Bildirim
n80-n91
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim kalitesi açısından n80 daha iyi ancak her ikisininde hoparlörlerinden gelen ses tatmin edici değil... Yerinde olsam W800 alırım geçerim hem n80 kadar iyi foto çekiyor hemde hoparlör sesi harika hemde fiyatı çok daha uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 24 Mayıs 2006; 19:57:13 > -
ben olsam almazdim su donemde harbi buyuk kazik yersin icine oturur dusmesini bekle dolarin euronun 750 e dusen n 70 olmus 950 mln alinirmi bu fiyata -
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
Resim kalitesi açısından n80 daha iyi ancak her ikisininde hoparlörlerinden gelen ses tatmin edici değil... Yerinde olsam W800 alırım geçerim hem n80 kadar iyi foto çekiyor hemde hoparlör sesi harika hemde fiyatı çok daha uygun
Bencede -
n91 derim sana,özelliklere bir bak bana hak vereceksin... -
N80 derim. -
nedenlerini de yazarsanız daha iyi olur. -
Boyutu-Kamerası(her ne kadar hakkını vermesede)
Şimdilik bunlar aklıma geldi ama o boyuttan dolayı bile n91 alınmaz. -
n80 -
bu n80 in hoparlörüyle n80 inki arasında çok fark var mı?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X