Şimdi Ara

N8 Mİ S8500 WAWE Mİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Orijinalden alıntı: aybek1453

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aybek1453

Sarı derken?
    Pembelik desen anlarım da sarı???

Gökkuşağı çıkıyor demekki ekranda. Ben sarılık kaldığını duydum pembe de oluyormuş. Maşallah

Neyse yazdigim mesajimi editledim.Tartismaya girmek istemiyorum.Yazmayacagim.Sabir.

Editlemeseydin keşke bilgi paylaşımı yapıyoruz şurada. N8in donduğunu inkar etmedim yani ben ama Wave'in de sorunları var.

Ya forumda yazan bicok kisiyi bildigimden cekindim.Son msjinizdan anladigim duzgun birisiniz.Wave ve n8 herbirinin ustun oldugu farkli yonler var.Maksat muhabbet olsun,vakit gecsin tesekkurler @neytiri

• quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

n8 diye bir şey yok 1000 tl fiyata etmez telefonun başına gelene bakın çin malından bile beter olmuş http://forum.donanimhaber.com/m_45636094/tm.htm

wave rulez

Asıl Wave o fiyata değmez. Kaç kere yere düşürdün de telefon böyle rahat konuşuyorsun anlayamıyorum? 2. Eli 500-600 Liraya gitmiyor en azından N8in.

• Benim 3 yasindaku ufaklik telde oyun oynamaya bayilir.Cok kez teli elinden dusurdu,firlatti.Cok sukur daha bisey olmadi.Bencw telin carptigi bolgesi onemli.1 metreden asfalta cakildi bi kez de telefonum ekranin uzerine dusseydi mefta olurdu.Tepesi ustu dustu cok minik bi ezikle yirttik :)
  • Tabiki Wave.
  • quote:

quote:

n8 diye bir şey yok 1000 tl fiyata etmez telefonun başına gelene bakın çin malından bile beter olmuş http://forum.donanimhaber.com/m_45636094/tm.htm

wave rulez

Asıl Wave o fiyata değmez. Kaç kere yere düşürdün de telefon böyle rahat konuşuyorsun anlayamıyorum? 2. Eli 500-600 Liraya gitmiyor en azından N8in.

cihaz şu an daha yeni hocam kimse bilmiyor şirin zannetip alıyor ama ikinci el sitelere bakarsan daha 3 günlük cihazlar satılık neden acaba. kimi hediye geldi yazıyor kimi alışamadım yazıyor birde yazsa ya cihaz donuyor yavaş vs.

• galaxys al hocam yada htclere bak.
  • Bence ikisi de 10 para etmez telefon. Tabii ki işletim sistemleri yüzünden.
    Bada çıkalı 6 aydan fazla oldu. Ama uygulama mağazasında sadece 2.000 uygulama var.

Smartphone alacak birinin önünde öncelikle Android ve iOS sonrasında ise Blackberry ve WP7 den başka seçenek yok. Ayrıca bana göre Samsung'tan telefon falan alınmaz.
  • kağıt üzerinde N8 ama kağıt üzerinde kullanmayacağına göre Samsung Wave
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Bence ikisi de 10 para etmez telefon. Tabii ki işletim sistemleri yüzünden.
    Bada çıkalı 6 aydan fazla oldu. Ama uygulama mağazasında sadece 2.000 uygulama var.

Smartphone alacak birinin önünde öncelikle Android ve iOS sonrasında ise Blackberry ve WP7 den başka seçenek yok. Ayrıca bana göre Samsung'tan telefon falan alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

doğru diyo 2sinden de bi b.k olmas

• sony ericsson x10 a bakin birde android isletim sistemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

sony ericsson x10 a bakin birde android isletim sistemli

Ekleme yapalım Android 2.1 Eclair işletim sistemli.
    Android 2.3 çıktı ama X10 hala 2.2 Güncellemesini alamadı. Şubatta haberleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

quote:

hocam herhalde 5800la karıştırdınız. arkadaş samsung wave ve nokia n8den bahsediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

quote:

hocam herhalde 5800la karıştırdınız. arkadaş samsung wave ve nokia n8den bahsediyor.

2sinide kullandım kardeşim. güzel ama desire ,nexus kadar değil. x10 bile multitouch yapınca bu telefonlardan iyi hale geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theJuDGe_41 -- 2 Ocak 2011; 17:07:22 >

• Fiyat/Özellik/Performans olarak wave derim
  • Şimdi ikisininde birbirine üstün yerleri var. İlk olarak n8 i değerlendirelim. Daha bugün bir turkcellde inceleme fırsatım oldu. Önceden çok yavaş dediğim telefonun hızı hiç fena değildi. Takılma Donma olmadı ve oradaki arkadaşın söylediğine göre ocak ayı içerisinde yeni güncellemeler gelecek telefonda olan ufak tefek takılmalarda olmayacak. Bence şuanda hızıyla ilgili pek bir sıkıntısı yok. Kamera konusnda bence piyasadaki en iyi Kameraya sahip + Xenon flaşı var. Bazı arkadaşları anlamıyorum gerçekten. Wawe in 5 mp kamerası varmış n8 den çok daha güzel çekiyormuşş. Lütfen girin fotoğraflara videolara falan bi bakın yav. Son olarak n8 de navigasyon konusunda bi sıkıntı yok. Wave e gelirsek S.amoled Ekranı ile piyasanın en iyi ekranına sahip diyebilirim. Menü geçişleri n8 e göre çok daha hızlı. Kamera konusunda n8 üstün. Navigasyonda sıkntılar olduğunu duymuştum.

Benim söyleyeceklerim bunlar yanlış bir şey söylediysem lütfen düzeltin

• evet iki cihazında birbirine üstünlük sağlayan özellikleri var ama wavenin artıları daha ağır basar
  • quote:

Orijinalden alıntı: killarmy

evet iki cihazında birbirine üstünlük sağlayan özellikleri var ama wavenin artıları daha ağır basar

Hangi +sı ağır basıyor? İşlemci ve Ram'i daha iyi sadece. Bunlar da Bada sistemli olduğu için bir işe yaramıyor zaten? N8in artıları yukarıda kaç kere yazmışlar biraz mantıklı olun yahu
  • quote:

quote:

wave rulez

bende bir kaç kere düşürdüm telefonu hiçbir şey olmadı çizik bile olmadı hatta bir kaç konuda yorum yazanlar olduhttp://forum.donanimhaber.com/m_37817728/mpage_366/tm.htm @ditton yorumunu okuyun bir de n8 samoled değil tabii ki ekran olarak wave n8den üstündür
    nokia n8 ile wave karşılaştırdığımız zaman video çekim olarak 2 side 720P HD video çekiyor ancak nokia fps olarak daha düşük çekiyor
    işletim sistemi , işlemci , ram olarak baktımız zaman
    Wave derim
    1ghz işlemci ve 512 ram var wave de + bada dokunmatikte symbian i ezer nokia nasıl başladıysa öyle gidiyor hiçbir gelişme kaydedememiş bir işletim sistemi yaratamıyor
    direk android işletim sistemli bir telefon bada dan iyidir fakat htc wildfire 384 mb ram 528 mhz işlemci var wave 1ghz işlemci 512 mb ram var
    + metal kasa çizilmez cam ve süper amoled ekran
    nokia nın tek fazlası 12mp olması fakat optik önemli dedigim gibi duvara poster yapmıycaz resimleri

Batarya çıkmadığı için pili değiştirme imkânınız yok. İlla teknik servise gideceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 2 Ocak 2011; 22:35:10 >

• iki telefonu da 1 ay içerisinde kullanmış birisi olarak söyleyeyim...ben tercihimi n8'den yana kullanırdım...işlemci olarka elbette wave daha üstün...ama kullanım kolaylığı açısından ve uygulama açısından ben n8 tavsiye ediyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.