Şimdi Ara

N8 Harita uygulamaları (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir çok kişinin sorunu olan güncelleme yada tefelefon ayarlarına geri dönmeden kaynaklı nokia map uygulamalraı malesef çalışmamakta harita içeriğini e depo hafızasına attığı için yedeğini almadığınız taktirde benim gibi mağdur oluyorsunuz ve nokia müsteri hizmetlerinin verdiği çözümü uygulasanız bile hiçbir içerik malesef geri gelmiyor.internetten bakıp bulduğum çözüm ile sadece haritayi yeniden kullanabiliyorum.

benim yardım istediğim konu ise map uygulamaları giriş sürüş hava durumu harita yükleyicisi yakındaki yerler içerikleri çalışan arkdaşlardan

telefonları kapalı iken usb kablo ile pcye bağladığınız telefonunuzun e hafıza içeriğinden

private
    resource
    sys
    data

klasör yedeklerini verebilecek bir arkadaş varmı (bu kalsörlerin yedeklerini internette sunan arkadaşların içerikleriyle sadece cities açıldı kullanılır oldu)

ben cities klasörünün içeriğini interneten buldum tüm avrupa haritalarını 4.9 gb indirdim sadece haritayı kullanabiliyorum

bu konuda bilgisi yardımı olacak arkadaş varmıdır. 3 kere telefonu geri yükleme *#7370# ile formatladım usb ile data suite bağladım yazılım geir yükleme yaptım 330 mblik ama harita uygulamalarını çalıştıramadım

• kimsede yokmu yada sorunun nasıl çözüleceğini bilen yokmu ?
  • Phoenix kullanabiliyorsan File System Formattan C,D,E formatla.Daha sonra tekrar yeni yazılım at.Düzeliyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Phoenix kullanabiliyorsan File System Formattan C,D,E formatla.Daha sonra tekrar yeni yazılım at.Düzeliyor diye biliyorum.

teşekkürler deneyeceğim
  • N8-00 RM-596 111.040.1511 yazılımın software update yaparak çözdüm sorunumu telefon açıldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mobil uygulama yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.