Şimdi Ara

N8 - Symban^3 Mini Qwerty Klavye Kurulumu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crn_knk
    Ne zamandır kurucam kurucam, uzun sürer diye tembellik ediyordum. Bu akşam kurayım dedim ama bende baidu klasörü içinde sadece backup diye bir klasör var, input yok. Bu backup klasörünün içindede baiduinput adlı bir sisx dosyası var. Klasörü kendim el ile mi ekliyeyim, bu sisx dosyasını telefona atıp kurayım mı yoksa bir şeyler ters gitmişde onu mu düzeltmem lazım?

hocam ilk mesajdaki anlatıma göre kurarsanız orada detaylı şekilde anlattım. oradaki adımları takip edin
  • İlk mesajdaki anlatıma göre ilerleyemiyorum, zaten onun için yazdım mesajı. c:\data\baidu buradan sonra input değil backup diye bir klasör var içindede baiduinput.sisx diye bir dosya var. Klasör olmayınca içine dosyaları atamıyorum doğal olarak. Kendim mi ekleyeyim klasörü? Yoksa bu sisx dosyasını mı kurayım.?
  • hocam sen hangi uygulama ile klasöre bakıyorsun? telefonun kendi dosya yöneticisi ile mi?
  • Htc Melez klavyeyi yeniden güncelledim arkadaşlar. aralık çubuğuna sağa sola çizik çekerek imlecin sağa sola hareket etmesini sağlayabiliyoruz artık.

https://skydrive.live.com/?cid=7ab800345ae022e2&sc=documents&id=7AB800345AE022E2%211824

'den htc-melez.bdskt dosyasını indirip c:\data\baiudu\input\touchskin klasörüne kopyalayoruz. daha sonra baidu programını çalıştırıp 3.menüden tekrar htc-melezi seçip aktif ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

hocam sen hangi uygulama ile klasöre bakıyorsun? telefonun kendi dosya yöneticisi ile mi?

Usb'den depolama modunda pc'ye bağladım, o şekilde bakıyorum.
    Biliyorsun herkeste hafıza isimleri aynı olmuyor. Sen c hafızası demişsin ama bende c hafızası bilgisayara ait. Mass Memory'e bakıyoruz değil mi?
  • telefonun kendi dosya yöneticisiyle yada x-plore ile yada myexpolorer ile girdiğinde c diye görünüyor:) mass memory 16 gb'lik kısım birde 250 mb'lik telefon hafızası diye kısım var. aradığımız dosyalar orada. oraya atmamız gerekiyor.

quote:

quote:

hocam sen hangi uygulama ile klasöre bakıyorsun? telefonun kendi dosya yöneticisi ile mi?

Biliyorsun herkeste hafıza isimleri aynı olmuyor. Sen c hafızası demişsin ama bende c hafızası bilgisayara ait. Mass Memory'e bakıyoruz değil mi?
  • quote:

telefonun kendi dosya yöneticisiyle yada x-plore ile yada myexpolorer ile girdiğinde c diye görünüyor:) mass memory 16 gb'lik kısım birde 250 mb'lik telefon hafızası diye kısım var. aradığımız dosyalar orada. oraya atmamız gerekiyor.

quote:

quote:

Ben bilgisayar ile girincede aynı işi görürüm diye düşünmüştüm . Phone Memory'de olduğu için bulamıyorum demek ki. Baidu klasörü Mass Memoryde de olduğu için yanlış hafızaya baktığım hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim .
    Bu arada kalvyelerin nasıl düzenlendiği ile ilgili mesajını okumadan, bu işe ne kadar çok emek harcadığını anlamamıştım. Ellerine, emeğine sağlık, çok teşekkürler bu güncellemeleri bizimle de paylaştığın için .

• önemli değil hocam. bu arada htc-melez klavyesini tavsiye ederim size. en kullanışlısı o. bugün birde aralık çubuğuna sağa sola imleç kaydırma özelliğini koydum.
  • Android Yatay Klavye (Kendi Yapımım)
     N8 - Symban^3 Mini Qwerty Klavye Kurulumu

Yükleme Notları:
    - Ekteki dosyayı rardan çıkarın
    - Telefonunuzdaki "baidu\input\TouchSkinW\" klasörüne kopyalayın.
    - Baidu programından 3 -> ardından ilk seçenekten klavye seçimi yapın

Android Dikey Klavye (Kendi Yapımım)
     N8 - Symban^3 Mini Qwerty Klavye Kurulumu

Yükleme Notları:
    - Ekteki dosyayı rardan çıkarın
    - Telefonunuzdaki "baidu\input\TouchSkinW\" klasörüne kopyalayın.
    - Baidu programından 3 -> ardından ilk seçenekten klavye seçimi yapın

Android Landscape İndir

Android Portrait İndir

Not: İlgili harflere aşağı doğru çizik atarak Türkçe karakterleri yazabilirsiniz. Aslında Türkçe harfleri de ekleyebilirdim ama o zaman butonlar çok küçük oluyor zor yazılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realceday -- 2 Temmuz 2011; 22:19:53 >

• hocam dikey klavyede problem var. sadece sayılar kısmı ve kopyala yapıştır kısmı açılıyor, harfler,çıkmıyor. tekrar gözden geçirin isterseniz

yataydada aynı problem mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci -- 2 Temmuz 2011; 22:30:03 >
  • quote:

hocam dikey klavyede problem var. sadece sayılar kısmı ve kopyala yapıştır kısmı açılıyor, harfler,çıkmıyor. tekrar gözden geçirin isterseniz

yataydada aynı problem mevcut

Kopyala yapıştır bölümüne soldan sağa doğru uzun bir çizik atın harfler bölümü gelecektir.
  • Ahmet ustad, ellerine saglik klavyelerin cok guzel. Senden ricam, "ı" yı degil de "i" yi default koysan daha iyi olur. i harfi ı ya göre cok daha fazla kullanilan bir harf. Bir de web sayfalarini yazarken i kullaniyorsun.
  • hocam bende tersini düsündüğümden öye yapmıştım fakat en son realdecay arkadaşın paylaştığı klavyede default olan i. bu arada bu yazıda en çok ı kullandım :)
  • :) Ayni zamanda turkce karakter olan da "ı", ben cok ingilizce yazdigimdan belki bana ondan da zor gelmis olabilir. Evet mesela Realceday ustadinki oyle. Ne yalan soyliyeyim onunkini su anda kullaniyorum :)
  • HTC melez ile HTC yatayi edit edip, ı ile i nin yerlerini degistirdim. Png'ler ile ugrasmadim. Gayet guzel oldu. Vesile oldugun icin sagol ahmet ustat.
  • önemli değil hocam. yarin inşallah bende düzenleyip tekrar herkesle paylaşırım. bugün baktım hakkaten i daha fazla kullanılıyormuş
  • Emeğinize sağlık, çok güzel olmuş...
    Teşekkür ederim.
  • önemli değil hocam:)
  • yalnız hocam bir sorunum var aynı kelime içinde hem rakam hem harf kullanamıyorum... Yani enter a veya space e basmadan karakter tipini değişmiyor. Sadece ben de mi böyle? Ayrı ayrı hepsini basıyor ama kombinasyon yapamıyorum mesela a5b6c7 yazamadım...
  • hocam eğer htc melez kukanıyorsanız rakamların olduğü karaktere üste doğru ufak bir çizik atarsanız rakamlar çıkar. aynı şekilde türkçe karakterler içinde ilgili karakterde asağıyasa sağa sola çizik atıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.