müzik ve wlan demişsin o zaman n91 4gb sabit diski de var
quote:
Orijinalden alıntı: Mert
müzik ve wlan demişsin o zaman n91 4gb sabit diski de var
Alıntıları Göster
Nokia N91 en uygun seçenek olacaktır.
- Tasarım - WI-FI - 4 GB HDD - Müzik kalitesi
quote:
Orjinalden alıntı: farukkarakaya
wiress ı olan hangileri? N-series ten? ve ben mğziğe ve dış görünüşe önem veririm kamerayı salla
w-lan, müzik, dış görünüş ve N-serisi demişsin elbette N91.
quote:
Orijinalden alıntı: MAG
quote:
Orjinalden alıntı: farukkarakaya
wiress ı olan hangileri? N-series ten? ve ben mğziğe ve dış görünüşe önem veririm kamerayı salla
w-lan, müzik, dış görünüş ve N-serisi demişsin elbette N91.
wlan N73 te yok. N80de var kamera o kadar önemli diilse kiş N80in o kadar da güsel deil N91 senin için ideal nokialar arasında en iyisi senin için N91 ama yenisi heran çıkabilir biras eskidi de
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
wlan N73 te yok. N80de var kamera o kadar önemli diilse kiş N80in o kadar da güsel deil N91 senin için ideal nokialar arasında en iyisi senin için N91 ama yenisi heran çıkabilir biras eskidi de
Alıntıları Göster
Eğer W-Lan olsaydı benim gibi N73 Almanı tavsiye ederdim .. Ama şu an bence
- 4 gb hafızası
- Mp3 te 1 numara olması
- Wi-Fi
Bence al N91 i geç ...
quote:
Orijinalden alıntı: yaniyorsunfuatabi
Eğer W-Lan olsaydı benim gibi N73 Almanı tavsiye ederdim .. Ama şu an bence
- 4 gb hafızası
- Mp3 te 1 numara olması
- Wi-Fi
Bence al N91 i geç ...
Alıntıları Göster
N73 yanında 2 veya 4gb hafıza kartıda tabiki ama herkesin görüşü bu yönde: N91 düşünme
quote:
Orijinalden alıntı: Reis-i Eagles
N73 yanında 2 veya 4gb hafıza kartıda tabiki ama herkesin görüşü bu yönde: N91 düşünme
Alıntıları Göster
Müzik açısından bakılırsa ses kalitesi ve 3.5mm jak özelliği ile N91 derim. Diğer istenilen özellikler de bulunuyor zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Tora
Müzik açısından bakılırsa ses kalitesi ve 3.5mm jak özelliği ile N91 derim. Diğer istenilen özellikler de bulunuyor zaten.
Alıntıları Göster
N73
quote:
Orijinalden alıntı: THkL
N73
Alıntıları Göster
w-lan olsun demiş arkadaş neden ısrarla n73 diyonuz ?? n93 şıklarda olduğuna göre n93 de beklenebilir derim .... bekleyemzsen N91 derim ...
quote:
Orijinalden alıntı: Sith
w-lan olsun demiş arkadaş neden ısrarla n73 diyonuz ?? n93 şıklarda olduğuna göre n93 de beklenebilir derim .... bekleyemzsen N91 derim ...