Şimdi Ara

N8 - Symban^3 Mini Qwerty Klavye Kurulumu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
10.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahmet abi en son kendi kullandığın HTC - melez klavye galiba onun dosyaları hangisi oluyor ?
  • https://skydrive.live.com/?cid=7ab800345ae022e2&sc=documents&id=7AB800345AE022E2%211824

burada htc-dikey-yatay diye sıkıştırılmış dosya var onu indirip gerekli klasörlere atarsınız. mesajda belirtmiştim
  • Anladım teşekkür ederim gerçekten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Anladım teşekkür ederim gerçekten :)

Yalnız içindeki dosya adı default benim indirdiğim htc-melez.bdskt bunların ismlerini değiştirmem gerekiyormu?
  • önemli değil hocam:)
  • Bir ayrı problemim daha var bilgisayara telefonu bağladığımda telefon hafızası full gözüküyor ve içine dosyayı atamıyorum bu sorunu nasıl halledebilirm biliyormusunuz ?
  • hocam telefonun depo hafızasına atıp telefonun kendi dosya yöneticisylede kopyalayabilirsin. yanlız telefonun orjinal dosya yöneticisiyle kopyalacaksanız data klasörü görünmez direk baidu klasörü gözükür.
  • Evet Ahmet abi öyle yaptım oldu nokianın uğraştırmaları :D çok beğendim klavyeyi bu arada çok hoş özellikle taşınması ama i harfini bulamadım ı ya basııda tuttum ama çıkmadı acaba nerede :D
  • hocam türkçe karakterlere aşağı yada sağa sola çizik atarak çıkarıyorsun. ı için ı'ya aşağı doğru çizik atıyorsun. rakamlar için rakamların olduğu yere yukarı doğru çizik atıyorsun.
  • Anladım biraz uğraştım am buldum teşekkürler :)

Edit ; az önce farketim ki boşluk tuşunun sağındaki işaret nokta yerine boşluk basıyor bunu düzeltme imkanınız var mı acaba ? yoksa bu sorun bendenmi kaynaklanıyor. Fotoğraflarda ki nokta işaretide üzerinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSchweppesKV -- 18 Temmuz 2011; 0:51:54 >
  • hocam önceden orada nokta vardı ve yazarken çok hata yaptırıyordu, sürekli boşlk yerine nokta yazılıyirdu o sebeple noktayı oradan kaldırdım. noktayı boşluk tuşuna üste doğru çizikatarak yazıyorsunuz
  • Anladım tamam :)
  • X6 da çalıştıramadım hocam programdan atıyor.Önerebileceğiniz bir çözüm var mı ?
  • hocam mo.baidu.com dan s60 için olan sürümünü indir istersen. buradaki s3 ler için. indiremezsen yarın hatırlatırsan gönderirim
  • İki tane s60 v5 dosyası var.İksinide denedim ama gene olmadı.
  • telefonda swypede yüklü ise o<u kaldırman gerekyor,ikisi bir arada çalışmıyor
  • Hocam swype önceden yüklüyüdü bu programı kurmadan önce zaten kaldırmıştım.
  • valla hocam aklıma başka birşeyde gelmiyor.
  • saol hocam yardımların için
  • Hocam bu klavyeleri editleyebiliyor musun?

İphone kalvyede c/p yok sanırım
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.