Şimdi Ara

N8 alacağım fakat korkuyorum... (Güncel... Kararsızlar okusun...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumdan okuduğum kadarıyla N8 in bazı serilerinde hata varmış sürekli restart donma vs.vs ve bu hata yazılımsal değil donanımsal bi sorunmuş. Ben bu sorunla karşılaşmak istemiyorum o yüzden Ankara da bu telefonu sorunsuz olarak nerden alabilirim 2-3 hafta sonra kıbrısa gitcem 4 aylığına ve mümkün değil arıza cıkarsa getiremem. o yüzden çok önemli tavsiyeleriniz benim için

Son Durum:

quote:

Bugun MediaMarkt e gittim n8 almak için. ama yok dediler. neden dedim. Nokia toplamış, ilk çıkan serilerin HEPSİ donanımsal sonsuz döngü problemine sahipmiş... Sadece her telefonda oluşması zaman ve kullanıma kalıyormuş... Kimisi sadece konuşmak için kullanır kimi benim gibi sınırları zorlar gibi... Yeni seriler ellerine haftaya geliyormuş. Sorunsuz N8 alacağım. Yorumlar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 22 Ocak 2011; 21:33:58 >

• Şu andaki üretimlerde bile sorun var anca nisandan sonraki üretimlerdekini düzeltirler.N8 in ilk üretimine denk gelirsen(benim gibi)ertesi günü satmak istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxirabit

Şu andaki üretimlerde bile sorun var anca nisandan sonraki üretimlerdekini düzeltirler.N8 in ilk üretimine denk gelirsen(benim gibi)ertesi günü satmak istersin.
    hocam hiç sorunsuz olan yokmu. herkestemi var bu sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotboy_ist

hocam hiç sorunsuz olan yokmu. herkestemi var bu sorun

Alıntıları Göster
    ben kasım ayında aldım, yani forumdaki ilk kullanıcılarından biriyim, bir gün bile donma reset vs yaşamadım. yani neymiş? tüm genellemeler yanlışmış...
    sorun üretim serilerinden falan kaynaklanmıyor, nasıl ki diğer markaların bazı cihazlarında sorun çıkıyorsa burada da öyle bir durum var. paniğe gerek yok. cihazı iyi inceleyip aldıktan sonra güncellemeleri yaparsan sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andaluz

ben kasım ayında aldım, yani forumdaki ilk kullanıcılarından biriyim, bir gün bile donma reset vs yaşamadım. yani neymiş? tüm genellemeler yanlışmış...
    sorun üretim serilerinden falan kaynaklanmıyor, nasıl ki diğer markaların bazı cihazlarında sorun çıkıyorsa burada da öyle bir durum var. paniğe gerek yok. cihazı iyi inceleyip aldıktan sonra güncellemeleri yaparsan sorun olmaz.

Alıntıları Göster
    Tanidigin bir telefoncudan al.1-2 gün deneyip al.tüketici kanununda 1 hafta degistirme hakki vardi galba.emin degilim

• quote:

Orijinalden alıntı: gren

Tanidigin bir telefoncudan al.1-2 gün deneyip al.tüketici kanununda 1 hafta degistirme hakki vardi galba.emin degilim

Alıntıları Göster
    Benden söylemesi kardeşim alacaksan android işletim sistemli telefon al boşuna parana yazık etme

Samsun Glaxy S , Htc Desire, Sony Ericsson xperia x12 var çıkacak oda beklemeye değer
    Galaxy s2 çıkacak oda mükemmel olur diye tahmin ediyorum

Paranı boşuna verme elinde kalsın yaza kadar daha iyi yapmış olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLacKRevenqe

Benden söylemesi kardeşim alacaksan android işletim sistemli telefon al boşuna parana yazık etme

Samsun Glaxy S , Htc Desire, Sony Ericsson xperia x12 var çıkacak oda beklemeye değer
    Galaxy s2 çıkacak oda mükemmel olur diye tahmin ediyorum

Paranı boşuna verme elinde kalsın yaza kadar daha iyi yapmış olursun.

Alıntıları Göster
    HAla symbianda kararlı mısın?? Git iphone 3g al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wesley Sniper

Alıntıları Göster
    Kasım'dan beri kullanıyorum 1 kere kapanma 1 kerede restart sorunu yaşadım ama ikiside benim yüklediğim uygunsuz programlardan kaynaklandı onları silince sorun falanda kalmadı senin içinde kamera önemli ise Hdmi bağlantısı ile Lcd televizyonda çektiklerine bakacaksan ilk düşüneceğin telefon bu olmalı ha menüsü biraz daha hızlı olsun ekranı biraz daha hassas olsun birde cebimden çıkardığımda havam olsun dersen başta Ayfon olmak üzere diğerlerinede bakabilirsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Kasım'dan beri kullanıyorum 1 kere kapanma 1 kerede restart sorunu yaşadım ama ikiside benim yüklediğim uygunsuz programlardan kaynaklandı onları silince sorun falanda kalmadı senin içinde kamera önemli ise Hdmi bağlantısı ile Lcd televizyonda çektiklerine bakacaksan ilk düşüneceğin telefon bu olmalı ha menüsü biraz daha hızlı olsun ekranı biraz daha hassas olsun birde cebimden çıkardığımda havam olsun dersen başta Ayfon olmak üzere diğerlerinede bakabilirsin..

Alıntıları Göster
    N8 almak istersen pm ile iletişime geçebilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

N8 almak istersen pm ile iletişime geçebilirsin...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar memnun olan sadece 1-2 kişimi var?
  • Tanıdık bir telefoncu herşeyi yapabilir, bu kesin. Ama elden alışverişlerde 1 hafta içinde değiştirme hakkı yok malesef, o sadece netten (yani görmeden, incelemeden) yapılan alışverişlerde geçerli....

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

Dokunmatik ekran + symbian pek uyuşamıyorlar, benzer sıkıntılar 5800 ve N97'de de vardı. N8 için mutlaka ana konusunu incelemeni öneririm...
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tanıdık bir telefoncu herşeyi yapabilir, bu kesin. Ama elden alışverişlerde 1 hafta içinde değiştirme hakkı yok malesef, o sadece netten (yani görmeden, incelemeden) yapılan alışverişlerde geçerli....

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Popescu

Dokunmatik ekran + symbian pek uyuşamıyorlar, benzer sıkıntılar 5800 ve N97'de de vardı. N8 için mutlaka ana konusunu incelemeni öneririm...
    quote:

Alıntıları Göster
    Çankaya da 365 Avm var.. Oraya yeni Noka Shop açıldı.. Tüm cihazları yeni partiymiş. (Öyle söylediler) Oradan alırsan sanırım bir sorun yaşamazsın. Bir bak istersen..

• quote:

Orijinalden alıntı: İLKERİN GÜNLÜĞÜ

Çankaya da 365 Avm var.. Oraya yeni Noka Shop açıldı.. Tüm cihazları yeni partiymiş. (Öyle söylediler) Oradan alırsan sanırım bir sorun yaşamazsın. Bir bak istersen..

Alıntıları Göster
    2 gün önce aldım ne tıkırtı var ne sıkırtı memnunum, 10 kişi n8 alır 9u foruma yazmaz 1 kişi sorun yaşar buraya yazar ama telefonu doldur film müzik oyun öyle git derim 4 ay takılacakmışsın
    bide aç gibi her uygulamayı yüklemeyeceksin telefona yorumları okuyacaksın, symbian 3 dışındaki uygulamalarıda asla yüklemeyeceksin millette çalışabilir sende sorun çıkartır nolur nolmaz
    bu arada 2. elden uzak dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

2 gün önce aldım ne tıkırtı var ne sıkırtı memnunum, 10 kişi n8 alır 9u foruma yazmaz 1 kişi sorun yaşar buraya yazar ama telefonu doldur film müzik oyun öyle git derim 4 ay takılacakmışsın
    bide aç gibi her uygulamayı yüklemeyeceksin telefona yorumları okuyacaksın, symbian 3 dışındaki uygulamalarıda asla yüklemeyeceksin millette çalışabilir sende sorun çıkartır nolur nolmaz
    bu arada 2. elden uzak dur

Alıntıları Göster
    Bugun MediaMarkt e gittim n8 almak için. ama yok dediler. neden dedim. Nokia toplamış, ilk çıkan serilerin HEPSİ donanımsal sonsuz döngü problemine sahipmiş... Sadece her telefonda oluşması zaman ve kullanıma kalıyormuş... Kimisi sadece konuşmak için kullanır kimi benim gibi sınırları zorlar gibi... Yeni seriler ellerine haftaya geliyormuş. Sorunsuz N8 alacağım. Yorumlar için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 22 Ocak 2011; 21:29:24 >

• Evet sıkıntı var doğru, fiyatın 900 Liraya düşmüş olması da bundan kaynaklanıyor olabilir. Bence de beklemek ve kullanıcı yorumlarını iyi takip etmek lazım...

quote:

Bugun MediaMarkt e gittim n8 almak için. ama yok dediler. neden dedim. Nokia toplamış, ilk çıkan serilerin HEPSİ donanımsal sonsuz dögü problemine sahipmiş... Sadece her telefonda oluşması zaman ve kullanıma kalıyormuş... Kimisi sadece konuşmak için kullanır kimi benim gibi sınırları zorlar gibi... Yeni seriler ellerine haftaya geliyormuş. Sorunsuz N8 alacağım. Yorumla için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 22 Ocak 2011; 21:27:40 >
  • quote:

Evet sıkıntı var doğru, fiyatın 900 Liraya düşmüş olması da bundan kaynaklanıyor olabilir. Bence de beklemek ve kullanıcı yorumlarını iyi takip etmek lazım...

quote:

Bugun MediaMarkt e gittim n8 almak için. ama yok dediler. neden dedim. Nokia toplamış, ilk çıkan serilerin HEPSİ donanımsal sonsuz dögü problemine sahipmiş... Sadece her telefonda oluşması zaman ve kullanıma kalıyormuş... Kimisi sadece konuşmak için kullanır kimi benim gibi sınırları zorlar gibi... Yeni seriler ellerine haftaya geliyormuş. Sorunsuz N8 alacağım. Yorumla için teşekkür ederim

Zaten yeni seride de azalan talep ve şüphe yüzünden fiyatları düşürmek zorunda kalacaklarını tahmin ediyorum

• quote:

quote:

Evet sıkıntı var doğru, fiyatın 900 Liraya düşmüş olması da bundan kaynaklanıyor olabilir. Bence de beklemek ve kullanıcı yorumlarını iyi takip etmek lazım...

quote:

Zaten yeni seride de azalan talep ve şüphe yüzünden fiyatları düşürmek zorunda kalacaklarını tahmin ediyorum

Alıntıları Göster
    Bugün İzmir Çankaya'dan bir foto...

• quote:

Bugün İzmir Çankaya'dan bir foto...

Bu telefonu düşünen arkadaşlar... Yeni seri çıkana kadar ALMAYIN... Alıpta elinde kalan gercekten çok var haftalarca bekletiyolar değişim için. Ayrıca Değişim olsa bile 0 telefon vermiyolar. Kullandığınız kasayı cıkarıp yeni gelen telefonunkiyle değiştiriyorlar. Benim gibi Hassas olan bi adam için içi açılmış bi 0 telefonu kullanmak çok kötü birşey....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotboy_ist -- 22 Ocak 2011; 21:43:34 >

• Haklısın, değişimi sadece sorunlu parça için yapıyorlar, komple sıfır telefon verilmiyor.

quote:

Bu telefonu düşünen arkadaşlar... Yeni seri çıkana kadar ALMAYIN... Alıpta elinde kalan gercekten çok var haftalarca bekletiyolar değişim için. Ayrıca Değişim olsa bile 0 telefon vermiyolar. Kullandığınız kasayı cıkarıp yeni gelen telefonunkiyle değiştiriyorlar. Benim gibi Hassas olan bi adam için içi açılmış bi 0 telefonu kullanmak çok kötü birşey....
  • quote:

Haklısın, değişimi sadece sorunlu parça için yapıyorlar, komple sıfır telefon verilmiyor.

quote:

Alıntıları Göster
    Az önce bir arkadaşın dediği Ankara Çankaya 365 AVM nokia shopu aradım. N8 var dedi. Dedim kronik hatası varmış, adam daha leb demeden başladı anlatmaya. 2010 üretim telefonunun hepsinde var dedi şuan elimizde bulunanlar 2011 dedi ve sorunsuz dedi. Fiyat 1049 TL imiş

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.