacaksın muhtemelen alıcı bu telefonda sorun varmış dedi oda yazılımdan oluyor sonra gelin yeni yazılımını atalım sorun kalmaz diye sallıyor..

Valla 2 aydır telefonu severek kullanıyorum ufak tefek sorunlarada kafamı takmıyorum sizede tavsiye ederim.

• İlgilenmediğim için sormadım ama büyük bir ihtimalle nakittir...

quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Nokia N8 leri nasıl toplatmış anlamadım doğrusu akşam İstiklal'de Darty'dede TİM'dede vardı satıyorlardı öyle fiyatı falanda düşmüşte değildi Darty'de 1.149 TL etiket vardı TİM kaç paraydı bilmiyorum ama birisi alıyordu,fotoğraftaki 899.90 TL lik fiyat nakit sanırım..

• 1049 mu nasi yani:s telefonun sifiri 900e dustu nasil yani sorunsuz seri diyince fiyatmi yukselmesi lazim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxirabit -- 23 Ocak 2011; 0:12:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

1049 mu nasi yani:s telefonun sifiri 900e dustu nasil yani sorunsuz seri diyince fiyatmi yukselmesi lazim?

1.149 TL benim iki ay önce 999 TL'ye Darty'den aldığım telefon aynı yerde 1.149 TL şu an sizin bahsettiğiniz 900 Tl lik fiyat ya nakit fiyattır yada 2.el
  • Evet sıfırı birçok yerde 900 TL şuan....

quote:

1049 mu nasi yani:s telefonun sifiri 900e dustu nasil yani sorunsuz seri diyince fiyatmi yukselmesi lazim?
  • N8, ülkemizde ilk hangi tarihte satılmaya başlandı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mori

N8, ülkemizde ilk hangi tarihte satılmaya başlandı?

Kasım ayı başında satılmaya başladı diye biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Evet sıfırı birçok yerde 900 TL şuan....

quote:

Cebinde nakit 900 TL'si olan için güzel rakkam değerlendirilmeli ben taksitli 999'e almıştım
  • İlk ciktiinda zaten nokia cikisi 1000 tlydi ama garip yani yeni seri gelince fiyat artiyor o akil karistiriyor.
  • İlk n8 ler kasimin son haftasinda geldi zaten oda sorunlu n8di
  • quote:

İlk ciktiinda zaten nokia cikisi 1000 tlydi ama garip yani yeni seri gelince fiyat artiyor o akil karistiriyor.

Euro,Dolar kasım ayına göre baya yükseldi hem bu hemde telefonun çoğu yerde yakın zamana kadar bulunmaması fiyatını arttırmış olabilir.
  • quote:

İlk n8 ler kasimin son haftasinda geldi zaten oda sorunlu n8di

Ben kasım'ın 26'sında aldım o zaman almış kullanan baya kişi vardı burada,benim telefonda bir sorun yok.
  • bende n8 almayı düşünüyorum ama şimdi değil.hem fiyatın biraz daha düşmesi hem de güncel ve yeni serilerin gelmesi için yazı bekleyeceğim.
    Arkadaşlar sizce N8 bu yaz kaça kadar düşer? mesela 5800 daki gibi çok bir düşüş olur mu yoksa o kadar olmaz mı?
  • hocam balıkçıoğlu işhanında doruk iletişim var ben 4 gün önce ordan aldım hiç bir sorun görmedim telefonda iyi telefoncudur seninde yaşayacağını sanmam ama yinede bi ihtimal var tabiki oda doğal.(her cihaz için)
  • quote:

Orijinalden alıntı: real_king

bende n8 almayı düşünüyorum ama şimdi değil.hem fiyatın biraz daha düşmesi hem de güncel ve yeni serilerin gelmesi için yazı bekleyeceğim.
    Arkadaşlar sizce N8 bu yaz kaça kadar düşer? mesela 5800 daki gibi çok bir düşüş olur mu yoksa o kadar olmaz mı?

Yaza kadar maximum 100-150 TL daha düşer.5800 gibi olup olmayacağı malum.Ama bunun işletim sistemi daha farklı.5800 ilk dokunmatiklerinden biriydi Nokia'nın bildiğim kadarıyla.Ucuzlamaya gitmesi ve birçok telefoncunun kampanya yapması bu telefonun değerini düşürdü.

• ben bir çok yeri gezdim, büyük ve markalı yerlerin hepsinde 999 ve üzeri.. kvk nın sitesinde de öyle şuan .. küçük yerler daha farklı fiyat politikaları izleyebilirler.. karı telefon başına değil bir partiye koyan bir esnaf, ilk olarak pahalıya sattığı ürünlerden beklediği karı elde etmişse kalanları da biraz daha düşük fiyatla elden çıkartmak ve nakite çevirmek istiyor olabilir.. ya da karşılaşılan ufak tefek sorunlar sonunda daha fazla parti getirmeyi düşünmeyen bir esnaf da elindeki bitirmeye çalışıyor olabilir.. ama istanbul adına konuşuyorum "bir çok yerde" 900 diye bir şey görmedim.. aksine bir çok yerde pahalılaşmaya başlamış.. muhabbet etme şansı bulduğum bir kaç bilinçli yerde ise ilk gelen partilerde geri dönüşler olduğu, daha sonra garanti kapsamında değişimlerin yapılması için distribütörlere yeni ürünlerin gönderildiğini söylediler.. kendileri de 1-2 hafta kadar telefonsuz bekleyip sonra ürün almaya başlamışlar.. benim aldığım yerde de 1000 liraydı (istinye park vodafone) ve direk telefonun ellerine geliş tarihlerini gösterdiler, birkaç adet, satılmadan önce her ihtimale karşı geri giden ve değiştirilen ürünlerinin olduğunu söylediler..

• Bir cihaz hakkında okuduklarınıza ve duyduklarınıza tamamen inanmadan önce, aşağıdaki makaleyi okumanızda büyük fayda var:

http://www.mobilbekcisi.com/3094/mobil-sektor-internet-medyasi-ve-dogru-bilgi
  • Büyük mağazalarda kampanya/indirim dönemleri haricinde ürünleri çok uygun fiyata bulmak mümkün değil, onlar da piyasa fiyatından satıyorlar.
    Uygun alış veriş için çoğu zaman küçük esnafı tercih etmekte bu anlamda fayda var. Kaldıki zaten 999 TL taksitli fiyatı. Parayı cebinize koyduğunuzda (sırf bu ürün için söylemiyorum) bir çok yerde uygun fiyata almak mümkün. Kiminde pazarlıkla olur bu, kimi de afişe eder camına yapıştırır. Ayrıca uygun satanı yadırgamamak lazım. Keşke daha da ucuz olsa da çok kişi alsa...

arkadaş da sorundan bahsetmiş zaten, sorun devam ettikçe fiyat düşer, asla artmaz. 5800 örneği ortada...

quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

Bugun MediaMarkt e gittim n8 almak için. ama yok dediler. neden dedim. Nokia toplamış, ilk çıkan serilerin HEPSİ donanımsal sonsuz döngü problemine sahipmiş... Sadece her telefonda oluşması zaman ve kullanıma kalıyormuş... Kimisi sadece konuşmak için kullanır kimi benim gibi sınırları zorlar gibi... Yeni seriler ellerine haftaya geliyormuş. Sorunsuz N8 alacağım. Yorumlar için teşekkür ederim

quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

ben bir çok yeri gezdim, büyük ve markalı yerlerin hepsinde 999 ve üzeri.. kvk nın sitesinde de öyle şuan .. küçük yerler daha farklı fiyat politikaları izleyebilirler.. karı telefon başına değil bir partiye koyan bir esnaf, ilk olarak pahalıya sattığı ürünlerden beklediği karı elde etmişse kalanları da biraz daha düşük fiyatla elden çıkartmak ve nakite çevirmek istiyor olabilir.. ya da karşılaşılan ufak tefek sorunlar sonunda daha fazla parti getirmeyi düşünmeyen bir esnaf da elindeki bitirmeye çalışıyor olabilir.. ama istanbul adına konuşuyorum "bir çok yerde" 900 diye bir şey görmedim.. aksine bir çok yerde pahalılaşmaya başlamış.. muhabbet etme şansı bulduğum bir kaç bilinçli yerde ise ilk gelen partilerde geri dönüşler olduğu, daha sonra garanti kapsamında değişimlerin yapılması için distribütörlere yeni ürünlerin gönderildiğini söylediler.. kendileri de 1-2 hafta kadar telefonsuz bekleyip sonra ürün almaya başlamışlar.. benim aldığım yerde de 1000 liraydı (istinye park vodafone) ve direk telefonun ellerine geliş tarihlerini gösterdiler, birkaç adet, satılmadan önce her ihtimale karşı geri giden ve değiştirilen ürünlerinin olduğunu söylediler..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.