Şimdi Ara

N8 Mİ S8500 WAWE Mİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar n8 mi s8500 wawe mi tercih edilir.

• dostum bende senin gibi kararsız kaldım n8 fotoğrafda daha iyi ama hız konusundada wawe daha iyi ama galiba wawe alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: koray6852

dostum bende senin gibi kararsız kaldım n8 fotoğrafda daha iyi ama hız konusundada wawe daha iyi ama galiba wawe alıcam
    N8'in kamerası gerçekten çok güzel ses çıkışı Dolby HDMI çıkışı var. görünüm olarak çok güzel.

Samsung wave de güzel telefon ama pek bilgim yok. Ama n8'i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

N8'in kamerası gerçekten çok güzel ses çıkışı Dolby HDMI çıkışı var. görünüm olarak çok güzel.

Samsung wave de güzel telefon ama pek bilgim yok. Ama n8'i tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    ikisi arasında n8 kamera konusunda üstün... fakat onun dışında wave daha iyi... n8 daha yeni bir model wavein 2si çıktı ayrıca...

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

ikisi arasında n8 kamera konusunda üstün... fakat onun dışında wave daha iyi... n8 daha yeni bir model wavein 2si çıktı ayrıca...

Alıntıları Göster
    n8 in kamera üstünlügü var ama işlemci hızı ram gibi konularda wave nin eline su dökemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

n8 in kamera üstünlügü var ama işlemci hızı ram gibi konularda wave nin eline su dökemez

Alıntıları Göster
    n8
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

yok hocam ya kamera konusunda çok fazla üstünlük yok ben bugun teknosada karşılaştırdım hatta bazı noktalarda wawe daha üstün.
  • İkisini de kullanıp denemeden karar verme.
  • quote:

quote:

yok hocam ya kamera konusunda çok fazla üstünlük yok ben bugun teknosada karşılaştırdım hatta bazı noktalarda wawe daha üstün.

katiliyorum size resimleri solgun gosteriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

quote:

quote:

katiliyorum size resimleri solgun gosteriyo

Alıntıları Göster
    resimleri pc atıpta bakmak lazım fotodan anlıyanlara göre dünyadaki en iyi fotoğraf çeken telefonu n8
    ayrıca işlemci rem düşük isede dahili belleyi daha fazla ayrıca hdmi çıkışı ve usb bellek bağlanması artı özellikleri

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21

resimleri pc atıpta bakmak lazım fotodan anlıyanlara göre dünyadaki en iyi fotoğraf çeken telefonu n8
    ayrıca işlemci rem düşük isede dahili belleyi daha fazla ayrıca hdmi çıkışı ve usb bellek bağlanması artı özellikleri

Alıntıları Göster
    Wave 1 ghz işlemci ve işlemciyi kullanabilen uygulaması yok denecek kadar az. Bada nın geleceği yok. Symbian ın da geleceği pek parlak değil ama şu an yoğun bir biçimde Symbian^3 uygulaması üretilmekte. Nokia nın yaygın olması uygulama çeşitliliğini uçuruyor. Ayrıca N8deki USB on-the-go , HDMI çıkışı , Daha büyük ekran , 16 GB dahili hafıza , 12 mp ve Wave in 5 mp lik ufacık lensiyle karşılaştırılamayacak kadar iyi bir kameraya ve Xenon Flaşa sahip. Kısaca N8

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Herkesin yeni yılı hem hayatta hem de N8'de reset atmadan, donmadan, düşmeden geçsin dileğimle
    Mutlu yıllar...

N8 forumundan bir yeni yıl mesajı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aybek1453

quote:

Herkesin yeni yılı hem hayatta hem de N8'de reset atmadan, donmadan, düşmeden geçsin dileğimle
    Mutlu yıllar...

Mutlu Sarı Nice Yıllar Bu da Wave'cilerin yeni yıl mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

quote:

Mutlu yıllar...

Mutlu Sarı Nice Yıllar Bu da Wave'cilerin yeni yıl mesajı

Alıntıları Göster
    Sarı derken?
    Pembelik desen anlarım da sarı???

• Bence N8
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaspian

Bence N8
    bende wave öneriyorum
  • quote:

Sarı derken?

Gökkuşağı çıkıyor demekki ekranda. Ben sarılık kaldığını duydum pembe de oluyormuş. Maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

quote:

Sarı derken?

Gökkuşağı çıkıyor demekki ekranda. Ben sarılık kaldığını duydum pembe de oluyormuş. Maşallah

Neyse yazdigim mesajimi editledim.Tartismaya girmek istemiyorum.Yazmayacagim.Sabir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 1 Ocak 2011; 2:06:53 >
  • quote:

quote:

quote:

Sarı derken?

Neyse yazdigim mesajimi editledim.Tartismaya girmek istemiyorum.Yazmayacagim.Sabir.

Editlemeseydin keşke bilgi paylaşımı yapıyoruz şurada. N8in donduğunu inkar etmedim yani ben ama Wave'in de sorunları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kissed by Fire

quote:

quote:

quote:

Sarı derken?

Editlemeseydin keşke bilgi paylaşımı yapıyoruz şurada. N8in donduğunu inkar etmedim yani ben ama Wave'in de sorunları var.

Alıntıları Göster
    n8 diye bir şey yok 1000 tl fiyata etmez telefonun başına gelene bakın çin malından bile beter olmuş http://forum.donanimhaber.com/m_45636094/tm.htm

wave rulez

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.