Şimdi Ara

N8 - Symban^3 Mini Qwerty Klavye Kurulumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baidu programını kurmuş olanlar türkçe yatay ve dikey iphone klavyesine sahip olabileceksiniz arkadaşlar.

http://cid-7ab800345ae022e2.office.live.com/self.aspx/baiud/iphone%20t%C3%BCrk%C3%A7e%20klavye.zip

adresinden zip dosyasını indirin.

dikey yazanı c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne
    yatay yazanı c:\data\baidu\input\touchskinw klasröne kopyalayın.

daha sonra baidu programını çalıştırıp menünün 3. öğesinden dikey ve yatay klavye olarak indirdiğiniz dosyaları seçin.

türkçe karakterleri kullanmak için mesela ç yazmak için c tuşuna aşağı doğru bir çizik çizliyoruz. ı için i üstüne yukarı doğru. bu şekilde herharfin benzerlerine türkçe karakterleri yerleştirdim. hayırlı uğurlu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 8 Haziran 2011; 17:36:12 >

• @ahmetdemirci

Hocam bir üstte verdiğin iphone klavyesini kuruyorum ancak yatay klavyeyi seçebiliyorum, dikey klavye seçilmiyor. Seçmeye çalıştığımda programdan atıyor 3 saniye sonra
  • baidu programının içindemi hata veriyor hocam. tekrar yüklemeyi bir denesen?
  • swype tipinde bir türkçe dik klavye daha. swype özelliği yok sadece şekli ona benziyor.

http://cid-7ab800345ae022e2.office.live.com/self.aspx/baiud/swype%5E_tr.bdskt

dosyayı indirip c:\data\baidu\input\touchskin klasörüne atıp baidu programını çalıştırıp 3. menüden dikey klavye olarak bunu seçiyoruz. türkçe karakterler için ilgili harflerin üstünden aşağı doğru ufak bir çizik yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

baidu programının içindemi hata veriyor hocam. tekrar yüklemeyi bir denesen?

Programı kaldırdım-yeniden yükledim ama seçilmiyor hâlâ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .eRCaN. -- 9 Haziran 2011; 10:57:37 >
  • hocam programı açar açmaz çıkan 1.2.3... diye başlayan menüden 3. cüyü seçeceksiniz. klavyeyi aktif hale getirmek içinde 1.menünün 1.seçeneği aknfp değil diğeri olacak.
  • quote:

hocam programı açar açmaz çıkan 1.2.3... diye başlayan menüden 3. cüyü seçeceksiniz. klavyeyi aktif hale getirmek içinde 1.menünün 1.seçeneği aknfp değil diğeri olacak.

Onları biliyorum hocam.

Ben bir şekilde hallederim, teşekkürler.
  • ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: .eRCaN.

quote:

baidu programının içindemi hata veriyor hocam. tekrar yüklemeyi bir denesen?

Programı kaldırdım-yeniden yükledim ama seçilmiyor hâlâ...

emeğiniz için teşekkürler aynı sorun bende de var seçerken programdan atıyor. Malasef yapamadım
  • http://cid-7ab800345ae022e2.office.live.com/self.aspx/baiud/bi%5E_5th%5E_v2.0%5E_1000d.sisx

hocam birde bunu yükleyip denermisin yine atacakmı? öncekini kaldırıp öyle yükle bi zahmet.
  • yok hocam yine olmadı bence sorun programda değil kopyaladıgımız dosyada çünkü kopyalamadan önce denedim seçime giriliyor ama eklentiyi kopyalayınca seçilmiyor
  • hocam siz .zip dosyası içindekileri çıkartmadanmı klasöre olduğu gibi atıyorsunuz. ?? dosya içerisindekileri çıkaracaksınız. dikey yazanı ...\touchskin klasörüne yatay yazanıda ...\touchskinW klasörüne atacaksınız.
  • yok hocam o kadarda değil :) az buçuk anlarım bu işlerden ama birseyi yanlıs yapıyoruz kısmet değilmiş
  • ilginç valla hocam.ne deyim demekki bazı telefonlarda olmuyor yada bir programla çakışiyor
  • arkadaşlar programdaki sorunlar giderildi. ilk mesajda kurulum anlatımını yeniledim. tamamen okuduktan sonra yeni talimata göre kurarsanız daha sorunsuz çalışacağını sanıyorum. programdan atma olayını daha sonra bende yaşadım ve tekrar düzelttim. eski klavye dosyalarını kaldırıp yenilerini tekrar kurun bi zahmet. hepsi baidu.zip dosyası içinde
  • S60 v5lerde de çalışıyor mu bu klavye ?
  • evet
  • baidudaki swype tipi dik klavyeyi tamamen güncelledim arkakadaşlar. daha önce kurmuş olanlar

http://cid-7ab800345ae022e2.office.live.com/self.aspx/baiud/swype%5E_tr.bdskt

linkinden indirip yeniden seçerlerse en güncel halnde kullanabilirler.
  • Teşekkürler hocam sorun halledilmiş

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.