ben kasım ayında aldım, yani forumdaki ilk kullanıcılarından biriyim, bir gün bile donma reset vs yaşamadım. yani neymiş? tüm genellemeler yanlışmış... sorun üretim serilerinden falan kaynaklanmıyor, nasıl ki diğer markaların bazı cihazlarında sorun çıkıyorsa burada da öyle bir durum var. paniğe gerek yok. cihazı iyi inceleyip aldıktan sonra güncellemeleri yaparsan sorun olmaz.
fikirlerinize aynen katılıyorum benim cihazımda yaklaşık 1 aylık ve bende hiçbir sorun yaşamadım ve yoğun kullanıyorum hem telefon hem uygulamalar v.s zorluyorum cihazı fakat allah nazardan saklasın bir sorun yok kısacası BU GİBİ DURUMLARI GENELLEMEK yanlış
Arkadaslar gonul rahatligiyla alin kullanin. Son bir sene icinde iphone 3gs, htc 2 (leo), samsung galaksi s kullanmis biri olarak soyluyorum; beni bu cihazi almaya iten sebeplerin basinda, tum flash bellekleri taniyor olmasi (bir bilgisayar gibi), direkt hdmi den tv den film seyretmeye imkan vermesi, fm transmitter ve uzun pil suresi. Ozellikle bir gunu bile doldurmadan biten pilli cihazlar beni de bitirmisti. Tekrar ediyorum alin gonul rahatligiyla kullanin. Kendinizi de sogutmayin bu tur cihazlari alirken, neticede atla deve degil, alin ve tepe tepe kullanin. Ben cok memnunum ve cok ciddi soyluyorum en az 2 sene de kullanmayi dusunuyorum.
Gecebekçisi gitmiş :(
Atalarımız doğru demiş yine : "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme